Työhyvinvointi

Peurunka on hyvinvoinnin ammattilainen ja kumppanisi henkilöstön hyvinvoinnissa. Peurungan työhyvinvointipalvelujen avulla työyhteisöön tuodaan kaivattua yhteistä tekemistä, käsitellään hyvinvoinnin teemoja ja kehitetään motivoivaa ilmapiiriä. Henkilöstön terveyteen ja hyvinvointiin panostaminen on parhaita tapoja investoida yrityksen tulevaisuuteen. Kevyimmillään se voi tarkoittaa innostavaa asiantuntijaluentoa kokouspäivän yhteydessä ja laajimmillaan pitkäkestoista hyvinvointivalmennusta koko henkilöstölle. Me autamme sinua vuosikymmenten kokemuksella sopivan kokonaisuuden löytämisessä, haluamassasi mittakaavassa.

5 000

Työikäistä terveyspalvelualan ja työhyvinvoinnin asiakasta vuosittain.

50 vuotta

Kokemusta työikäisten hyvinvoinnin edistämisestä.

65

Terveyspalvelualan ammattilaista edistämässä työhyvinvointiasi.

Tutustu oppaaseemme työhyvinvoinnin vaikuttavuudesta

Työhyvinvoinnin askeleet

Askel 1

DROP-IN HYVINVOINTIA

Hyvinvointiluento tai yksittäinen liikuntatunti

Ensimmäinen askel parempaan vointiin voi sisältää keveimmillään vain yhden hyvinvointiluennon tai yhteisen liikuntatunnin. Jo pienikin yhteisöllinen hetki tuo voimaa työhön ja arkeen!

Askel 2

TYHY-PÄIVÄ

Yhteisöllisyys, virkistäytyminen ja vinkit arkeen

Kokonainen hyvinvointipäivä tiimin kesken antaa virtaa ja energiaa, sekä parantaa yhteishenkeä! Hyvinvointipäivä voi sisältää sopivassa suhteessa mm. liikuntaa, toiminnallisia osioita, yhteisöllisiä tuokioita sekä hyvinvointiin liittyviä luentoja

Askel 3

3-5 PÄIVÄN HYVINVOINTIKOKONAISUUS

Tavoitteellista työhyvinvointia työyhteisölle

Eri teemojen alle rakennetut hyvinvointikokonaisuudet (3-5pv) ovat monipuolinen yhdistelmä hyvinvoinnin osaalueita, joiden pyrkimyksenä on tuoda eri näkökulmia arjessa ja työssä jaksamiseen sekä aktiivisuuden lisäämiseen. Peurungan luonnonkauniit maisemat ja luonnon läheisyys luovat ainutlaatuisen ympäristön yhteisöllisyyden ja uuden energian löytämiseen!

Askel 4

YKSILÖKOHTAISET VALMENNUKSET SEKÄ KUNTOUTUS

Hyvinvointia rakentamassa pitkäjänteisesti

Kokonaisvaltaiset, useampia teemoja sisältävät pidemmät valmennuskokonaisuudet on suunnattu organisaatioille, jotka haluavat kehittää hyvinvointia pitkäjänteisesti. Nämä 6-9kk:n mittaiset valmennukset tarkastelevat hyvinvointia useasta eri näkökulmasta yksilöllisesti. Henkilöstön hyvinvointi kasvaa kohisten, ja organisaation tuottavuus saadaan nousuun! Kuntoutuksen valmennusjaksojen tavoitteena on yksilön työkyvyn edistäminen sekä työelämässä pysyminen. Kuntoutus toteutetaan yhdessä organisaation ja työterveyshuollon kanssa.

Tutustu työhyvinvoinnin asiantuntijamateriaaleihin