Peurunka – hyvinvoinnin edelläkävijä

Peurunka on kotimainen hyvän olon paikka, joka työllistää noin 200 työntekijää Keski-Suomessa. Uusitussa kylpylähotellissamme rentoudut uiden ja saunoen. Rauhallisissa luonnonmaisemissa koet raikkaita elämyksiä ja lukemattomat liikuntamahdollisuudet houkuttelevat sinut ylittämään itsesi. Suomen eturivin artistit Peurunka Areenalla saavat ilon virtaamaan ja Villipeuran tanssi-illat kutsuvat hauskanpitoon. Täällä on siis hyvä olla!


спа-центр Пеурунка вход

Peurungan tarina – parempi voida hyvin.

Peurungan kasvutarinan takana on unelma hyvinvoinnista. Peurunka on tänä päivänä Suomessa myös kansainvälisesti merkittävä matkailukohde. Vuonna 2018 myytiin 122 000 yöpymisvuorokautta. Päiväkävijöiden määrä oli 175 000. Suurin osa ulkomaisista yöpyjistä tuli Saksasta.

Lue koko tarina »

Спа-центр Пеурунка и окружающая среда

Ympäristö on meille tärkeä.

Olemme merkittävä työllistäjä lähiympäristössämme. Ympäristö merkitsee meille myös muutakin. Otamme ympäristön huomioon eri tavoin toiminnassamme. Haluamme, että myös ympäristö voi hyvin. Lue lisää toimenpiteistämme ympäristön puolesta.

Lue ympäristöstä »

Пеурунка - лаукаа в 20 минутах от Ювяскюля

Peurungan matkailualue kasvaa.

Peurunka ei ole vain rakennuksia. Peurunka on ympäristöineen monipuolinen matkailualue vain puolen tunnin päässä Jyväskylästä. Alueella on yhteensä yli 20 toimijaa, jotka tuottavat palveluja matkailijoita ja alueen muita toimijoita varten. Ulottuvillasi on myös koko Jyväskylän seudun laaja matkailupalveluiden tarjonta.

Tutustu koko Jyväskylän seudun matkailutarjontaan >>