Koronarajoitukset 23. – 31.1.2022

Rajoitamme asiakasmääriä yleisissä tiloissa ja yleisötilaisuuksissa.

Koronapassi 1. – 20.2.2022

Asiakasmäärärajoitukset välttääksemme tarkistamme koronapassin kaikilta 16-vuotta täyttäneiltä yleisissä tiloissa ja yleisötilaisuuksissa.

Ravintolarajoitukset 12.1.2022 alkaen

Ravintola Pata&Pannu on avoinna klo 18.00 saakka. Live Klubilla on anniskelua klo 9 – 17.00.

Bistro Nemo on avoinna klo 8 – 18.00, anniskelu päättyy klo 17.00. Bistro Nemosta saa take away ruoka-annoksia klo 19.00 ja take away kahvilatuotteita klo 20.00 asti.

Ravintola Peurankello ja Apollo Bar ovat  suljettu.

Lisätietoja rajoituksista voit lukea Turvallinen matkustaminen ja lomailu -artikkelistamme.

Peurunka DiscGolfPark 20-väyläinen frisbeegolf-rata sijaitsee Peurungan ranta-alueella ja lähimetsissä kiertäen jäähallin. Radalla on kaksi Par 4 ja muut on Par 3 väyliä joten radan par on 62.  Väylien pituudet 52-197 metriä, kokonaismitta väylille 1877 metriä. Rata soveltuu hyvin aloittelijoille ja harrastelijoille. Rataa ylläpitää ja huoltaa Peurunka, sekä paikallinen lajin erikois-seura Puska Puttaajat, joten se on hyvässä kunnossa kesät talvet.

Kenelle

  • Frisbeegolf sopii kaikille luonnossa liikkumisesta pitäville henkilöille. Laji yhdistääkin mielenkiintoisella  tavalla luonnossa liikkumisen ja haasteita tarjoavan pelin.

Palvelut:

  • ohjatut lajiin tutustumiset ryhmille – loistava laji yhdeksi tyhy-päivän liikuntamuodoksi
  • valmennuskurssit
  • viikkokilpailut
  • paikalliset ja valtakunnalliset isot kilpailutapahtumat
  • Viikkokilpailut ja muut tapahtumat löydät PuskaPuttaajat ry:n sivuilta

 

Hinnat:

Rata on maksullinen. Ratamaksu on 5,00 € /henkilö.  Maksulla saa heittää vaikka koko päivän. Kausilippu 70€, jolla pelaat koko kauden ja saat tuntuvia alennuksia mm. Bistro Nemon ruoka-annoksista. Kiekkoja saa lainaksi Bistro Nemosta 10 € panttia vastaan, jonka saa takaisin kiekkoja palauttaessa. Kylpylän kassalta saat väyläkartan ja ostat kiekot myös mukaan Innovan ja Discraftin telineistä.

Varaukset ryhmille:

Kysy heti saatavuus

020 751 601

Jaa sivu: