5 + 1 hyvää syytä viettää pääsiäinen Peurungassa

Pääsiäinen Peurungassa

Pääsiäinen tarjoaa täydellisen tilaisuuden paeta arjen kiireitä ja rentoutua perheen kesken. Mikä olisikaan parempi tapa viettää tätä värikästä aikaa kuin luottaa Peurungan kylpylän lämpöön ja monipuolisiin palveluihin?

Loma kylpylähotellissa yhdistää rentouttavan kylpyläelämyksen, herkullisen ruoan, mielenkiintoiset aktiviteetit sekä hotellia ympäröivän luonnon rauhan ja kauneuden. Tässä artikkelissa esittelemme 5 + 1 hyvää syytä, miksi pääsiäisen vietto Peurungassa on valinta, jota et tule katuman.

1. Monipuoliset majoitusvaihtoehdot

Peurunka tarjoaa monipuolisia majoitusvaihtoehtoja, jotka takaavat jokaiselle vierailijalle sopivan yöpymiskokemuksen. Voit valita majoituspaikaksesi joko kylpylähotellin päärakennuksen viihtyisät huoneet, Peurantähden huoneistohotellin tilavat asunnot, Peurunkarinteen idylliset lomamökit tai Peurunkapihan kodikkaat ja edullisemmat economy huoneet.

Kaikkiin majoitusvaihtoehtoihin sisältyy vapaa pääsy kylpylään ja kuntosalille, kun varaus tehdään suoraan Peurungasta. Tutustu tarkemmin majoitusvaihtoehtoihin täältä.

2. Kylpylän palvelut koko perheelle

Peurungan kylpyläpalvelut tarjoavat koko perheelle tekemistä useammalle päivälle. Lapsien suosiossa ovat erityisesti monipuoliset liukumäet ja lastenaltaat, jotka takaavat riemukkaat hetket perheen pienimmillekin. Pohjoismaiden pisin vapaasti laskettava liukumäki antaa vauhtia perheen hurjapäille. Wibit-radalla voi kisata kuka on nopein ja perheen pienimmät viihtyvät lämpimässä lastenaltaassa.

Kylpylässä voit myös nauttia yhdessä rentouttavista hetkistä porealtaissa ja infrapuna- ja höyrysaunassa. Virtuaalinen hydrohex-allasjumppa virkistää mukavasti ja allasbaarista saa nopeasti virvokkeita ja pientä suolaista evästä.

Tutustu Peurungan kylpylään tarkemmin tästä.

3. Pääsiäisen erikoisohjelma

Peurungassa on aina tekemistä! Lapset on huomioitu pääsiäisen ajan monipuolisella ja hauskalla ohjelmalla.

Touhu&Temmellys on perheen pienimmille tarkoitettu aktiviteettiparkki, sieltä löytyy mm. pomppulinna, polkuautoja, pallopelejä ja paljon muuta. Lapsille on järjestetty myös elokuvahetkiä kokoustilassa.

Suosittu kuvasuunnistus hotellin sisätiloissa on lapsille mukava tapa tutustua hotellin tiloihin, vanhemmat voivat auttaa pienimpiä. Ja mitä olisi pääsiäinen ilman virpomisvitsoja! Askartelupajassa lapset saavat askarrella oman virpomisvitsan kotiin vietäväksi.

Talvimaa on avoinna koko pääsiäisen ajan. Peurungan Talvimaassa voi laskea huiman pitkän mäen pulkalla, liukurilla tai tuubirenkaalla. Hurjimmat laskevat yksin, pienimmät mukavasti vanhemman kanssa. Mäenlaskun jälkeen retkieväät voi nauttia rannan grillikatoksessa.

Ohjatulla eFatbike-retkellä voit turvallisesti lähteä maastoon ohjaajan johdolla sähköavusteisilla fatbikeilla. Retki sisältää myös eväät, jotka nautitaan matkan varrella. Lue lisää tästä ja lähde rohkeasti mukaan!

