Koronarajoitukset 23. – 31.1.2022

Rajoitamme asiakasmääriä yleisissä tiloissa ja yleisötilaisuuksissa.

Koronapassi 1. – 20.2.2022

Asiakasmäärärajoitukset välttääksemme tarkistamme koronapassin kaikilta 16-vuotta täyttäneiltä yleisissä tiloissa ja yleisötilaisuuksissa.

Ravintolarajoitukset 12.1.2022 alkaen

Ravintola Pata&Pannu on avoinna klo 18.00 saakka. Live Klubilla on anniskelua klo 9 – 17.00.

Bistro Nemo on avoinna klo 8 – 18.00, anniskelu päättyy klo 17.00. Bistro Nemosta saa take away ruoka-annoksia klo 19.00 ja take away kahvilatuotteita klo 20.00 asti.

Ravintola Peurankello ja Apollo Bar ovat  suljettu.

Lisätietoja rajoituksista voit lukea Turvallinen matkustaminen ja lomailu -artikkelistamme.

Perheloma

Perheloma kylpylähotellissa

Teemakylpylässämme viihtyy koko perhe.

Hae huikeista liukumäistä vauhtia vesiriemuihin. Kiipeä 14 metrin korkeuteen ja laske hauska 130 m pitkä vesiliukumäki, josta riittää riemua uudelleen ja uudelleen. Lisäksi kylpylässämme on 40 m pitkä liukumäki sekä lasten altaan pienempi liukumäki. Kylpylässä on myös Wibit-vesikiipeilyrata. Nyt on hurjaa – kokeile vaikka!

Kylpylässä on useita altaita kuten porealtaita, jokiallas, kylmäallas, hemmotteluallas, lastenallas ja Baby Bungee -pienten lasten allas. Altaille saa pikkusuolaista Bistro Nemosta ja herkkuja jäätelöbaarista.

Varaa perheloma

Varaa majoitus parhaimmalla hinnalla verkkokaupastamme.

Peurungassa on erilaisia majoitusmuotoja erikokoisten perheiden tarpeisiin. Kylpylähotellin huoneisiin mahtuu lisävuoteita ja ne sijaitsevat lähellä kaikkia palveluja. Hotelliaamiainen sisältyy hintaan.

Viivy pidempään ja säästä, min 2 vrk lomat hotelli- ja rivitalohuoneissa -10 %!

Peurantähden huoneistot ja lomamökit ovat täysin varusteltuja ja sopivat isompienkin perheiden tarpeisiin. Aamiaisen voit valmistaa omassa keittiössä tai ostaa hotelliaamiaisen majoitusvarauksen yhteydessä edullisempaan ennakkohintaan. Huoneistoissa ja mökeissä on myös oma sauna.

Viivy pidempään ja säästä, min 2 vrk lomat huoneistoissa -5 %!

Tutustu myös Piristy Peurungasta 3 vrk pakettiimme, johon sisältyy puolihoito.

Nämä viipymätarjoukset saat verkkokaupasta suoraan ilman koodia.

Aktiviteetteja koko perheelle

Peurungassa riittää tekemistä koko perheelle.

Peurungassa on sekä sisällä että ulkona leikkipaikkoja. Uimaranta on hienohiekkainen ja matala rantavesi sopii myös perheen pienempien vesileikkeihin. Olemme tänä kesänä laajentaneet hiekkarantaa, nyt se on entistä viihtyisämpi.

Vuokraa vene, kanootti tai sup-lauta ja lähde järvelle melomaan. Kisaile frisbeegolf-radalla. Vuokraa potkulauta tai fatbike ja lähde tutkimaan lähiseutuja.

Ota perheen pienimmät mukaan myös keilaamaan. Keilahallissa on ramppi, jolla saa vauhtia keilapalloon. Meiltä saat myös erilaisia sisä- ja ulkopelejä lainaan.

Tämän kesän uutuutena kesäpelisettejä hintaan 3 €/setti:

  1. zlamball ja rantatennis
  2. jalkapallo kroketti
  3. sulkapallo
  4. salkotennis

Kesän pelisetit ovat saatavilla arkisin klo 16 alkaen ja la – su klo 10.00 alkaen, saatavuuden näet verkkokaupastamme. Pelivälineet tulee palauttaa niille varatussa laatikossa tai pussissa Bistro Nemoon.