Ryhmämatka virkistää

Kylpylähotelli Peurunka on suosittu ryhmämatkakohde Laukaassa, vain 20 min Jyväskylästä. Hemmotteluhoidot, tanssit ja viihdeohjelmisto, monipuoliset vapaa-aikaohjelmat, hohtokeilaus ja kylpylä takaavat onnistuneen ryhmämatkan. Alueellamme on myös kesäteatteri ja golfkenttä. Majoitusvaihtoehtoina ovat tasokkaat kylpylähotellin hotellihuoneet, edullisemmat rivitalohuoneet sekä täysinvarustellut lomamökit ja huoneistohotelli.

Kylpyläloma ryhmille

Varaa ryhmälle kylpylään yö tai useampi, se virkistää ja auttaa taas jaksamaan arjessa. Täydennä lomaa yhteisellä liikuntahetkellä, esim. rentouttavalla allasjumpalla tai vauhdikkaammalla liikuntatuokiolla. Kerro toiveesi, me suunnittelemme teille loman juuri ryhmänne tarpeisiin!

Ota meihin yhteyttä ja kysy lisää!

Myyntipalvelusta puh. 020 751 6300 tai peurunka@peurunka.fi.

Kylpyläyö, min. 16 aikuista

Sisältää:

  • majoituksen 2hh:ssa valitussa majoitusmuodossa
  • puolihoitoruokailut (aamiainen ja lounas tai päivällinen valinnan mukaan)
  • teemakylpylän ja kuntosalien vapaan käytön
  • monipuolista vapaa-aikaohjelmaa

Hinta

alkaen 64,50 e / hlö / 2hh
Hinta vaihtelee majoitustyypin ja saatavuuden mukaan. Kysy lisää myyntipalvelustamme.

 

Uutta! Peurungan ja Viherlandian ryhmätarjous

alk. 57 € / hlö 2hh

Viherlandia on ainutlaatuinen puutarhakeskus ja puutarha-alan asiantuntijatalo Jyväskylässä, vain 25 min. Peurungasta. Tämä paketti tarjoaa ryhmällesi kätevästi virkistävän kylpyläloman sekä ohjelmana tutustumisen Viherlandiaan.

Ryhmätarjous sisältää:

  • Kylpylähotellin palvelut (majoitus valitussa huonetyypissä, aamiainen, Food Garden lounas tai päivällinen sekä kylpylän ja kuntosalien vapaa käyttö)
  • Viherlandian Vihervinkki (esim. vinkit viherkasvien kotihoitoon tai tutustua uusiin kukkatuotteisiin) sekä kierros myymälässä ja ainutlaatuisessa Nuppulassa

Viherlandia ja Peurunka kutsuvat viihtymään!

Hyvän olon lähteillä – Ryhmämatka Jyväskylän seudulle

Yhdistä kylpyläyö sekä Jyväskylän seudun parhaat palat: päiväristeily Päijänteellä, ostosmatka Pandan tehtaanmyymäälään sekä tutustuminen Suomen suurimpaan puutarhakeskukseen Viherlandiaan. Hinta alk. 99 € / hlö 2hh

Hyvän olon lähteillä 2014