Peurunka on suljettuna pandemian johdosta. Avaamme palvelut rajoitetusti 29.6.. Voit seurata ajankohtaista tiedotusta kanavissamme, verkkosivujemme ajankohtaisissa uutisissa sekä seuraamalla meitä Facebookissa ja Instagramissa tai tilaamalla uutiskirjeemme.

Asiakaspalvelumme on kiinni 21.-31.5. Palvelemme varauksiin liittyen jälleen 1.6. alkaen arkisin klo 10-14 numerossa 020 751 601 sekä peurunka@peurunka.fi. Verkkokauppamme palvelevat normaalisti.

Live Klubi

Peurunka Live Klubilla tanssitaan ja nautitaan tunnelmallisista illoista Suomen parhaimpien tanssiorkestereiden ja huippuartistien parissa.

Live Klubi esittää

Kaikilla aisteilla -illat

Rento klubitunnelma, iltaan sopiva maistuva menu sekä elämyksellistä livemusiikkia.

Peurunka Live Klubin Kaikilla aisteilla -illat tarjoavat elämyksellisen tapahtuman iltaan yksilöidyn menun ja korkealaatuisen keikan parissa.

Kokeneet suomalaiset huippuartistit saapuvat Peurunka Live Klubin aisteja hemmotteleviin torstai-iltoihin. Illat aloittaa Ravintola Peurankellon tarjoilema menu, jossa on arvostettu tuoreita ja kotimaisia raaka-aineita.

Tähtiä ja tanssia

Parketti on kiillotettu ja tanssilattia odottaa. Tähtitansseissa tanssitaan ja bailataan elokuusta toukokuulle viikoittain.

Perjantaisin tahdittamassa Suomen menevimmät tanssiorkesterit. Tule viettämään tanssin täyteistä iltaa Live Klubille!