Wellness & Weekend 7.-9.6. Katri Syvärisen joogaviikonloppu

Hotelli
Tulo
Lähtö
Huoneet ja vieraat
huone aikuinen lasta
Aikuisia
1
+
Lapsia
0
+
Varauskoodi
Hae huoneet

Peurungan Wellness & Weekend 7.-9.6.2024 kutsuu joogaamaan ja voimaantumaan.

Tämä on täydellinen hetki hengähtää.
Joogaviikonloppu on lempeä, joka sopii kaiken tasoisille: niin aloittelijalle kuin pitempään jooganneelle.

Maaliskuussa toteutettu joogaviikonloppu oli todella suosittu. Nyt on Sinullakin mahdollisuus lähteä voimaantumaan tähän upeaan joogaviikonloppun.

Katri Syvärisen joogaviikonloppu Peurungassa on  harvinaista herkkua. Hän ei ole ohjannut livenä viime vuosina kuin satunnaisesti – nyt koko viikonloppu Peurungassa.

Tule mukaan yksin tai ystäväsi tai puolisosi kanssa ja varaa ihana voimaantumisviikonloppu!

Lämpimästi tervetuloa!

Joogaviikonlopun vetäjä Katri Syvärinen

Katri Syvärinen on henkisen hyvinvoinnin valmentaja, kirjailija ja RYT500h-joogaohjaaja (Embodied Flow™ inspired). Katrin ohjaustyyli on elämyksellinen, yhtä aikaa salliva ja vaikuttava. Hän yhdistelee ohjauksessaan luovasti ja luontevasti erilaisia menetelmiä. Tunnit ovat kuin tarinoita, jotka virtaavat tunnelmasta toiseen – ja myös yllättävät. Katri luo harjoituksiin taianomaisen tilan, jossa jokaisella on lupa rentoutua ja löytää sisältään jotakin uutta. Mukaan voit tulla juuri sellaisena kuin olet.

Katri Syvärinen tunnetaan mm. Intuitiivisen kirjoittamisen kursseista, korttipakoista sekä kirjoista Löydä elämän taika, Äitihaava – tyttären raskas perintö ja Sinun tarinasi voima. Moni on kuunnellut Taikaelämää-podcastista Katrin kokemuksia ylisuorittamisesta, uupumisesta ja toipumisesta.

Joogaviikonlopun ohjelma

Perjantai 7.6.2024

15 alkaen saapuminen, majoittuminen

19 – 20.30 Elämä kantaa -iltajooga: Ravistele kevään pölyt harteiltasi. Anna itsesi hellittää. Iltajoogan teemana on luottamus: liikkeen ja läsnäolon avulla turvan tunne voi löytyä omasta kehosta, sitten koko elämästä. Harjoitus alkaa hoitavalla flow-osuudella, sitten hidastetaan lisää ja siirrytään yin-joogan pitkiin venytyksiin. Täydellinen laskeutuminen viikonloppuun!

21-22 Kylpylässä hiljainen uinti

Lauantai 8.6.2024

7-10 Aamiainen

10-11.30 Sielun puutarha -aamujooga: Ihana aamujooga kutsuu nauttimaan vuoden valoisimmista päivistä. Harjoitus on ainutlaatuinen yhdistelmä lempeitä lepoasanoita, hidasta flow-joogaa, vapaata luovaa liikettä sekä mielikuvia, jotka ripottelevat kasvun siemeniä polullesi. Harjoituksen avulla luot kehoon, mieleen ja sieluun tilaa ja toivoa. Ehkä näet elämäsi uudessa, taianomaisessa valossa.

12-13 Kotiruokalounas

13-14.30 Workshop Taikasanoja: iltapäivä itselle: Taikasanoja-työpajassa pysähdyt toiveidesi ja tunteidesi äärelle intuitiivisen kirjoittamisen avulla. Missä olen elämässäni menossa? Mikä on tärkeää juuri nyt? Luvassa on inspiroiva johdatus kirjoittamiseen itsetuntemuksen lähteenä sekä yksinkertaisia mielikuva- ja kirjoitusharjoituksia. Käsin kirjoittaminen voi auttaa rauhoittumaan sekä reflektoimaan ajatuksia ja tunteita. Et tarvitse ennakkotietoja tai -taitoja. Perinteiset kirjoitussäännöt saat unohtaa heti alkumetreillä. Tule nauttimaan intuitiivisen kirjoittamisen ihmeestä! Oma muistikirja ja kynä mukaan.

17-21 Illallinen: Peurunkapöytä Ravintola Peurankello

Sunnuntai 9.6.2024.

7-10 aamiainen

10-11.30 Sydämen suuntaan -aamujooga: Suloinen aamujooga tuo huomion sydämen alueelle. Avaamme kehon ja mielen kokonaisuutta lepoasanoilla ja lempeillä venytyksillä. Sitten herätään hitaasti virtaavaan liikkeeseen. Selkäranka vertyy, löydät lisää tilaa hengittää luottavaisena ja levollisena. Huomaat, mitä kaikkea tunnetkaan, kun uskallat katsoa sydämesi suuntaan.

12 Huoneen luovutus, hyvää kotimatkaa!

 

 

Pidätämme oikeudet muutoksiin.
Lopullinen ohjelma jaetaan saapuessanne hotellin vastaanotosta.

Kenelle tämä joogaviikonloppu sopii?

Joogaviikonloppu on lempeä, joka sopii kaiken tasoisille: niin aloittelijalle kuin pitempään jooganneelle. Kaikki harjoitukset voi aina soveltaa itselleen sopivaksi.

Mitä mukaan Joogaviikonloppuun?

