Perheloma

Perheloma kylpylähotellissa

Teemakylpylässämme viihtyy koko perhe.

Hae huikeista liukumäistä vauhtia vesiriemuihin. Kiipeä 14 metrin korkeuteen ja laske hauska 130 m pitkä vesiliukumäki, josta riittää riemua uudelleen ja uudelleen. Lisäksi kylpylässämme on 40 m pitkä liukumäki sekä lasten altaan pienempi liukumäki. Kylpylässä on myös Wibit-vesikiipeilyrata. Nyt on hurjaa – kokeile vaikka!

Kylpylässä on useita altaita kuten porealtaita, jokiallas, kylmäallas, hemmotteluallas, lastenallas ja Baby Bungee -pienten lasten allas. Altaille saa pikkusuolaista Bistro Nemosta ja herkkuja jäätelöbaarista.

Varaa perheloma

Varaa majoitus parhaimmalla hinnalla verkkokaupastamme.

Peurungassa on erilaisia majoitusmuotoja erikokoisten perheiden tarpeisiin. Kylpylähotellin huoneisiin mahtuu lisävuoteita ja ne sijaitsevat lähellä kaikkia palveluja. Hotelliaamiainen sisältyy hintaan.

Peurantähden huoneistot ja lomamökit ovat täysin varusteltuja ja sopivat isompienkin perheiden tarpeisiin. Aamiaisen voit valmistaa omassa keittiössä tai ostaa hotelliaamiaisen majoitusvarauksen yhteydessä edullisempaan ennakkohintaan. Huoneistoissa ja mökeissä on myös oma sauna.

Tutustu alla oleviin lomatarjouksiimme, edullisimmat hinnat saat alkukesän lomiin.

Kampanjahinnat ovat voimassa yksityisasiakkaille 24.6.2021 asti. Kylpylälomatarjous alkaen 50 €/hlö kahden hengen huoneessa, varaukset koodilla PRORENTO.

Aktiviteetteja koko perheelle

Peurungassa riittää tekemistä koko perheelle.

Peurungassa on sekä sisällä että ulkona leikkipaikkoja. Uimaranta on hienohiekkainen ja matala rantavesi sopii myös perheen pienempien vesileikkeihin. Olemme tänä kesänä laajentaneet hiekkarantaa, nyt se on entistä viihtyisämpi.

Vuokraa vene, kanootti tai sup-lauta ja lähde järvelle melomaan tai kisaile frisbeegolf-radalla.

Ota perheen pienimmät mukaan myös keilaamaan. Keilahallissa on ramppi, jolla saa vauhtia keilapalloon. Meiltä saat myös erilaisia sisä- ja ulkopelejä lainaan.

Aktiviteetteja on saatavilla 10 € etuhintaan 24.6.2021 asti.

Kesäohjelma 28.6. – 8.8.

Ohjattua jousiammuntaa tiistaisin klo 15 – 16.30, torstaisin klo 10 – 11.30 opastettu mato-onginta (vanhemman kanssa) ja lauantaisin (poislukien 10.7.) klo 13 – 15.00 kirkkovenesoutua.

Jousiammunta ja kirkkovenesoutu tulevat pian varattaviksi verkkokauppaan, hinta 9 €/hlö, majoittuvat asiakkaat -50%.

Ohjattu mato-onginta on hotellin asukkaille ilmaista, ilmoittautuminen paikan päällä.