Olemme avoinna 29.6. alkaen rajoitetusti. Avaamme palveluitamme asteittain tilanteen etenemistä seuraten ja asiakkaiden sekä henkilöstön turvallisuus huomioiden.

Majoitus

Majoituspalvelut ovat saatavilla kuitenkin jo 1.6. alkaen ilman aamiaista ja kylpylää. Peurantähti huoneistohotelli, mökit sekä kylpylähotellin päärakennuksen huoneet ovat varattavissa verkkokaupastamme sekä myyntipalvelusta. 29.6. alkaen myös aamiainen ja kylpylä sisältyvät hintaan omista kanavistamme varattuna.

Verkkokaupastamme voit varata huoneen edulliseen kesähintaan -25% varauskoodilla PROHAAVE 14.6. mennessä. Etuhintaisia huoneita on saatavilla 30.8. saakka.

Omatoimiseen ja tällä hetkellä turvalliseen matkailuun soveltuvat erinomaisesti täysin varustellut Peurantähti huoneistohotellin huoneistot sekä mökit. Molemmat sijaitsevat Peurunkajärven rannan tuntumassa. Kaunis luontoympäristö tarjoaa runsaasti aktiviteetteja sekä mm. rantasauna on vuokrattavissa yksityiskäyttöön, aktiivista lomatekemistä meillä siis riittää ja luonnossa on tilaa liikkua turvavälit huomioiden.

Kylpylä, ravintolat ja liikuntapalvelut

Kylpylä, ravintolat sekä liikuntapalvelut avautuvat 29.6. supistetulla tarjonnalla sekä aukioloajalla. Tarkennamme aukioloaikoja sekä valikoimaa lähempänä ajankohtaa.

Kuntoutuspalvelut

Kuntoutuksen toimialayhdistys (KTAY) suosittelee Kelan läsnäkuntoutuksen käynnistämistä Kelan antaman linjauksen mukaisesti. Pitkittynyt tauko kuntoutuksessa tai aloituksen viivästyminen voivat huonontaa kuntoutujan tilannetta ja heikentää kuntoutumisennustetta merkittävästi. Siksi on tärkeää, että tämän poikkeuksellisen kevään jälkeen palataan hallitusti tarpeenmukaisten palvelujen piiriin. Työ- ja toimintakyvyn turvaaminen on kuntoutuksen tärkein tehtävä, ja sen tulee jatkua myös tässä pandemiatilanteessa.

Näiden linjausten mukaisesti käynnistämme läsnäkuntoutuspalvelumme 3.8.2020.

Olemme yhteydessä myönteisen kuntoutuspäätöksen saaneisiin aloittamisajankohdan sopimiseksi.

Sarjaliput ja lahjakortit

Sarjalippujen voimassaoloaikaa jatketaan sulkuajan jälkeen lakkautetun ajanjakson verran. Muutokset tehdään sarjakortteihin kylpylän ja liikuntapalveluiden jälleen avautuessa.

18.3.-30.6. välisenä aikana umpeutuvien lahjakorttien voimassaoloaikaa jatketaan 30.9. saakka. Muutos tehdään automaattisesti kaikkiin lahjakortteihin, joten erillistä yhteydenottoa ei vaadita.

Myynti sekä verkkokauppa palvelevat

Verkkokauppa palvelee kaikkina päivinä ympäri vuorokauden. Voit tehdä lomavarauksesi verkossa haluamanasi ajankohtana. Asiakaspalvelumme on kiinni 21.5.-31.5., myyntipalvelun tavoitat jälleen 1.6. alkaen puhelimitse 020 751 601 sekä sähköpostitse peurunka@peurunka.fi..

 

Voit seurata ajankohtaista tiedotusta kanavissamme myös somessa, Facebookissa ja Instagramissa, tai tilaamalla uutiskirjeemme.