Rentoudu retkellä

Peurungan sijainti kauniin Peurunkajärven, harjumaisten metsien ja maalaismaisten peltojen äärellä mahdollistaa monenlaisen retkeilyn. Järjestämme ryhmille lyhyempiä ja pidempiä retkiä niin patikoiden, polkupyörillä, hiihtäen, luistimilla, lumikenkäillen, soutaen, kirkkoveneellä kuin meloenkin. Varaa ryhmällesi oma ohjattu retkituokio lähiseudun laavuille, kodille ja näköalapaikoille. Esimerkiksi mainio päiväretkikohde patikoiden tai hiihtäen Peurungasta käsin on 13 km mittainen retki Multamäen kodalle ja näköalapaikalle. Varustus: Sään mukainen ulkoliikuntavarustus, tukevat sisäänajetut kengät, pieni päiväreppu tai vyölaukku, jossa juomapullo.

Kysy tarjous myyntipalvelustamme puh 020 751 6300 tai peurunka@peurunka.fi

Ohjatut retket

Patikointi-, pyöräily-, sauvakävely-, hiihto- ja lumikenkäily- ja souturetkiä lähiseudun laavuille ja kodille sekä kauniille näköalapaikoille.
Kesto 3–8 h
Ohjaus 130,00/60 min

Luonto kuntosalina

Liikutaan ryhmänä liikuntareiteillä hyödyntäen puita, kiviä, kantoja, risuja, mäkiä, joiden avulla harjoitetaan lihasvoimaa, -kestävyyttä ja liikkuvuutta sekä syvien lihasten hallintaa ja aerobista kuntoa. Esim. askeltamista ja tasapainoilua kannolla, jyrkkien mäkien nousua, venyttelyjä puita hyödyntäen jne.
Kesto 60-90 min
Hinta 130,00/60 min

Fatbike retki

Fatbikeilla voi nauttia luonnossa liikkumisesta ympäri vuoden erilaisissa maastoissa. Ajaminen on helppoa ja sopii kaikille! Reitti  valitaan ryhmän kunnon mukaan. Retken päätteeksi tai matkan aikana pysähdytään nauttimaan nokipannukahveista ja makkarasta laavulle. Ryhmän koko 2-6 hlö.

Kesto 2,5 h/ 4,5 h 
Hinta 500,00/750,00                                                                                                                                                                  

Tiimipatikka

Patikka ryhmille tai työyhteisöille. Toiminnallisia harjoitteita ryhmän tarpeen mukaan: tutustumis-, luottamus-, yhteistyö- ja ongelmanratkaisuharjoitteita matkan varrella. Patikan päätteeksi nokipannukahvit ja makkarat rantalaavulla.
Kesto 3-4 h
Hinta 490,00/3 h

Voimavarapolku

Matkalla harjoitteita omiin voimavaroihin, niiden jakamiseen liittyen ohjaajan johdolla. Matkalla täytetään oma voimavarakortti. Harjoitteiden jälkeen nokipannukahvit ja makkarat rantalaavulla.
Kesto 3-4 h
Hinta 490,00/3 h

Kirkkoveneellä vesille

Kirkkovenesoutu sopii hyvin ryhmille ja työyhteistöille. 14-paikkaisessa veneessä testataan ryhmän tiimitaidot: soutavatko kaikki samaan tahtiin? Ryhmässä on voimaa, joten kirkkoveneellä päästään vauhdikkaasti vaikka Peurunkajärven toiseen päähän.  Peurungasta mukaan tulee perämies. Ryhmän koko 8-14 hlö. Soutamisen jälkeen nokipannukahvit ja makkarat rantalaavulla.
Kesto 3-4 h
Hinta 420,00/2,5 h

Opastettu lumikenkäretki

Lumikenkäily kauniissa talvimaisemassa on mainio lumiajan aktiviteetti. Leppoisa lumikenkäretki ei vaadi huippu kuntoa tai aikaisempaa kokemusta lumikenkäilystä. Toteutamme retken ryhmän kuntotason mukaan. Retken jälkeen lämmitellään nuotion äärellä nauttien nokipannukahvit ja makkaraa. Ryhmän koko 8- 12 hlö.
Kesto 3-4 h
Hinta 350,00/2,5 h