Ota mukaan oma jumppamatto/-alusta, lämmin ja joustava vaatetus, jossa on mukava olla ja tehdä joogaliikkeitä. Suosittelemme myös vilttiä / shaalia mukaan.

Mitä joogaviikonloppu maksaa?

Hinta määräytyy majoitusvaihtoehtojen ja henkilömäärän mukaan. Voit valita majoitukseen yhden tai kahden hengen huoneen tai tilavan ja viihtyisän Peurantähti-huoneiston 2-6 henkilölle.

Syötä varauskalenteriin päivämäärät 7.-9.6.2024 sekä henkilömäärä ja näet hinta- ja majoitusvaihtoehdot.

Voit myös olla meihin yhteydessä!

Myyntipalvelu
020 751 6300 / peurunka@peurunka.fi

Hinta sisältää kaiken tämän:

  • majoituksen 2 vrk pe-su valitussa huonetyypissä
  • Wellness & Weekend Joogaviikonlopun ohjelman
  • Aamiaiset
  • Lauantaina keittolounas: Salaattipöytä, kasvissosekeitto, jauhelihakeitto, leivät, kahvi/tee
  • Lauantaina tasokas Peurunkapöytä – päivällinen
  • kylpylän sekä kuntosalien vapaa käyttö

Hinta määräytyy majoitusvaihtoehtojen mukaan, tutustu majoitusvaihtoehtoihin tästä.

Majoitusvaihtoehdot

Esimerkkihinnat valitsemasi majoituksen mukaan:

Kylpylähotellin päärakennus – kaikki palvelut saman katon alla.
2hh:ssa 236 € / henkilö
1hh:ssa 328 € / henkilö 

Rivitalohuone, Peurunkapiha – edullisempi economytaso
2hh:ssa 214 € /henkilö
1hh:ssa 224 € / henkilö

Peurantähti-huoneistohotelli
Varattavana tasokkaat huoneistot 2-4 henkilölle. Hinta määräytyy henkilömäärän mukaan. Tarkista Wellness & Weekendin hinta huoneistossa syöttämällä varauskalenteriin henkilömäärä.

Täydennä viikonlopun ohjelmaasi aktiviteeteilla

Kuntosalit

Kaksi kuntosali käytössäsi koko viikonlopun ajan. Muista käydä tutustumassa!

Kuntosalit

Varaa day span hemmotteluhoitoja

Pieni pala hemmottelua on aina ansaittua! Varaa hierontaa, kasvo- tai jalkahoitoa, vartalohoito tai jokin muu. Nauti hetkestä!

Day Spa Nautilus
Kylpylä Peurunka

Kylpylän poreet, hydrohex-jumpat ja altaat käytössäsi koko viikonlopun!

Suosittu 100 m pitkä jokiallas mahdollistaa pitkän matkan uinnin tai vesijuoksun.

Meillä voit liikkua aktiivisemmin Hydrohex virtuaalivesijumpassa, rentoudut porealtaassa tai lämmittelet erilaisissa saunoissa.

Infrapunasaunassa rentoutat niin kehon kuin mielenkin. Lisäksi käytössä on tavalliset saunat sekä höyrysauna.

Upea luonto – Lenkkeile tai vuokraa eFatbiket

Peurungassa sinua ympäröi kaunis, keskisuomalainen luonto. Peurunkajärven rannoilla ja harjumaisemien kupeissa kiemurtelevilla ulkoilureiteillä voit hengittää syvään ja herkutella luonnon omilla äänillä.

Patikoi, kävele tai vuokraa vaikka eFatbiket ja lähde ulkoilemaan. Hengitä. Rentoudu. Kerää voimia jaksaa taas arjessa.

Peurunka lähellä kaikkea!

Peurunka on kotimainen hyvän olon paikka ja kylpylähotelli keskellä Suomea. Meitä peurunkalaisia on noin 100 ja pidämme huolta noin 300 000 vieraasta vuosittain.

Meillä Peurungassa voit rentoutua tai viettää lomaasi aktiivisemmin. Kylpylän aalloissa unohdat arjen kiireet ja rauhallisissa luonnonmaisemissa koet raikkaita elämyksiä.  Meidän kanssamme sinun on yksinkertaisesti hyvä olla.

Helppo tulla!

Peurungan löydät vain 30 min. ajomatkan päästä Jyväskylästä. Meillä on isot ilmaiset pysäköintialueet, joten saat auton helposti parkkiin koko viikonlopun ajaksi.

Osoite: Peurungantie 85, 41340 Laukaa.

Tervetuloa!

TULOSSA!

Lokakuussa jatkoa: Joogaviikonloppu 4.-6.10.2024

Lokakuun joogaviikonlopussa lepäät ja liikut ihanasti vuodenaikaan sopivissa tunnelmissa. Joogatunneilla pääset nauttimaan lempeästä virtauksesta, irti päästämisen ihmeestä ja syksyn kauniista melankoliasta. Harjoitukset sisältävät tälläkin kertaa yin-joogan pitkiä venytyksiä, rentouttavia lepoasanoita sekä helppoa hatha/flow-joogaa. Löydä elämän flow -workshopissa pysähdyt oman elämäsi ja oivallusten äärelle.

Tule mukaan antautumaan elämän jatkuvalle muutokselle – mutta mihinkään ei ole kiire, sillä taika on jo tässä.

Seuraa ilmoitteluamme! 

Varaukset ja lisätiedustelut

Ota meihin yhteyttä tai varaa kätevästi verkosta!

Syötä varauskalenteriin päivämäärät 7.-9.6.2024 ja Wellness & Weekend -paketti tulee varattavaksi.

Tutustu Peurungan palveluihin