Peurungan uusi verkkopalvelu on julkaistu, tavoitteena palvella asiakkaamme jatkossa entistäkin paremmin verkossa. Lähiviikkoina tuomme myös aktiviteetit ja asiantuntijapalvelut kuten personal trainer palvelut, fysioterapeutit, keilaradat, pelikentät ja välinevuokrat sekä Day Spa Nautiluksen hemmottelupalvelut ja ravintolan pöytävaraukset verkkovarattavaksi.

Myös terveyspalvelun ammattilaiset sekä hyvinvointilomat on tarkoitus tuoda tulevaisuudessa verkkovarattaviksi. Haluamme tarjota asiakkaille mahdollisimman nykyaikaisen palvelun sekä hyvän saatavuuden laajaan palvelutarjontaamme.

Yrityksille ja ryhmille räätälöitävät palvelut ovat jatkossakin varattavissa myyntipalvelumme kautta ja luonnollisesti asiakaspalvelupisteemme palvelevat asiakkaitamme entiseen tapaan, mutta uskomme että isoa osaa asiakkaista ilahduttaa loman tai vapaapäivän suunnittelumahdollisuus ja palveluiden saatavuuden varmistaminen verkossa ennen saapumista.

Meidän unelmamme on auttaa jokaista löytämään omanlaisensa tie ja tapa hyvinvointiin, verkkopalvelu uudistus on yksi askel siihen suuntaan auttaen asiakasta oman vierailunsa suunnittelussa ja terveys- ja hyvinvointipalveluiden tuomisella tulevaisuudessa kenen tahansa saataville ja varattavaksi!

Verkkopalvelun toteutuksen yhteistyökumppanina Aava & Bang.

Lisätietoja