Ravintolan tanssit vievät tunnelman kattoon ja tanssiliput saat majoittuvana asiakkaana edullisemmin. Kannattaa siis pakata tanssikengät mukaan ja harjoitella askeleet valmiiksi. Tapahtumakalenterista näet kaikki pääsiäisen ajan esiintyjät.

  • Torstaina 28.3. tanssittaa Anneli Mattila & Recados
  • Lauantaina 30.3. tanssittaa Marita Taavitsainen
  • Tansseihin on liput 17 €, hotellissa majoittuville 12 €

4. Herkullinen ruoka

Pääsiäisen viettoon ja perinteisiin liittyy myös hyvä ruoka ja me uskomme, että se on myös hyvän ja onnistuneen loman perusta. Meillä sinun ei tarvitse huolehtia ruokien valmistamisesta ja tarjoilusta, vaan pääset valmiiseen pöytään.

Neljä erilaista ravintolaamme tarjoavat vaihtoehtoja ruokailuun ja niistä löytää varmasti sopivan niin perheen pienimmät kuin aikuisetkin lomailijat. Ravintola Peurankellossa herkulliset illallispöydät pääsiäisen perinteisiä makuja tarjoten sekä tietysti A la carte -lista. Peurungan valmis pääsiäispaketti sisältää illallispöydän. Tutustu pääsiäispöytien sisältöön tästä.

Pata&Pannu ravintolan buffet aamiaisella aloitat päivän hyvin, aamukahvi juodaan järvimaisemaa ihastellen. Kotiruokalounas on herkullinen ja koko perheelle varmasti maistuva. Bistro Nemon pikaruokaherkut maistuvat myös lapsille, esimerkiksi lasten fantasiapizzaan saa valita mieleisensä täytteet. Ja kahvilatuotteista suurin osa on Peurungan oman leipurin tekemiä. Tutustu Bistro Nemon ruokalistaan tästä.

Iltaviihde Apollo Barissa on illan kohokohta. Karaokea löytyy niin lapsille kuin aikuisillekin!

5. Sijainti ja luonto

Kyllästyttääkö pitkät automatkat pohjoiseen? Peurunka sijaitsee aivan keskellä Suomea, vain puolen tunnin matkan päässä Jyväskylästä. Meillä voit tuntea luonnon rauhan ja nauttia kattavista palveluista.

Monipuoliset ulkoilureitit lähtevät aivan hotellin pihapiiristä, lähimaastoon tutustut patikoiden tai lumikengät vuokraamalla. Latureitit ulottuvat pidemmälle, meiltä voit hiihtää vaikka Jyväskylään asti! Voit myös vuokrata meiltä pyörät: perinteiset ja sähköavusteiset fatbiket kuljettavat sinut ketterästi vaikeampiakin maastoja pitkin.

+ 1 Valmis pääsiäispaketti

Jotta saisit mahdollisimman paljon irti lomastasi ja sinulta ei jäisi mitään kokematta, olemme suunnitelleet valmiin Pääsiäispaketin.

Valmis pääsiäispaketti sisältää:

  • majoituksen valitussa huonetyypissä 2 vrk pe-su tai la-ma
  • monipuolinen aamiainen noutopöydästä
  • 2 x Pääsiäispöytä Ravintola Peurankellossa, tarjolla klo 17-21
  • kylpylän ja kuntosalien vapaa käyttö koko oleskelun ajan
  • lomaohjelmaa ilman lisämaksua

Valmiin paketin varaamalla lomasi on valmiiksi suunniteltu ja voit keskittyä vain rentoutumaan. Pääsiäispaketti sopii niin perheille, pariskunnille kuin yksin matkustavillekin.

Lue lisää täältä ja varaa lomasi nyt!

Tervetuloa viettämään mukava pääsiäinen Peurunkaan!

Tutustu myös näihin