Koronarajoitukset 23. – 31.1.2022

Rajoitamme asiakasmääriä yleisissä tiloissa ja yleisötilaisuuksissa.

Koronapassi 1. – 20.2.2022

Asiakasmäärärajoitukset välttääksemme tarkistamme koronapassin kaikilta 16-vuotta täyttäneiltä yleisissä tiloissa ja yleisötilaisuuksissa.

Ravintolarajoitukset 12.1.2022 alkaen

Ravintola Pata&Pannu on avoinna klo 18.00 saakka. Live Klubilla on anniskelua klo 9 – 17.00.

Bistro Nemo on avoinna klo 8 – 18.00, anniskelu päättyy klo 17.00. Bistro Nemosta saa take away ruoka-annoksia klo 19.00 ja take away kahvilatuotteita klo 20.00 asti.

Ravintola Peurankello ja Apollo Bar ovat  suljettu.

Lisätietoja rajoituksista voit lukea Turvallinen matkustaminen ja lomailu -artikkelistamme.

Peurungan aktiviteeteissa on tekemistä kaikille

Tilaa uutiskirjeemme ja hyödynnä etusi Peurungan monipuolisiin aktiviteetteihin!

Peurungassa sinun on hyvä olla keskellä rehtiä, suomalaista luontoa vuoden jokaisena aikana. Jos hyvä olo tarkoittaa sinulle liikkumisen iloa tai adrenaliinihuumaa, meillä on kokemuksia, joista valita; Suppailua, suunnistusta, jousiammuntaa, crossi- tai fatbikepyöräilyä, frisbeegolffia tai vaikka melontaa.  Jos taas haluat tasata hengitystä luonnon rauhassa metsäpoluilla, hemmotella itseäsi kylpylässä tai liikkua porukassa ryhmäliikuntatunneilla kaikki onnistuu.  Liikunnallisen päivän päätteeksi voit suunnata ravintolamaailmaamme ja keskittyä yhdessäoloon hyvän ruoan äärellä.

Tilaamalla uutiskirjeemme alta nappaat itsellesi -10% edun aktiviteetteihin!

Tilaa uutikirje ja hyödynnä aktiviteettietu!

Tilaamalla uutiskirjeemme saat sähköpostiisi koodin, jolla pääset heti hyödyntämään 10% alennuksen aktiviteettikaupassamme.  Koodilla saat  10% alennuksen varaamastasi aktiviteetista! Mikäli varaat useamman aktiviteetin samalla kertaa saat 10% alennuksen kalleimmasta varauksestasi.