Pandemiasta johtuen olemme suljettuna 8.3.-18.4.2021. Myyntipalvelumme on avoinna ma-pe klo 10-14 ja verkkokauppamme palvelevat normaalisti. Tarkista palveluidemme saatavuus ja aukioloajat täältä.

Loma löytyy läheltä. Talviloma kylpylässä – 25 %.

Valitse omanlaisesi loma

Nautit sitten täyden palvelun kylpylälomasta tai omatoimisesta oleskelusta, meillä on mistä valita. Kaunis luonto, aktiviteetit koko perheelle, ravintolan herkut sekä kylpylän palvelut takaavat onnistuneen loman. Ammattilaisemme ovat suunnitelleet palvelumme, jotta voit nauttia mahdollisimman turvallisesti.

Huoneistohotellissa ja mökissä lomailet omatoimisesti välimatkaa pitäen, kylpylähotellin päärakennuksessa puolestaan nautit palveluiden äärellä.  Meiltä löydät juuri sopivan loman.

Kylpylälomat – 25 %

  • hinta sisältää majoituksen, aamiaisen sekä kylpylän ja kuntosalien käytön ja on saatavilla 19.2.-7.3.2021
  • etu edellyttää min. 2 vrk:n majoituksen eikä ole saatavilla Peurantähden huoneistoihin eikä lomamökkeihin
  • etu koskee ennakkomaksajan etuhintaa. Varaus ei ole peruttavissa, mutta varaus on siirrettävissä vuoden 2021 aikana
  • toimi nopeasti, tarjoushintaisia huoneita saatavilla rajoitetusti

Meillä matkustat joustavasti, tilanteen mukaan. Epidemia tilanteen muuttuessa tai sairastapauksissa, ennakkomaksetut varaukset ovat siirrettävissä ja muut myös peruttavissa.

HUOM! Hallituksen suositusten mukaisesti suljemme ovet 8.3.-11.4.2021 väliseksi ajaksi, mutta viikon 9 palvelemme vielä normaalisti. Lue lisää tiedotteesta täältä.

Nauti pärskeistä, rentoudu poreissa

Laske vauhdikkaat 130 m sekä 40 m vesiliukumäet, seikkaile Wibit-kiipeilyradalla, rentoudu poreissa ja saunan lämmössä tai hemmottele hetki Day Span hoidoissa.

Mikäli haluat pitää välimatkaa, voit varata Panorama -saunakabinetin kylpylän yhteydessä vain omaan käyttöönne.

Hiihtolomaviikoilla 8 ja 9 kylpylä on avoinna päivittäin klo 10-20.

Pysähdy nauttimaan elämästä

Talviloman kruunaa hyvä ruoka. Ravintolamaailmastamme löydät herkkuja jokaisen makuun. Loma-aamut alkavat runsaalla aamiaisella. Bistro Nemossa herkuttelet nopealla syötävällä ja halutessasi nappaat take away -herkut mukaan huoneeseen.

À la carte Peurankellossa nautiskelette koko perheen kanssa rauhallisesti ja pitkän kaavan mukaan, talvilomaviikoille suunnittelemme koko perheen lounaslistan. Lisäksi Peurankellosta saatavilla talvipäivän Take away -kassi mukaan huoneeseen, huoneistoon tai kotiin verkkokaupastamme. Päivä lähtee parhaalla mahdollisella tavalla käyntiin Pata & Pannu -ravintolassa runsaalla maalaisaamiaisella, joka sisältyy hotelli- ja rivitalohuoneistojen majoituspaketeissa hintaan ja on päiväkävijöille ostettavissa erikseen 15 € / hlö. Myös huoneistoissa ja mökeissä majoittuvat voivat ostaa hotelliaamiaisen ennakkoon edullisemmin.

Peurunkellon lounasmenu on tarjolla hiihtolomaviikoilla 20.2. – 13.3.2021 klo 12 – 18.00. Lasten 4-14-v ruokailut -50 %.

Alkuruokana
Tomaattikeittoa, krutonkia, yrttiöljyä 10 €
***
Blinit, sipulia, smetanaa, kylmäsavulohi- tai riistamoussea 10€
(Annokset saatavilla pääruokana 20€)

Pääruokana
Voissa paistettuja muikkuja, perunamuusia, säräjuureksia 20 €
***
Paahdettua rypsiporsaan kylkeä, barbeque-kastiketta, perunamuusia, säräjuureksia 20 €
***
Riistakäristystä, puolukkaa, perunamuusia, säräjuureksia 20€

Jälkiruokana
Lämmintä marjapiirakkaa ja vanhanajan vaniljakastiketta 6€

Me teemme, sinä nautit.

Meillä on mistä valita

Talven aktiviteeteista koko perheen suosikkeja ovat pulkkamäki ja hiihto. Onnistuneeseen talvipäivään kuuluvat myös retkieväät laavulla. Pakkasen puraistessa on ihana laskeutua kylpylän poreisiin ja erilaisten saunojen lämpöön tai pulahtaa hyvää tekevään avantoon ja nauttia pehmeistä rantasaunan löylyistä.

Lähiympäristöstämme löytyvät myös koko perhelle soveltuvat luontoretkikohteet, Hitonhauta sekä Multamäen luontopolku.

Astetta aktiivisemman lomapäivän saat valitsemalla edullisen aktiivirannekkeen. Rannekkeella osallistut yhden päivän aikana ryhmäliikuntatunnille, varaat yhden keilavuoron tai pelikentän (sulkapallo/pingis)- 1 vuoro/seurue/vrk sekä lainaat välineet, lumikengät tai sukset käyttöösi. Ranneke on saatavilla hiihtolomaviikoilla 8-10 hintaan 15 € / aikuiset ja 10 € / lapset 4-14 v. Rannekkeen voit ostaa majoituksen yhteydessä verkkokaupasta tai päiväkäynnin yhteydessä hotellin vastaanotosta.

 

 

 

Talvilomalle suosittelemme

Kysy heti saatavuus

020 751 601

Jaa sivu: