Ulkoilu virkistää - tule, liiku ja ihastu!

Peurungan ulkoilualueet tarjoavat monipuolisesti tekemistä jokaisena vuodenaikana. Vain muutama askel ulko-ovelta ja olet jo liikuntapaikoilla. Pelikentät, jääalueet ja selkeästi merkityt ulkoilureitit houkuttelevat liikkumaan. Ranta-alueella onnistuvat liikuntatapahtumat suurillekin ryhmille.

Hiihtämään

  • Keski-Suomen upea latuverkosto kutsuu hiihtämään, ja laduille pääset lähes suoraan hotellihuoneesta. Hiihtoreittikarttoja ja latutiedotteen löydät seuraavan linkin takaa Lue lisää
  • Lumikenkien ja hiihtovälineiden vuokraus Bistro Nemosta puh. 020 751 6802. Hiihtovälineitä on vuokrattavana lapsille ja aikuisille, perinteiselle ja luisteluhiihtoon.

Lumikenkäretket

Peurunka - Liikunta - Ulkoliikunta

Miksi olla latujen vanki, kun vapaa on umpihanki? Pakkaa reppu ja suuntaa kohti erämaan rauhaa ja nauti nokipannukahvit hiljaisuudesta nauttien. Toteutamme retkiä ryhmän kuntotason ja käytettävissä olevan ajan mukaan Peurungan lähimaaston laavuille, jotka tarjoavat mukavia taukopaikkoja eväiden nauttimiseen.

Uutena vuokrattavana myös liukulumikengät!

Katso esittely ja hinnat tästä!

FrisbeeGolfia talvellakin

Peurunka - Palvelut - Frisbee

  • Vaikka kuva onkin kesältä, niin meillä pelataan FrisbeeGolfia talvellakin. Paikallinen seura Puskaputtaajat huolehtii kentän pelikunnosta talvellakin.

Muita aktiviteetteja

  • Lasten pulkkamäki ja hiihtomaa rantakodan luona
  • potkukelkkoja ja pulkkia lainattavana ilmaiseksi