Luonto ja lähiympäristö

Peurungassa sinua ympäröi kaunis, keskisuomalainen luonto. Peurunka-järven rannoilla ja harjumaisemien kupeissa kiemurtelevilla ulkoilureiteillä voit hengittää syvään ja herkutella luonnon omilla äänillä. Alueelta löydät niin kesäteatterin, Suomen kauneimmaksi tituleeratun golfkentän kuin laajat matkailu- ja elämyspalvelut. Oli haaveissasi sitten golf, koskenlasku tai kelkkasafari, meillä on kokemuksia jokaiseen vuodenaikaan.

Korsumuseo

Tervetuloa tutustumaan Korsuveljien museoon, jossa on sota-ajan korsu sekä opas kertomassa tarinoita teemaan liittyen.

Hitonhauta

Hitonhauta on jylhä jääkauden jäljiltä syntynyt, noin 800 metriä pitkä ja 30-40 metriä leveä rotkolaakso ja upea retkeilykohde. Hitonhauta sijaitsee Valkolan kylässä Laukaassa, 16 km ja n. 25 min ajomatkan päässä Peurungasta.

Etelä-Konneveden kansallispuisto

Etelä-Konneveden kansallispuistossa liikut meloen tai patikoiden. Jylhät maisemat ja veteenputoavat kalliojyrkänteet sekä vanhojen metsien jättiläishaavat ja kirkasvetiset järvet tekevät vaikutuksen retkeilijään. Meiltä vierailet kansallispuistossa päiväretkellä, Konneveden sisäänkäynti sijaitsee n. 30 min ajomatkan päässä.

Peurungan jäähalli – jääliikunnan iloa

Peurungan jäähallissa koet jääliikunnan riemua. Järjestä ikimuistoinen turnaus tai leiri tai varaa oma jäävuoro itsellesi tai yrityksellesi.

Voit tiedustella vapaita jäävuoroja suoraan jäähallista:
Sähköposti: varaukset@peurunganjaahalli.fi
Puhelin: 050 3699334

Varjolan Tila ja Tupaswilla – elämyksiä moneen makuun

Peurungasta vain 5-10 minuutin ajomatkan päässä sijaitsevat Varjolan tila ja Tupaswilla tarjoavat kokous- ja majoituspalveluiden lisäksi mieleenpainuvia elämyksiä, kuten koskenlaskua, mönkkäri- ja kelkkasafareja.

Laukaan Peurunkagolf

Peurunka on suosittu golfpaikka! Laukaan Peurunkagolf sijaitsee vain 5 minuutin ajomatkan päässä Kylpylähotellista. Suositut golfpaketit ovat varattavissa golfkauden aikana. Saat golfia ja kylpyläyön samassa paketissa.

Kanavateatteri – teatterielämyksiä kesällä ja talvella

Kuusan Kanavateatteri on suosittu harrastajateatteri, joka on noussut yhdeksi Keski-Suomen suosituimmista kesäteattereista. Katettu katsomo, hyvät parkkitilat ja iloinen ilmapiiri luovat Kanavateatterissa sitä oikeaa kesäteatteritunnelmaa. Talvinäytöksissä on käytössä  120-paikkainen sisäteatteritila.