Rentoudu retkellä

Peurungan sijainti kauniin Peurunkajärven, harjumaisten metsien ja maalaismaisten peltojen äärellä mahdollistaa monenlaisen retkeilyn. Järjestämme ryhmille lyhyempiä ja pidempiä retkiä niin patikoiden, polkupyörillä, hiihtäen, luistimilla, lumikenkäillen, soutaen, kirkkoveneellä kuin meloenkin. Varaa ryhmällesi oma ohjattu retkituokio lähiseudun laavuille, kodille ja näköalapaikoille. Esimerkiksi mainio päiväretkikohde patikoiden tai hiihtäen Peurungasta käsin on 13 km mittainen retki Multamäen kodalle ja näköalapaikalle. Varustus: Sään mukainen ulkoliikuntavarustus, tukevat sisäänajetut kengät, pieni päiväreppu tai vyölaukku, jossa juomapullo.
Kysy tarjous myyntipalvelustamme puh 020 751 6300 tai peurunka@peurunka.fi

Ohjatut retket

Patikointi-, pyöräily-, sauvakävely-, hiihto- ja lumikenkäily- ja souturetkiä lähiseudun laavuille ja kodille sekä kauniille näköalapaikoille.
Kesto 3–8 h
Ohjaus 130,00/60 min

Luonto kuntosalina

Liikutaan ryhmänä liikuntareiteillä hyödyntäen puita, kiviä, kantoja, risuja, mäkiä, joiden avulla harjoitetaan lihasvoimaa, -kestävyyttä ja liikkuvuutta sekä syvien lihasten hallintaa ja aerobista kuntoa. Esim. askeltamista ja tasapainoilua kannolla, jyrkkien mäkien nousua, venyttelyjä puita hyödyntäen jne.
Kesto 60-90 min
Hinta 130,00/60 min

Tiimipatikka

Patikka ryhmille tai työyhteisöille. Toiminnallisia harjoitteita ryhmän tarpeen mukaan: tutustumis-, luottamus-, yhteistyö- ja ongelmanratkaisuharjoitteita matkan varrella.
Kesto 3-4 h
Hinta 390,00/3 h

Voimavarapolku

Matkalla harjoitteita omiin voimavaroihin, niiden jakamiseen liittyen. Matkalla täytetään oma voimavarakortti. Ohjaaja mukana matkalla.
Kesto 3-4 h
Hinta 390,00/3 h

Kysy tarjous puh. 020 751 6300 tai peurunka@peurunka.fi