Leffapäivä

Su 10.12.

Peurunka Areenalla 10.12.2017:  klo 12 Muumien taikatalvi ja klo 15 Heinähattu, Vilttitossu ja Rubensin veljekset

Klo 12:00 Muumien taikatalvi

2017 |
Kieli: puhuttu suomeksi

Liput 8€.  Osta ennakkoliput Kylpylähotellin vastaanotosta tai ZUPticketiltä.
Ovelta liput käteisellä 30 min ennen näytöstä

Talvi tekee tuloaan Muumilaaksoon. Nuuskamuikkunen nostaa repun selkäänsä ja lähtee retkilleen, muumiperhe valmistautuu talviunille. Mutta tämä talvi on erilainen – Muumipeikko päättää pysytellä hereillä ja lähteä tutkimaan talven ihmeitä. Tuttujen lisäksi lumen peittämässä laaksossa vilisee monenlaisia vierailijoita. Kun Muumipeikko kuulee pimeimmän vuodenajan erikoisimmasta vieraasta, päättää hän tehdä kaikkensa, jotta vieras tuntisi itsensä tervetulleeksi. Vierasta kutsutaan nimellä Joulu ja hänen tuloonsa liittyy runsaasti salaperäisiä erityisvalmisteluja. Myös vieraan mukanaan tuomat lahjat houkuttelevat Muumipeikkoa. Koko perheen on oltava hereillä ja valmistauduttava Joulun tuloon!

Elokuva pohjautuu Tove Janssonin rakastettuun kirjaan Taikatalvi.

Klo 15:00 Heinähattu, Vilttitossu ja Rubensin veljekset

2017
Kieli: suomi

Liput 8 €. Osta ennakkoliput Kylpylähotellin vastaanotosta tai ZUPticketiltä.
Ovelta liput käteisellä 30 min ennen näytöstä!

Heinähatun ja Vilttitossunperhe perhe lähtee lomalle. Äidillä Hannalla on ihana viikko suunniteltuna ylellisessä huvilassa. Sattumalta Kattilakosket päätyvät kuitenkin väärään ”huvilaan” kylän poliisien mökkinaapureiksi. Konstaapelit huomaavat tilanteen ajoissa ja naamioituvat taiteilijaveljeksiksi saadakseen olla rauhassa Kattilakosken perheeltä. Heinähatun ja Vilttitossun epäilykset heräävät heti, ja suuri vakoiluseikkailu alkaa. Kun kaiken lisäksi vankikarkurit piileskelevät lähimaastossa, väärinkäsitykset johtavat värikkääseen seikkailukomediaan.

.. Ja onhan meillä se kylpyläkin!

Vietä koko päivä Peurungassa. Nauti kylpylästä, hyvästä leffasta ja herkuttele joko Peurankello Tastingin noutopöydästä tai Bistro Nemon listalta!

Tervetuloa!