INFO: John Smith Rock Festival 2024

Information in english below. 

INFO MAJOITTUJALLE

Tervetuloa Suomen Rockeimmalle festarille Laukaaseen!

John Smith Rock Festival lähestyy!

Oheinen JSRF  INFO sisältää muutaman tärkeän huomion festivaaleja koskien sekä tapahtuman ja palveluiden aukioloajat. Luethan sen ennakkoon ja täytä myös oheinen matkustajailmoitus ennakkoon, hotellin vastaanoton toimintaa nopeuttamaan.

 

Majoitus

Majoitustilat ovat tapahtuman ajan K-18 ja varattu vain festarivieraille.

Hotellin vastaanotto on auki 24 h. Check in tulopäivänä klo 15.00 alkaen (huoneistohotelli klo 16.00), Check out lähtöpäivänä klo 12. Saatte vastaanotosta majoittumisen yhteydessä rannekkeet kylpylän ja kuntosalien käyttöä varten, käytössä aukioloaikojen mukaan.

 

Festariliput

Festivaaliliput saatte vaihdettua festivaalirannekkeiksi hotellin vastaanoton välittömässä läheisyydessä sijaitsevassa rannekkeenvaihtopisteessä (avoinna vain torstaina klo 14.00-20.00) tai pääportilla. VIP-lippujen vaihto ainoastaan pääportilla.

Pysäköinti

Tulosta oheinen Ajo- ja pysäköintilupa mukaasi, kirjoita nimesi, puhelinnumerosi, majoituksen varausnumero ja majoitustyyppisi (Peurunkapiha, Kylpylähotelli, Peurunkamäki, Peurunkarinne, Peurantähti, Mökki. Tämän tiedon löydät varausvahvistuksestasi). Jätä parkkilupa autoosi näkyville. Mikäli et ole tulostanut sitä mukaasi, parkkipaikalle ei ole pääsyä.

Hotellin pysäköintialueet P3 ja P4 on varattu ainoastaan huoneen tai huoneiston varanneille festivaalivieraille. Paikkoja on rajoitetusti, max yksi paikka per huone/huoneisto. Mikäli hotellin parkkipaikat ovat täynnä, teidät ohjataan peltoparkkiin. Peltoparkki on maksullinen 6€/päivä, mahdollisuus ostaa pysäköinti kolmelle päivälle kerralla. Lisätietoa saapumisesta ja peltoparkin pysäköinnistä infokirjeessä sekä täällä .

Information in english

This info contains a few important notes regarding the festival, parking and the opening hours of the event.

Kysyttävää, questions?

Mikäli sinulla on kysyttävää majoitusvaraukseen liittyen, olethan meihin yhteydessä!

If you have any questions regarding the accommodation reservation, please contact us!