Saunanlämmityksen MM-kisat

Peurunka, Laukaa 6.7.2019

Peurungassa 6.7. osana Saunamaakuntaviikkoa

Saunanlämmityksen MM-kisat Peurungassa

LA 6.7.2019 klo 12:00 alkaen

Peurunkajärven rannalla kilpaillaan saunanlämmityksen maailman mestaruudesta jo neljättä kertaa. Kerätkää kasaan 3 hengen joukkue. Jokaiselle joukkueelle jaetaan kaikki tarvittavat lämmitysvälineet. Tavoitteena on lämmittää Savotan telttasauna mahdollisimman nopeasti 70-80ºC -asteeseen. Kolme-neljä nopeiten suoriutunutta joukkuetta jatkaa samana päivänä käytävään finaaliin. Kisassa pärjää yhteistyötaidoilla, hyvällä ryhmähengellä ja iloisella mielellä.
Vaikka tärkeintähän on hyvä kisa ja mukava päivä yhdessä touhuten, palkitaan voittajajoukkue korkealaatuisella Savotan telttasaunalla. Lisäksi TOP 3 joukkueille on luvassa Lidlin Grillimaisteri – tuotepaketit.

Kilpailuasuihin kannattaa myös hiukan satsata. Palkinnon ansaitsee joukkue, joka tuo esiin parhaiten suomalaista saunakulttuuria ja kisan teemaa sekä joukkue, joka on muuten vaan hauskimmin ja kekseliäimmin pukeutunut.
Kokoa siis oma joukkueesi perheenjäsenistä, ystävistä tai työkavereista ja tule kanssamme viettämään Keski-Suomen Saunamaakuntaviikon huipentumaa Laukaaseen Peurunkajärven rannalle!

Koko perheen päivä

Tänä vuonna alueella on uutuutena Saunamessut ja SaunaPark. Saunamessut kokoavat yhteen saunojen sekä saunatuotteiden ja -palveluiden tarjoajia. SaunaPark -alueella on esillä ja testattavissa pienellä maksulla useita erilaisia saunaratkaisuja ja kylpytynnyreitä.

Alueella A-oikeudet.

Aukioloajat: klo 12.00 – 18.00
Tapahtumapäivä tarjoaa monenlaista tekemistä koko perheelle. Tarjolla on mm. erilaisia aktiviteetteja, pienimuotoisia kilpailuja sekä herkullisia ruokia ja virvokkeita. Tule nauttimaan kesäpäivää kauniin Peurunkajärven rannan alueelle.
Tapahtuma-alueelle vapaa pääsy!

Lisätietoa tapahtumasta tästä.

USB-logo-01

Saunanlämmityksen MM-kisat on osa Saunamaakuntaviikkoa

HINNAT

Kilpailumaksu:

  • 50 €/joukkue (3 hlö / joukkue, max. 24 joukkuetta).

Kilpailumaksu sisältää kylpylässä käynnin kisapäivänä.

Kisainfo sekä ilmoittautuminen tästä.

Tunnelmia vuoden 2018 saunaviikolta

Illan jatkoilla Roayl Sailing Club ravintola Villipeurassa klo 21.00 alkaen