Syksy on monelle muutosten aikaa ja valmistautumista tulevaan talveen. Moni on palannut jo arkisen ahertamisen pariin, ja kiireiden keskellä on hyvä muistaa pysähtyä ja hemmotella itseään yhdessä perheen voimin. Miltä kuulostaisi hetkellinen arjen vastuiden unohtaminen ja koko perheen rentouttava syysloma?

 

Mitä hyvä olo tarkoittaa sinulle? 

 

Kenties sormenpäiden kylpemistä rusinoiksi tai taianomaisen ruskan kokemista yhdessä ulkoillen? Esimerkiksi hellivä ja monipuolinen kylpyläloma tarjoaa puuhaa niin lempeissä poreissa polskiville perheen pienimmille, kuin löylyjen syleilyssä rentoutuville aikuisillekin. Suomen kauneinta ruskaa ei tarvitse etsiä kaukaa, sillä jo esimerkiksi Keski-Suomen luontokin tarjoaa lumoavat syksyiset järvimaisemat väriloistoineen. 

 

Vai lataudutko parhaiten elämyksellisten aktiviteettien parissa? Mikä onkaan parempaa, kuin löytää aktiviteetin täyteisen päivän jälkeen seuraavana aamuna itsestään uusia lihaksia hellänä, muistuttaen nauruntäyteisistä hetkistä! Kokeilisitko jopa nyt syyslomalla jotain uutta lajia, joka ei ole entuudestaan tuttu? Miltä kuulostaisi jousiammunta tai saunajooga? Haasta itseäsi ja mieltymyksiäsi rohkeasti, saatat löytää yllättäviäkin mielenkiinnonkohteita! Myös syksyinen melontaretki kaislojen keskellä lipuen ja eväistä nauttien kuulostaa syyslomalta, joka ei voi mennä pieleen.

Saunajooga

Läheisesti etäällä – Loma kotimaassa on turvattu vaihtoehto

 

Tärkeintä nyt on tavata turvassa. Antoisaan lomailuun hotellihuoneet ja suositut ravintolat eivät ole suinkaan ainoa vaihtoehto, sillä vaihtoehtoja on tarjolla monia muitakin. Omatoimimatkailu on nyt pinnalla, ja esimerkiksi Peurungassa voit nukkua yösi sikeästi huoneistoissa tai lomamökeissä valintasi mukaan. Vatsasi voit täyttää ihanilla ravintola-annoksilla tai oman perheen kesken itse kokkaillen – aivan kuten sinulle ja perheellesi tuntuu parhaalta.

 

Syyslomasi voi olla tätä ja paljon muutakin. Mikäli tämä kuulostaa yhtään sinunlaiseltasi, ovat Peurungan elämykset kuin luotuja sinulle ja tärkeimmillesi. Omatoimilomaillen välimatkojen päässä – tai kylpylähotellissa palveluiden äärellä, yhdistele unelmiesi elämykset ja jätä loput meille. Meillä aika kuluu kuin siivillä, ja ainoa huolenaiheesi on se, kuinka maltat lähteä pois ihanalta lomaltasi.