Suomen Sporttiareenat Oy Peurungan jäähallin uudeksi omistajaksi

Suomen liikuntapalveluita tuottavien yritysten joukkoon nousee Peurungan jäähallin kaupan myötä uusi toimija. Suomen Sporttiareenat Oy on ostanut Peurungan jäähallin kiinteistön konkurssipesältä ja vastaa jäähallin toiminnan pyörittämisestä 1.1.2021 alkaen. Suomen Sporttiareenat Oy:n taustalla on joukko suomalaisen juniorijääkiekon parissa erilaisissa tehtävissä pitkään mukana olleita toimijoita.

Peurungan jäähallin ympärille Suomen Sporttiareenat Oy rakentaa Suomen parasta urheiluopistojen ulkopuolista jääurheilun palvelu- ja toimintakonseptia. Laadukkaan alueellisen perustoiminnan lisäksi toiminnan painopisteenä ovat vetovoimaiset turnaus-, leiri- ja tapahtumatoiminnot. Perustoiminnan ulkopuolista konseptia rakennetaan tiiviissä yhteistyössä Peurunka Oy:n kanssa kylpylä-, majoitus- ja tapahtumatoimintaa hyödyntäen.

Lisätietoja antaa:

Janne Mellin Hallituksen puheenjohtaja Suomen Sporttiareenat Oy p. 040 314 3249

Seppo Virta, toimitusjohtaja, Peurunka Oy

Suomen Sporttiareenat Oy:n toiminta-ajatuksena on rakentaa taloudellisesti kannattavia ja asiakkailleen korkealaatuisia toimintakonsepteja hallinnoimillaan eri urheilulajien sisäliikunta-areenoilla. Toimintakonseptit rakennetaan toimipaikka-kohtaisesti eri lajien ja maantieteellisten alueiden ominaispiirteet huomioiden. Areenat ovat yrityksen omistukseensa hankkimia kiinteistöjä tai sopimuksilla hallinnoituja toimintaympäristöjä. Toiminta kattaa urheilun ja liikunnan lisäksi myös muiden vapaa-ajan tapahtumien järjestämistä. Tulevaisuudessa yritys tarjoaa konsultointipalveluja urheiluareenayrittäjille ja kunnille kaikkialla Suomessa. Yritys tavoittelee asemaa Suomen arvostetuimpana urheilun, liikunnan ja vapaa-ajan toimintakonseptien rakentajana.

Lisätietoja

Timo Kaisla

Toimitusjohtaja