Peurunka Personal Trainer -palvelut ja hyvinvointivalmennukset

Haluatko treenata tavoitteellisesti – ja myös saavuttaa asettamasti tavoitteet!

Ammattitaitoisessa ja innostavassa ohjauksessa voit tehdä unelmistasi totta. Koe iloa ja enemmän onnistumisen elämyksiä liikunnasta ja opi oikeat liikkeet ja suoritustekniikat. Näin varmistat harjoittelun oikean vaikutuksen ja teet harjoittelustasi turvallista ja tehokasta. Peurunka Personal Trainer paketit voi ostaa myös treenikaverin kanssa.

Hyvinvointivalmennukset

LightLiving

LightLiving -painonhallintaryhmä alkaa 17.2.2019. Askel kohti terveellisempää elämää kokeneen personal trainerin opastuksella – 6 kk:n pienryhmävalmennus, jonka aikana opit syömään, liikkumaan ja lepäämään oikein. Sopii sekä painonpudotusta tavoitteleville että pientä lihasmassaa hakeville. Lue lisää tästä.

Parhaimmillaan

Parhaimmillaan -hyvinvointivalmennus on pidetty ja suosittu hyvinvointivalmennus. Kolmessa kuukaudessa tapahtuu hyvinvoinnissa ihmeitä, kun saa motivaation, ohjeet, tuen ja innostavan ryhmän ympärillensä! Lue lisää valmennuksesta tästä.

 

Peurunka Personal Trainer

Starttipaketit

  • PT 1 -starttipaketti sisältää lihaskuntotestit, kuntosalilaitteiden opastuksen ja kirjallisen harjoitteluohjelman. Kesto n. 90 minuuttia.
  • PT 2-starttipaketti sisältää kehon koostumuksen mittauksen (InBody720), lihaskuntotestit, kuntosalilaitteiden opastuksen ja kirjallisen harjoitteluohjelman. Kesto n. 100 minuuttia

Ohjelmien päivitys

Ohjelmien päivitykset 70€.

 

Lisäksi mahdollisuus räätälöidä Sinulle sopiva liikuntasuunnitelma. Kysy lisää hyvinvointipalvelut@peurunka.fi

Hinnasto »

Lisäpalvelut

Ravintovalmennus

  • sisältää ohjeistuksen ravintopäiväkirjan täyttöön, sekä ravintopäiväkirjan purku ja analysointi ravintovalmentajan johdolla. palautetapaamisen kesto n. 90 min.

Varaukset

  • Peurungan myyntipalvelu, p. 020 751 6300 tai peurunka@peurunka.fi
  • Peurungan liikuntapalvelut p. 020 751 6792 tai hyvinvointipalvelut@peurunka.fi