Peurunka Oy:n toimitusjohtaja vaihtuu keväällä – Timo Kaisla valittu uudeksi toimitusjohtajaksi

Peurunka Oy:n toimitusjohtajaksi on valittu DI Timo Kaisla (52). Hänellä on monipuolinen kokemus yritysjohtamisesta, liiketoimintojen tuloksellisesta uudistamisesta ja henkilöstö- ja asiakkuusjohtamisesta Suomessa ja ulkomailla. Hän on aiemmin toiminut mm. kansainvälisen digi- ja tietotekniikan palveluliiketoimintayrityksen johdossa, yrittäjänä kasvattamassaan asiantuntijaorganisaatiossa, SKV Kiinteistönvälityksen toimitusjohtajana, sekä konsultoinut, suunnittelut ja johtanut useita asiakaskokemuksen uudistusprojekteja johtamissaan organisaatioissa sekä ulkopuolisille asiakkaille. 

”Timolla on meille erinomainen kokemus- ja osaamistausta. Peurunka uudistuu perinteitä kunnioittaen asiakkaista ja henkilöstöstä huolta pitäen. Uudistuminen näkyy joka päivä, suuria ei kuitenkaan tapahdu hetkessä ja olen erityisen tyytyväinen saadessamme yhtiöön energisen, pitkäjänteisen ja vastuullisen uudistajan. Timon vahvuus asiakas- ja henkilöstötyössä sekä digitalisaation toimeenpanokyky ovat merkittäviä voimavaroja yhtiöllemme”, toteaa Peurunka Oy:n hallituksen puheenjohtaja Jukka Lassila.

”Olen innoissani tarttumaan haasteeseen. Arvostan Peurungan historiaa, monipuolisuutta ja ajankohtaisuutta hyvinvointipalveluiden tuottajana. Yhtiössä on perinteitä, asiantuntevaa ja sitoutunutta henkilöstöä, osaavia yhteistyökumppaneita sekä lukuisa asiakassegmenttejä. Hyvinvointi- ja kuntoutuspalveluiden kysyntä on kasvussa. Trendiä tukee mm. suuret ikäluokat ja heidän tarpeensa ja halunsa käyttää tällaisia palveluita, yritysten kasvanut ymmärrys psyykkisen ja fyysisen työhyvinvoinnin yhteydestä parempaan työpaikkakokemukseen ja tuottavuuteen, sekä kuluttajien hyvinvointitietoisuuden lisääntyminen. Käsillä oleva pandemia, mielenkiinto mitattuun minuuteen sekä diginatiivien sukupolvien esiinmarssi kohottavat asiakkaiden odotuksia. Luonto ja vastuullisuus tulevat näyttelemään keskeisempää roolia arjessamme ja palveluissamme. Laukaa ja Keski-Suomi ovat hieno paikka tarjota hyvinvointipalveluita: sijaitsemme Järvi-Suomen keskellä, ja alueella on laajalti Peurunkaa tukevaa yrittäjyyttä, sekä hyvinvointiteknologista osaamista että korkeakoulujen tarjoamaa tutkimus- ja osaamispohjaa, jolta ponnistaa. Meille yhtä tärkeitä ovat lähiseudun kuin kaukaakin tulevat kuntoutuksen, hyvinvointi- ja tapahtumamatkailun asiakkaat sekä leireilevät liikunta- ja urheiluasiakkaat.   Uskon, että hyvinvointi on aina muodissa – tulevaisuudessa entistä korostuneemmin. Olen nöyränä ja ylpeänä ottamassa yhtiön ruorista kiinni, ja haastan Peurungan  työntekijät ja yhteistyökumppanit tälle mielenkiintoiselle matkalle kohti paljon mahdollisuuksia tarjoavaa tulevaisuutta. Onhan aika merkityksellistä ja motivoivaa tuottaa hyvää oloa ja hyvinvointia!” linjaa Timo Kaisla.

Yhtiön pitkäaikainen toimitusjohtaja Seppo Virta jättää tehtävänsä Peurungassa aiempien suunnitelmiensa mukaisesti vuoden 2022 toisen vuosineljänneksen aikana.  Seppo Virta jää suunnitellusti pois toimitusjohtajan tehtävästä siirtymävaiheen jälkeen. Peurunka Oy arvostaa Seppo Virran osoittamaa sitoutuneisuutta ja vuosien tuloksekasta panosta. Sepon aikana vuodesta 2006 perinteisestä kuntoutustoimijasta on rakennettu monipuolinen matkailu- ja hyvinvointialan yritys. Uusi ja  vanha johto luotsaavat yhtiötä yhteistuumin ylimenokauden ajan ja näin mahdollistavat yritykselle hyvän kehityksen myös tulevaisuudessa” jatkaa Jukka Lassila.

Peurunka Oy on kasvava ja kehittyvä hyvinvoinnin, kuntoutuksen ja matkailun monialayhtiö. Yhtiön tavoitteena on kasvaa kannattavasti merkittävänä toimijana toimialallaan ja tarjota kehittyviä yhteistyömahdollisuuksia kumppaneille. Yhtiö panostaa voimakkaasti myös henkilöstönsä hyvinvointiin ja asiakkaidensa tyytyväisyyteen. Peurunka palvelee noin 300 000 asiakasta vuosittain. Majoituskapasiteettia on lähes 700 vuodepaikkaa ja puitteet mahdollistavat jopa tuhansien henkilöiden tapahtumat. Matkailualueella on kylpylähotellin lisäksi noin 20 toimijan verkosto, mm. terveys-, hyvinvointi- ja elämyspalvelun tuottajat, golf-kenttä, jäähalli sekä mökit.

Peurunka Oy:n liikevaihto koronavuonna 2020 oli 8,6 MEUR (v. 2019 lv. 15,8) ja sen palveluksessa on noin 120 työntekijää. Peurunka Oy on Kuntoutumis- ja liikuntasäätiö Peurungan tytäryhtiö.

 

Lisätietoja Peurunka Oy:n hallitus

Jukka Lassila hallituksen pj 050 1810

 

Seppo Virta, toimitusjohtaja 0400 506846

Timo Kaisla, toimitusjohtaja 1.4.2022 alkaen  040 7009595