Wellness & Weekend 4.-6.10.2024 Katri Syvärisen joogaviikonloppu

Hotelli
Tulo
Lähtö
Huoneet ja vieraat
huone aikuinen lasta
Aikuisia
1
+
Lapsia
0
+
Varauskoodi
Hae huoneet

Peurungan Wellness & Weekend 4.-6.102024 kutsuu joogaamaan ja voimaantumaan.

Tämä on täydellinen hetki hengähtää. Joogaviikonloppu on lempeä, joka sopii kaiken tasoisille: niin aloittelijalle kuin pitempään jooganneelle.

Jo kaksi kertaa järjestetyt Peurungan wellness&weekend Joogaviikonloput ovat olleet suosittuja. Nyt on Sinullakin mahdollisuus lähteä voimaantumaan tähän upeaan joogaviikonloppun.

Tule mukaan yksin tai ystäväsi tai puolisosi kanssa ja varaa ihana voimaantumisviikonloppu!

Lämpimästi tervetuloa!

Joogaviikonlopun vetäjä Katri Syvärinen

Katri Syvärinen on henkisen hyvinvoinnin valmentaja, kirjailija ja RYT500h-joogaohjaaja (Embodied Flow™ inspired). Katrin ohjaustyyli on elämyksellinen, yhtä aikaa salliva ja vaikuttava. Hän yhdistelee ohjauksessaan luovasti ja luontevasti erilaisia menetelmiä. Tunnit ovat kuin tarinoita, jotka virtaavat tunnelmasta toiseen – ja myös yllättävät. Katri luo harjoituksiin taianomaisen tilan, jossa jokaisella on lupa rentoutua ja löytää sisältään jotakin uutta. Mukaan voit tulla juuri sellaisena kuin olet.

Katri Syvärinen tunnetaan mm. Intuitiivisen kirjoittamisen kursseista, korttipakoista sekä kirjoista Löydä elämän taika, Äitihaava – tyttären raskas perintö ja Sinun tarinasi voima. Moni on kuunnellut Taikaelämää-podcastista Katrin kokemuksia ylisuorittamisesta, uupumisesta ja toipumisesta.

Joogaviikonlopun ohjelma

Lokakuun joogaviikonlopussa lepäät ja liikut ihanasti vuodenaikaan sopivissa tunnelmissa. Joogatunneilla pääset nauttimaan lempeästä virtauksesta, irtipäästämisen ihmeestä ja syksyn kauniista melankoliasta.

Harjoitukset sisältävät tälläkin kertaa yin-joogan pitkiä venytyksiä, rentouttavia lepoasanoita sekä helppoa hatha/flow-joogaa. Löydä elämän flow -workshopissa pysähdyt oman elämäsi ja oivallusten äärelle. Tule mukaan antautumaan elämän jatkuvalle muutokselle – mutta mihinkään ei ole kiire, sillä taika on jo tässä.

Perjantai 4.10.2024

15 alkaen saapuminen, majoittuminen

19 – 20.30 Irti päästämisen -iltajooga: Viikonloppu alkaa hitaalla yin-joogaharjoituksella, joka auttaa sinua laskeutumaan omaan tilaasi ja päästämään irti syksyn kiireistä. Mitä tapahtuu, kun uskallat hellittää? Luovut tavoittelusta ja suorittamisesta. Lakkaat huolehtimasta siitä, mikä ei ole käsissäsi. Pitkien venytysten myötä asetut levollisesti kehoosi ja tähän hetkeen, avaat lantion alueen kireyksiä ja harjoittelet hyväksyvää asennetta – irtipäästäminen tekee tilaa ihmeille.

Lauantai 5.10.2024

7-10 Aamiainen

10-11.30 Lempeän virtauksen aamujooga: Elämä on jatkuvaa muutosta – ja syksyn muuttuvat sävyt ovat siitä täydellinen esimerkki. Lempeä flow-joogaharjoitus ohjaa ensin luomaan vakaan perustan virtaavalle liikkeelle ja ohjaa sen jälkeen huomion hengitykseen sekä pehmeisiin, luonnollisiin siirtymiin yksinkertaisten asanoiden välissä. Jatkuvasti muuttuvassa hetkessä on aivan kaikki: elämän pienet ja herkulliset vivahteet.

12-13 Kotiruokalounas

13-14.30 Workshop Löydä elämän flow – iltapäivä itselle: Iltapäivän workshopissa tutustutaan elämän flow’n teemaan. Mitä kaikkea se voikaan olla? Mistä voisi juuri nyt syntyä sinun elämäsi ainutlaatuinen virtaus? Saat kääntyä rauhassa sisäänpäin. Pääset tekemään oivalluksia valmennustehtävän, mielikuvaharjoitusten ja intuitiivisen kirjoittamisen avulla. Saat mukaasi ison annoksen sallimista, armollisuutta ja luottamusta. Oma muistikirja ja kynä mukaan!

17-21 Illallinen: Peurunkapöytä Ravintola Peurankello

Sunnuntai 6.10.2024.

7-10 aamiainen

10-11.30 Taika on jo tässä -aamujooga:Flow-tila löytyy läsnäolon, hyväksynnän ja mielen hiljentymisen myötä. Joogaharjoituksessa flow voi tarkoittaa odotusten unohtamista ja kehon kuuntelemista. Tämä hitaasti herättelevä aamujooga hoitaa selkärankaa ja auttaa sinua heittäytymään hetkeen. Luot kehoon uutta tilaa ja tunnet, että taika on jo tässä.

12 Huoneen luovutus, hyvää kotimatkaa!

 

 

Pidätämme oikeudet muutoksiin.
Lopullinen ohjelma jaetaan saapuessanne hotellin vastaanotosta.

