Luonto ja lähiympäristö

Peurungassa sinua ympäröi kaunis, keskisuomalainen luonto. Peurunka-järven rannoilla ja harjumaisemien kupeissa kiemurtelevilla ulkoilureiteillä voit hengittää syvään ja herkutella luonnon omilla äänillä. Alueelta löydät niin kesäteatterin, Suomen kauneimmaksi tituleeratun golfkentän kuin laajat matkailu- ja elämyspalvelut. Oli haaveissasi sitten golf, koskenlasku tai kelkkasafari, meillä on kokemuksia jokaiseen vuodenaikaan.

Hilarius Hiiri asuu Peurungassa

Hilarius Hiiren tapaat Peurungassa loma-aikoina sekä erilaisissa tapahtumissa.

Kanavateatteri – teatterielämyksiä kesällä ja talvella

Kuusan Kanavateatteri on suosittu harrastajateatteri, joka on noussut yhdeksi Keski-Suomen suosituimmista kesäteattereista. Katettu katsomo, hyvät parkkitilat ja iloinen ilmapiiri luovat Kanavateatterissa sitä oikeaa kesäteatteritunnelmaa. Talvinäytöksissä on käytössä  120-paikkainen sisäteatteritila.

Laukaan Betoni Arena – jääliikunnan iloa

Peurungan jää- ja curlinghallissa koet jääliikunnan riemua monessa muodossa curlingista rusettiluisteluun. Järjestä turnaus tai varaa curling-tuokio virkistämään kokouspäivän ohjelmaa. Viikottain tarjolla on yleisöluisteluvuoroja.

Korsumuseo

Tervetuloa tutustumaan Korsuveljien museoon, jossa on sota-ajan korsu sekä opas kertomassa tarinoita teemaan liittyen.

Laukaan Peurunkagolf

Peurunka on suosittu golfpaikka! Laukaan Peurunkagolf sijaitsee vain 5 minuutin ajomatkan päässä Kylpylähotellista. Suositut golfpaketit ovat varattavissa golfkauden aikana. Saat golfia ja kylpyläyön samassa paketissa.

Varjolan Tila ja Tupaswilla – elämyksiä moneen makuun

Peurungasta vain 5-10 minuutin ajomatkan päässä sijaitsevat Varjolan tila ja Tupaswilla tarjoavat kokous- ja majoituspalveluiden lisäksi mieleenpainuvia elämyksiä, kuten koskenlaskua, mönkkäri- ja kelkkasafareja.