PEURUNKA

Frisbeegolf

Peurunka DiscGolfPark 20-väyläinen frisbeegolf-rata sijaitsee Peurungan ranta-alueella ja lähimetsissä kiertäen jäähallin. Rata soveltuu hyvin aloittelijoille ja harrastelijoille. Frisbeegolf sopii kaikille luonnossa liikkumisesta pitäville henkilöille. Laji yhdistääkin mielenkiintoisella  tavalla luonnossa liikkumisen ja haasteita tarjoavan pelin.

Tietoja radasta

Rataa ylläpitää ja huoltaa Peurunka sekä paikallinen seura PuskaPuttaajat. Radalla on kaksi Par 4 väylää ja loput ovat Par 3 väyliä. Koko radan Par on 62.

Väylien pituudet 52-197 metriä, kokonaismitta väylille 1877 metriä.

Rata alkaa hiekkaparkkialueen vierestä ranta-alueelta, ja aloituspaikka on merkitty ratakarttaan. Kartan saat kätevästi itsellesi tältä sivulta, tai Bistro Nemosta ratamaksun yhteydessä.

20-väyläinen rata kiertää koko Peurungan alueen, joten pysähdy ihmeessä syömään ja juomaan vaikkapa kesäterassille tai Bistro Nemoon!

Hinnasto

Frisbeegolfrata on maksullinen 1.5 -31.10 välisenä aikana.  Talvikaudella Frisbeegolfradalla ei ole kunnossapitoa. 

Ratamaksu 5,00 € /henkilö/päivä, sis. väyläkartan. Maksu tapahtuu Bistro Nemon kassalle, tai radan ensimmäisellä väylällä MobilePaylla. Voit siis käyttää rataa kylpylän aukioloaikojen ulkopuolella maksaessasi MobilePaylla.

Maksulla saa heittää vaikka koko päivän (vaikka kylteissä voi lukea /kierros).

Kausilippu 70,00 €
Kausilippu sisältää myös tuntuvia alennuksia mm. Bistro Nemon ruoka-annoksista.

Kiekkoja saa lainaksi Bistro Nemosta 10 € panttia vastaan, jonka saa takaisin kiekkoja palauttaessa. Bistro Nemossa myynnissä myös kiekkoja.

Maksa kätevästi MobilePaylla

Yleistä frisbeegolfista

Jos frisbeegolf ei ole lajina tuttu, tässä muutamia perusasioita.

Tarkoitus on heittää rata läpi mahdollisimman pienellä heittomäärällä. Jokainen väylä alkaa vihreältä tiialueelta, ja päättyy korille. Avausheiton jälkeen pelaaja heittää seuraavan heiton siitä, mihin edellinen heitto on laskeutunut. Kauimmaksi korista jäänyt pelaaja heittää ensin. Kun kaikki pelaajat ovat heittäneet maaliin saakka, siirrytään seuraavalle tiialueelle. Voittaja on se pelaaja, joka selvittää radan vähimmillä heitoilla.

Frisbeegolfkiekkoja on erilaisia riippuen esimerkiksi siitä, kuinka pitkää matkaa kiekolla on tarkoitus heittää. Kiekoista tarkin ja lyhytkantoisin on Putteri, kun taas Draiveri on suunniteltu pidempiin heittoihin. Näiden kahden väliltä löytyy myös Mid-range -kiekko, jota suositellaankin, jos aikeissa on hankkia vain yksi kiekko.

Kierroksen aikana tulee pitää kirjaa tuloksista, ja tämän voi tehdä vaikkapa paperille, mutta on myös olemassa mobiilisovelluksia tähän tarkoitukseen. Tällaisia sovelluksia ovat esimerkiksi UDisc sekä Upsi.

Vastuu heitetystä kiekosta on aina heittäjällä, ja onkin tärkeää muistaa tarkistaa ennen heittoa, ettei väylällä ole muita ihmisiä. Maasto tulee myös pitää puhtaana, joten ethän jätä sinne roskia.

Lähde : Frisbeegolfliitto & frisbeegolf.fi

Ota yhteyttä!

Varaukset ryhmille: