Tasavallan hallituksen linjausten mukaisesti, jotka astuvat voimaan huomenna 18.3., asiakasturvallisuus sekä henkilöstön turvallisuus huomioiden Peurunka Oy on päättänyt keskeyttää liiketoiminnan toukokuun loppuun, 31.5. saakka. Peurunka sulkee ovet huomenna klo 12, päätös koskee koko Peurungan liiketoimintaa ja siihen liittyvää palvelutuotantoa.

Tapahtumat

Kaikki kevään tapahtumat on peruttu. Ostettujen lippujen palautuksista voit olla suoraan yhteydessä käyttämääsi lippukauppaan, Tikettiin tai Livetoon, yhteystiedot löytyvät varausvahvistuksesta.

Varatut matkat ja tilaisuudet

Kaikki 18.3.-31.5. väliselle ajalle varatut matkat/tilaisuudet voi perua ilman kuluja ja/tai siirtää tulevaan ajankohtaan. Mikäli kyseessä on ennakkoon maksettu matka, se on siirrettävissä 31.12.2020 saakka. Seuraamme tilanteen kehittymistä ja palvelemme mahdollisuuksien mukaan tilauksesta myös sulkuajalla.

Kuntoutuspalvelut

Kuntoutuskurssit ja avoterapiat on peruttu Kelan toimesta 31.5. saakka.

Sarjaliput ja lahjakortit

Sarjalippujen voimassaolo lakkautetaan toistaiseksi. Voimassaoloaikaa jatketaan sulkuajan jälkeen lakkautetun ajanjakson verran. Muutokset tehdään sarjakortteihin oviemme jälleen avautuessa.

18.3.-30.6. välisenä aikana umpeutuvien lahjakorttien voimassaoloaikaa jatketaan 30.9. saakka. Muutos tehdään automaattisesti kaikkiin lahjakortteihin, joten erillistä yhteydenottoa ei vaadita.

Myynti sekä verkkokauppa palvelevat

Myyntipalvelun tavoitat puhelimitse 020 751 601 sekä sähköpostitse peurunka@peurunka.fi., supistetuin aukioloajoin. Myös verkkokaupasta voit varata matkan tai palvelun alkaen 31.5. eteenpäin. Muistathan myös lahjakorttimme, joilla tarvittaessa ilahdutat vastuullisesti ja poikkeuksellisessa tilanteessa kotimaista palveluosaamista tukien.

 

Seuraamme tilanteen kehittymistä, ja toivomme, että pääsemme mahdollisimman pikaisesti normaaliin toimintaan ja voimme jälleen tuoda palvelut kaikkien saataville. Seuraathan Peurungan omia kanavia, joissa tiedotamme ajankohtaiset uutiset.

Viimeisin päivitys 17.4., lahjakortit.