Kenelle tämä joogaviikonloppu sopii?

Joogaviikonloppu on lempeä, joka sopii kaiken tasoisille: niin aloittelijalle kuin pitempään jooganneelle. Kaikki harjoitukset voi aina soveltaa itselleen sopivaksi.

Mitä mukaan Joogaviikonloppuun?

Ota mukaan oma jumppamatto/-alusta, lämmin ja joustava vaatetus, jossa on mukava olla ja tehdä joogaliikkeitä. Suosittelemme myös vilttiä / shaalia mukaan.

Mitä joogaviikonloppu maksaa?

Hinta määräytyy majoitusvaihtoehtojen ja henkilömäärän mukaan. Voit valita majoitukseen yhden tai kahden hengen huoneen tai tilavan ja viihtyisän Peurantähti-huoneiston 2-6 henkilölle.

Syötä varauskalenteriin päivämäärät 4.-6.10.2024 sekä henkilömäärä ja näet hinta- ja majoitusvaihtoehdot.

Voit myös olla meihin yhteydessä!

Myyntipalvelu
020 751 6300 / peurunka@peurunka.fi

Hinta sisältää kaiken tämän:

  • majoituksen 2 vrk pe-su valitussa huonetyypissä
  • Wellness & Weekend Joogaviikonlopun ohjelman
  • Aamiaiset
  • Lauantaina kotiruokalounas
  • Lauantaina tasokas Peurunkapöytä – päivällinen
  • kylpylän sekä kuntosalien vapaa käyttö

Hinta määräytyy majoitusvaihtoehtojen mukaan, tutustu majoitusvaihtoehtoihin tästä.

Majoitusvaihtoehdot

Esimerkkihinnat valitsemasi majoituksen mukaan:

Kylpylähotellin päärakennus – kaikki palvelut saman katon alla.
2hh:ssa 236 € / henkilö
1hh:ssa 328 € / henkilö 

Rivitalohuone, Peurunkapiha – edullisempi economytaso
2hh:ssa 214 € /henkilö
1hh:ssa 224 € / henkilö

Peurantähti-huoneistohotelli
Varattavana tasokkaat huoneistot 2-4 henkilölle. Hinta määräytyy henkilömäärän mukaan. Tarkista Wellness & Weekendin hinta huoneistossa syöttämällä varauskalenteriin henkilömäärä.

Varaa joogaviikonloppu

Joogaohjelma, ilman majoitusta

Voit osallistua halutessasi joogaviikonloppuun ilman majoitus- ja ravintolapalveluita.

Ohjelmaan sisältyy:

  • Pe 4.10.  Irtipäästämisen iltajooga
  • La 5.10. Lempeän virtauksen aamujooga sekä workshop: Löydä elämän flow – iltapäivä itselle
  • Su 6.10. Taika on jo tässä -aamujooga

Hinta:

89 €

VARAUSLINKKI TULOSSA!

Täydennä viikonlopun ohjelmaasi aktiviteeteilla

Kuntosalit

Kaksi kuntosali käytössäsi koko viikonlopun ajan. Muista käydä tutustumassa!

Kuntosalit

Varaa day span hemmotteluhoitoja

Pieni pala hemmottelua on aina ansaittua! Varaa hierontaa, kasvo- tai jalkahoitoa, vartalohoito tai jokin muu. Nauti hetkestä!

Day Spa Nautilus
Kylpylä Peurunka

Kylpylän poreet, hydrohex-jumpat ja altaat käytössäsi koko viikonlopun!

Suosittu 100 m pitkä jokiallas mahdollistaa pitkän matkan uinnin tai vesijuoksun.

Meillä voit liikkua aktiivisemmin Hydrohex virtuaalivesijumpassa, rentoudut porealtaassa tai lämmittelet erilaisissa saunoissa.

Infrapunasaunassa rentoutat niin kehon kuin mielenkin. Lisäksi käytössä on tavalliset saunat sekä höyrysauna.

Upea luonto – Lenkkeile tai vuokraa eFatbiket

Peurungassa sinua ympäröi kaunis, keskisuomalainen luonto. Peurunkajärven rannoilla ja harjumaisemien kupeissa kiemurtelevilla ulkoilureiteillä voit hengittää syvään ja herkutella luonnon omilla äänillä.

Patikoi, kävele tai vuokraa vaikka eFatbiket ja lähde ulkoilemaan. Hengitä. Rentoudu. Kerää voimia jaksaa taas arjessa.

Peurunka lähellä kaikkea!

Peurunka on kotimainen hyvän olon paikka ja kylpylähotelli keskellä Suomea. Meitä peurunkalaisia on noin 100 ja pidämme huolta noin 300 000 vieraasta vuosittain.

Meillä Peurungassa voit rentoutua tai viettää lomaasi aktiivisemmin. Kylpylän aalloissa unohdat arjen kiireet ja rauhallisissa luonnonmaisemissa koet raikkaita elämyksiä.  Meidän kanssamme sinun on yksinkertaisesti hyvä olla.

Helppo tulla!

Peurungan löydät vain 30 min. ajomatkan päästä Jyväskylästä. Meillä on isot ilmaiset pysäköintialueet, joten saat auton helposti parkkiin koko viikonlopun ajaksi.

Osoite: Peurungantie 85, 41340 Laukaa.

Tervetuloa!

Varaukset ja lisätiedustelut

Ota meihin yhteyttä tai varaa kätevästi verkosta!

Syötä varauskalenteriin päivämäärät 7.-9.6.2024 ja Wellness & Weekend -paketti tulee varattavaksi.

Tutustu Peurungan palveluihin