Peurungassa toiminta jatkuu toistaiseksi normaalisti koronavirus pandemiasta huolimatta. Hallituksen linjauksen mukaisesti yli 500 hlön tapahtumat on kuitenkin peruttu. Areenan keikkojen osalta tiedotamme tapahtuma- ja artistikohtaisesti. Olemme toistaiseksi turvallinen matkakohde ja seuraamme THL:n sekä hallituksemme tiedotteita tilanteen etenemisestä sekä ohjeistusta matkailuun sekä pienempiin tapahtumiin liittyen.

Noudatamme normaaleja varaus- ja peruutusehtojamme. Poikkeuksellisten olosuhteiden vuoksi ehtoja arvioidaan tapauskohtaisesti ja viranomaisohjeistuksen (WHO, ECDC, THL, Ulkoministeriön matkustustiedotteet) perusteella. Mikäli viranomaiset rajoittavat matkustusta (meille Peurunkaan ja ympäristöön tai tietyiltä lähtöalueilta), matkan/tilaisuuden voi peruuttaa ilman kuluja ja/tai siirtää tulevaan ajankohtaan. Peruutukset tilanteissa, joissa viranomaiset eivät rajoita matkustusta, eivät ole syy olla noudattamatta varaus- ja peruutusehtoja ja niiden mukaista korvausta.

Olemme lisänneet palvelupisteisiin ohjeistuksen käsihygienian huolehtimisesta, käsidesipisteitä ja aloittaneet tehostetun siivouksen kosketuspintojen osalta. THL:n ohjeistuksen mukaisesti tärkeintä on huolehtia käsihygieniasta saippuapesulla ohjeistuksen mukaisesti.

 

Mikäli epäilet saaneesi koronavirustartunnan toimithan alla olevan viranomaisohjeistuksen mukaisesti, etkä lähde matkalle.

Mikäli majoitut Peurungassa ja epäilet saaneesi tartunnan, pysythän huoneessasi ja otat yhteyttä paikalliseen terveyskeskukseen, josta saat lisäohjeistuksen. Ilmoitathan epäilystäsi myös vastaanottoomme puhelimitse.

Mikäli olet päivävierailulla ja epäilet saaneesi tartunnan, lähde välittömästi kotiisi ja toimi alla olevan THL:n ohjeistuksen mukaisesti. Ilmoitathan epäilystäsi myös vastaanottoomme puhelimitse.

Yhteystiedot Laukaan terveyskeskukseen: http://www.seututk.fi/fi-FI/Yhteystiedot/Terveysasemat/Laukaan_terveysasema(50287)

Peurungan vastaanotto 020 751 6600 tai vaihde 020 751 601

 

THL:n ohjeistus koronavirusepäilyssä:

https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/ajankohtaista/ajankohtaista-koronaviruksesta-covid-19/ohjeita-suomeen-saapuville-matkustajille-koronavirus-covid-19

Jos olet oleskellut uuden koronaviruksen epidemia-alueella (epidemia-alue on määritelty Ajankohtaista-sivulla) ja sinulle tulee äkillisen hengitystieinfektion oireita, kuten kuumetta, yskää tai hengenahdistusta, 14 vuorokauden sisällä alueelta saapumisen jälkeen, toimi näin:

  • Ota aina ensin puhelimitse yhteyttä terveyskeskukseen tai matkavakuutuksesi tiedoissa mainittuun info-numeroon. Saat ohjeet hoitoon hakeutumiseen.
  • Suojaa suusi ja nenäsi kertakäyttönenäliinalla, kun yskit tai aivastat. Laita käytetty nenäliina välittömästi roskiin.
  • Jos sinulla ei ole nenäliinaa, yski tai aivasta puserosi hihan yläosaan, älä käsiisi.

 

Seuraamme Peurungassa viranomaisten ohjeita ja toimimme niiden mukaisesti sekä päivitämme tietoja tarvittaessa tänne.

Viimeisin päivitys uutiseen on tehty 13.3.