Hyvinvointia ja rentoutumista – Sopiiko Peurungan kylpyläloma varttuneille?

Peurungassa ylläpidetään kaikenikäisten elinvoimaista elämää

Oletko ehkä pohtinut, että joskus olisi mukava saada hetkittäistä maisemanvaihdosta ja muutosta omaan arkeen? Kylpylälomalla Peurungassa virkistäydyt ja rentoudut ylläpitäen samalla omaa terveyttäsi ja hyvinvointiasi esimerkiksi ulkoilemalla upeassa luonnossa, kokeilemalla liikunnan eri muotoja, nauttien rauhoittavasta kylpyläkokemuksesta ja herkullisista ravintolan antimista sekä ihan vain lepäämällä. Peurungan maisemat ovat vertaansa vailla, sillä vehreä ympäröivä luonto ja järvenrantamaisema tekevät kokemuksesta ainutlaatuisen. Sijainniltaan Peurunka on myös oiva valinta, sillä se on kätevän matkan päässä joka suunnasta, onhan se aivan keskellä Suomea

Mitä varaukseen sisältyy?

Kun varaat kylpyläloman Peurunkaan, saat käyttöösi sen tyypin majoituksen, jonka olet varausta tehdessäsi valinnut. Kylpylähotellin päärakennuksen hotellihuoneiden sijainti on loistava, sillä kaikki palvelut ovat tällöin saman katon alla. Hotellin edustalla sijaitsevat Peurunkapiha-rivitaloasunnot ovat hieman edullisempi vaihtoehto, mutta nekin hyvin viihtyisiä. Tilaa ja varusteluita arvostaville Peurantähti-huoneistohotelli on loistava vaihtoehto, sillä siellä on erillinen makuuhuone, oma keittiö ja oleskelutila sekä myös parveke. Huonetyypistä riippumatta jokainen huone tarjoaa käyttäjälleen laadukkaat ja pehmeät vuoteet, joissa yönsä nukkuu varmasti moitteettomasti. Oma hotellihuone on paikka, jonne voi vetäytyä rauhassa rentoutumaan ja lepäämään aktiivisen päivän jälkeen.

Varaukseen sisältyy uudistetun kylpylän sekä kuntosalien vapaa käyttö loman aikana. Pääsette siis nauttimaan täysin rinnoin saunoista, suihkuista, vesijumpista ja tietenkin koko viihtyisästä allasosastosta. Suosittelemme lämpimästi kokeilemaan upouutta Saraakallio-teemasaunaa, jonka äänimaailma ja tunnelma vie käyttäjänsä taianomaiselle matkalle menneisyyteen. Kuntosaleilla saa vapaasti harjoittaa juuri sen näköistä kuntoilua, mikä itselle sopii. Itselle uusienkin kuntosalilaitteiden käyttö on helppoa ja vaivatonta, sillä laitteissa on käyttöohjeet. Viikonloppuisin Bar Apollossa pääsee myös vapaasti tulkitsemaan suosikkikappaleitaan karaoken parissa.

Yksi parhaista asioista hotelleissa on aina tietenkin aamupala, ja myös tässä tapauksessa se sisältyy melkein jokaisen majoitusvaihtoehdon hintaan. Peurantähti-huoneistohotellissa majoittuville aamiainen on lisämaksusta. Mikä onkaan parempaa, kun päästä nauttimaan hyvin nukutun yön jälkeen tuoreista hedelmistä, leipurin vasta leipomasta leivästä, tuoreesta kahvista ja monista muista ihanista aamupalaherkuista? Myös Peurungan ympäröivä luonto on asiakkaan vapaassa käytössä, eli lähtekää rohkeasti lenkkeilemään ja tutkimaan lähimaaston luontopolkuja upeissa järvimaisemissa!

Varaa majoitus       Tutustu kylpylään

Lomaile rauhallisesti rentoutuen

Jos kylpylälomasi tarkoituksena on keskittyä rentoutumiseen, eikä niinkään täyttää kalenteria liikunnallisilla aktiviteeteilla, on tässä muutamia hyviä vinkkejä, mitä kaikkea kivaa voi lisämaksusta tehdä Peurungassa. Saunomisen ystäville on hyviä uutisia, sillä Peurungassa on useita vuokrattavia saunoja, jotka saa vuokrata täysin omaan käyttöön. Monien suosikki on tynnyrisauna, josta voi katsella ulos kauniita järvimaisemia, astella ulos terassille ja pulahtaa omaan yksityiseen porealtaaseen nauttien ihania virvokkeita.

