Hemmottelua Peurungan Day Spassa

Vietä lomapäivä rentoutuen

Kukapa meistä ei kaipaisi välillä käden kosketusta, hierontaa tai ihon kosteutusta ja hemmottelua tehoaineilla.

Peurungan Day Spassa on tarjolla kattava valikoima hierontaa sekä kosmetologien tekemiä jalka-, käsi- ja kasvohoitoja.  Monet vieraistamme varaavatkin loman yhteyteen hoitolakäyntejä, palauttavan hieronnan tai jalkahoidon.
Kosmetologimme Seija ja Helena ovat pitkän linjan ammattilaisia, jotka antavat mukaan myös kattavat kotihoito-ohjeet.

Hoitovalikoima

Suosituimpien hoitojen TOP 3:een läpi vuode menee kirkkaasti Ihoa kosteuttava ja heleyttävä kasvohoito, joka hellii erityisesti talvikuivaa ihoa. Kuorinta ja naamio hellivät ihoa, samalla kun keho rentoutuu lämpimän peiton alla. Hoidon jälkeen iho tuntuu ihanan pehmeältä ja hoidetulta.

 

Hemmottelevaa luksusta jaloillesi on yksi suosituimmista hoidoista. Siinä jalat hoidetaan polviin asti. Perinteiseen jalkahoitoon verrattuna luksus jalkahoidossa on lisänä mm. jalkojen kuorinta. Hoidon jälkeen jalat ovat keveät ja olo rentoutunut. Lopuksi varpaankynnet lakataan kauniiksi. Samalla Day Spa reissulla saa tietysti kotihoito-ohjeet.

 

Kuumakivihieronta rentouttaa ihanasti kehoa ja mieltä. Aromaattiset öljyt jättävät iholle hennon tuoksun. Tämä rentouttava hoito on loistava tapa aloittaa kylpyläloma.

Day Spasta hankit myös laadukkaat tuotteet kotiin. Day Spassa on myynnissä Ella Bachén tuotteita.

 

Koko hoitovalikoima on Day Span sivuilla ja sieltä voi helposti varata haluamansa palvelun.

Tutustu Day Spahan tästä

Uutuutena suklaahoito

Meillä Peurungassa mietitään mitä uusia kivoja asioita voisimme vieraillemme tarjota. Nyt Day Spa Nautiluksen kosmetologit ovat lisänneet hoitovalikoimaan herkullisen ja rentouttavan uutuuden.

 

Oletko kokeillut kokovartalon suklaahoitoa?

Tässä hoidossa suklaata ei nautita sisäisesti, vaikka suklaalla on tutkitusti hyviä terveysvaikutuksia ja sen syöminen saattaa aiheuttaa mielihyvän väristyksiä.  Suklaahoito on kevyt kokovartalohieronta, jossa hierontaöljynä käytetään suklaista hierontaöljyä. Suklaahoito herättää aistit sekä on rentouttava hetki ja pehmentäen ihosi. Hoitoja voidaan tehdä kaksi yhtä aikaa. Sopii siis osaksi pariskunnille. Ihana hoito mielelle ja keholla! Niin rentoutunut olo jälkikäteen. Suosittelen!

Lue lisää ja varaa: Suklaahieronta

 

Vai kaipaako väsynyt keho palauttavampaa hierontaa?

Hieronnan ystäville stressiniskan hoitoon tai jumien hoitoon kannattaa varata perinteinen klassinen hieronta.  Hierontaa saa eri mittaisina hoitoina esim. 25 min, 35 min ja 50 min mittaisina. 50 minuuttinen on koko kropan hieronta.  Opastamme usein kertomaan toiveet ja ajatukset hierojalle. Onko hierontatilanteessa ote sopivan tuntuinen, onko tarkoitus hieroa hartiat/ selkä vai pelkästään jalat. Muista kertoa asia rohkeasti hierojalle.

Lue lisää ja varaa: Klassinen hieronta

Purentalihasten hieronnasta apua moneen vaivaan

Uutuutena on Day Spassa myös purentalihashieronta.

Hieronta rentouttaa hampaiden narskuttelusta ja purentalihasten jännittämisestä aiheutuvia jumeja ja helpottaa siitä tullutta kipua. Moni on muutamasta käyntikerrasta saanut ison avun. Hierojamme ovat alan ammattilaisia ja huomioivat asiakkaan toiveet ja yksilölliset tarpeet.

Lue lisää ja varaa: Day Spa Nautilus

Varaa helposti verkkokaupastamme

Varauksen teet helposti verkkokaupastamme kun sinulle sopii. Voit myös olla yhteydessä suoraan Day Spahan tai myyntipalveluumme.

Hemmottelupäivä itselle tai ystävälle?

Hemmottelupäivä itselle, ystävälle, perheelle, kaveriporukalle…

Peurungan palveluista on helppo koota hemmottelupäivä.  Päivän voi aloittaa vaikka pienellä hikiliikunnalla ja kylpyläkäynnillä. Tämän jälkeen hoito ja herkullinen ruokailu. Miksei hoitoja voi varata kokouspäivän yhteyteen tai sen päätteeksi. Ladut lähtevät läheltä. Vuokraamme omatoimiseen liikkumiseen esim. efatbikeja ja sulkapallokenttiä sekä keilausta. Palvelut voi varata verkkokaupastamme, kun sinulle sopii tai voit soittaa meille myyntipalveluun.

Tutustu palveluihimme