Jenni Vartiainen Monologi -kiertue 2018

6.10. @Peurunka Areena

Ennakkoliput osoitteesta peurunka.fi, kylpylähotellin vastaanotosta tai Tiketistä.

Liput 20 € + palvelumaksu, ovelta 24 €.

Ennakkoliput myynnissä 30.9. saakka.

Lipunmyynti klo 21, ovet aukeavat klo 22 ja showtime 23.15.

Jenni Vartiaisen 7.9. julkaistu Monologi nousi suoraan virallisen albumilistan ykkössijalle. Ennakkoon kultaa myyneen albumin yhdeksästä kappaleesta peräti kuusi nousi Spotifyn Top 50 -listalle. Levyn uusin single Made In Heaven nousi heti julkaisusta Spotify TOP 50-listan kärkisijalle.

Kiitos kaikista ihanista viesteistä ja palautteesta, joita olen saanut. Mahtavaa, että ihmiset ovat kuunnelleet albumia kokonaisuutena! Tuntuu myös uskomattoman hienolta, että Made in Heaven debytoi Spotify -listan kärjessä”, onnellinen Jenni sanoo.

Monologin kaikille aiemmin julkaisemattomille kappaleille kuvattiin musiikkivideot, jotka muodostavat videosarjan. Kaikki viisi videota kuvattiin yhden vuorokauden aikana ja tämän kunniahimoisen projektin toteuttivat ohjaaja Joonas Kenttämies ja Helsinking Oy. Ensimmäinen video on tehty Made in Heaven -kappaleelle ja voit katsoa sen täältä.

Vartiainen lähtee uuden albumin myötä kiertueelle ja syksyn ensimmmäinen keikka on 28.9. Oulun Areenalla. Kiertue päättyy 16.11. Hartwall Arenalle.