Peurungan ravintolavalikoima on monipuolinen, joten nälän yllättäessä vaihtoehtoja on useita. Saatavilla on rennompaan makuun burgereita, pizzaa ja salaatteja, kun taas halutessaan on mahdollisuus kokea upea A la carte -elämys tasokkaiden ruoka-annosten ja hyvien viinien saattelemana. Usein on saatavilla myös herkullinen ja perinteinen kotiruokalounas. Kesäisin suosittelemme ehdottomasti tutustumaan Kesäterassimme menuun, ja nautiskelemaan virvokkeet viihtyisällä Kesäterassilla auringosta nauttien!

Vaikka loman tarkoituksena olisikin rentoutuminen, on pieni aktiviteetti usein paikallaan. Jos sykettä nostattava liikunta ei ole mieleen, on keilaaminen loistavan rento vaihtoehto. Pienellä maksulla vuokraatte omaan käyttöönne keilaradan, ja pääsette mittelemään voitosta. Leikkimielinen kisailu voitosta tuo päivään ihanaa piristystä. Syksyisin ja keväisin sekä myös satunnaisesti muina ajankohtina Peurungassa on Torstaitanssit! Jos siis olette tanssin ystäviä, suosittelemme varaamaan valmiin Tanssipaketin, johon sisältyy hotelliyön lisäksi tanssiliput, kylpylän ja kuntosalien vapaa käyttö sekä aamiainen.

  • Kesäterassi avoinna 3.6-17.8.2024, ma-to klo 15-23 ja pe-la klo 15-22
  • Ravintolassa Kesäbuffa ma-su klo 17-20 ajalla 22.6-28.7, aikuinen 23€ ja lapset 4-14.v 1€ / vuosi

Tutustu ravintoloihin

Aktiivisen tekemisen ystävälle

Peurunkaa ympäröivä luonto on vertaansa vailla, ja ulkoilumahdollisuuksia täällä onkin paljon. Suosittu aktiviteetti kaikenikäisten keskuudessa on sähköavusteisten fatbike-pyörien vuokraaminen. Sähköavustin tekee pyörällä liikkumisesta vaivatonta, vaikka maasto olisikin ajoittain mäkistä. Kun vuokraat e-Fatbiken, saat pyörän käyttöopastuksen, kartan metsäreiteille sekä parhaat vinkit lähialueen kohteisiin. Lähde siis tutustumaan lukuisiin maastoreitteihimme ja nauttimaan kauniista Keski-Suomen luonnosta. Toinen paljon tykätty ulkoiluaktiviteetti on frisbeegolf, jossa yhdistyy rento liikkuminen raittiissa ulkoilmassa sekä kisailu siitä kuka saa kiekon kilahtamaan koriin käyttäen vähiten heittoja.

Lämpimänä kesäpäivänä vesille lähteminen on monelle mieluisaa, ja Peurungassa onkin mahdollista vuokrata käyttöönsä perinteinen soutuvene, kahden istuttava kanootti tai vaikkapa Sup-laudat! Liplattava järvivesi ympärillä ja lämpöinen auringonpaiste kruunaavat kesäpäivän. Jos sää kuitenkaan ei suosi koko lomaa, on mahdollisuus liikkumiseen myös sisätiloissa. Erilaiset ryhmäliikuntatunnit ovat hauska yhteisöllinen kokemus, ja niistä on saatavilla niin kova, -kuin hidastempoisiakin vaihtoehtoja. Jokaisen tarpeisiin löytyy varmasti sopiva liikuntamuoto – hyvinvointi on meille kaikille.’

Tutustu aktiviteetteihin

Jos siis olet miettinyt, onko Peurungan kylpylähotelli hyvä lomakohde varttuneille, voimme iloksemme todeta, että kyllä on. Täällä me haluamme tarjota kaikille yhtäläiset mahdollisuudet edistää niin henkistä, kuin fyysistäkin hyvinvointia. Mitä siis vielä odotatte, nyt pikimmiten varaaman kylpylälomaa!

 

TARJOUS!

Varaa useampi yö – Saat alennusta -20%!

Peurungassa on lomalla niin paljon tekemistä, ettei yksi yö riitä!

Kun varaat vähintään 2 vrk, saat -20% alennusta päivän majoitushinnasta!

Alennus koskee Kylpylähotellia, Peurunkapihaa sekä Peurantähti -huoneistohotellia. Voimassa ajalle 3.6 – 11.8.2024, saatavuuden mukaan. Syötä päivämäärät varauskalenteriin ja näet hinnat ja alennukset. Voit myös ottaa yhteyttä myyntipalveluumme. Tervetuloa!

Varaa tästä!