Mitä sinä odotat talvilomalta?

Täällä meillä valmistaudutaan jo kovasti tulevien talvilomaviikkojen sesonkiin.  Peurungan seutu on yleensä lumivarmaa aluetta tammikuusta maaliskuulle asti, vaikka viime vuosien kehitys on osoittanut poikkeusvuosiakin.

Joka vuosi saamme paljon perheitä lomailemaan Peurunkaan ja on mukavaa kuulla lasten ääniä eri puolilta taloa.  Ohjelma tulee olemaan suunnattu erityisesti lapsiperheille.  Kylpylässä uiminen on kaikkien lasten suosikkihommaa.  Pienten ja isojen ihmisten viihtyminen on meille tärkeää.

Katso tästä lisää talvilomasta kylpylässämme. 

Taitaa olla monen perheen talvilomapaikan päättäjissä perheen kaikkein pienimillä suurin äänivalta. Tällaista viestiä ollaan perheiltä saatu. Yöpymiseen on vaihtoehtoja.

Peurantähti-lomahuoneistot ovat hyvä majoitusratkaisu perheille. Kun on kaksi makuuhuonetta, pienemmät voi laittaa nukkumaan toiseen makuuhuoneeseen ja isommat voivat jatkaa seurustelua olohuoneessa. Kiva lisä on täysin varusteltu keittiö olohuoneen yhteydessä, puhumattakaan huoneistokohtaisesta saunasta, jonka voi napsauttaa päälle, milloin vain, vaikka hiihtolenkin jälkeen.

Kylpylähotellin huoneet sopivat minusta niille, jotka arvostavat sitä, että kaikki palvelut ovat saman katon alla. Huoneisiin mahtuu kaksi lisävuodetta ja isommille perheille on muutamia isompia perhehuoneita, jotka varataan aina hyvissä ajoin ennakkoon loppuun. Kylpylähotellin huoneesta pystyy kylpytakissa tassutelemaan kylpylän puolelle. Etu tämänkin.

Kuvia ja muita majoitusvaihtoehtoja löytyy kotisivuiltamme ja siellä on myös verkkokauppa, josta palvelut voi varata helposti, milloin vain.

Uudistuksia tulossa!

On mukavaa, kun meillä suunnitellaan aina jotain uutta. Tämä talven uutuus on Talvimaa  ranta-alueella. Joulun alla lumitykki tuuttasi lunta ranta-alueella, jotta saadaan kunnon pulkkamäki aikaiseksi. Talvimaailmassa on mäenlaskupaikkoja sekä mm. tuubimäki, jossa lasketaan tuubirenkailla. Pienimmille ja miksei myös isommille on luvassa vauhdin hurmaa. Liukureita ja pulkkia hotellivieraat saavat lainaan Bistro Nemosta. Oman kylän väen sekä lähiseudun asukkaiden toivotaan tuovan välineet mukanaan, sillä niitä on rajoitetusti tarjolla.

Hotellin aulassa olevaa Bar Apolloa uudistettiin alkuvuodesta. Uusimme sisustusta ja ravintolan Suvi ja keittiön Timo laativat Apolloon ruokalistan, eli Tavernamenun, joka sisältää risottoja ja lämpimiä ruokia sekä muuta hyvää. Lapsille on omia vaihtoehtoja tai pääruoka-annokset tehdään puoleen hintaan. Samalla aukioloaikoja laajennettiin. Iltaisin karaokea on edelleen, vaikka ruokatarjoilu siellä aloitetaankin.

Ruokavaihtoehtoja moneen makuun

Apollo Barin Tavernamenun lisäksi Peurungasta löytyy muitakin vaihtoehtoja ruokailuun. Voisi sanoa, että vaihtoehdot löytyy niin pikaruoan ystäville kuin monipuolista noutopöytääkin kaipaaville:

Bistro Nemon listalla säilyvät edelleen pizzat ja burgerit sekä kahvilaherkut.

Talviloman aikaan Ravintola Peurankellossa on tarjolla suosittu ja monipuolinen noutopöytä: Peurunkapöytä. Se on tarjolla maanantaista – lauantaihin klo 17-21.

Eli voisi sanoa, että jokaiselle löytyy jotain Peurungan ravintoloista!

Liukkaat ladut ja muuta mukavaa

Suksittelijoille Laukaassa on erinomainen latuverkosto. Peurungasta pääset hiihtämällä maakuntauraa pitkin vaikka lähikaupunkeihin esim. Jyväskylään asti. Mikä sen mukavampaa suksitellessa kauniissa talvisessa luonnossa pikkupakkasessa, jos vielä aurinko paistaa!  Ajantasaisen tiedon laduista löydät esim. tästä Laukaan kunnan latutiedote.

Muitakin liikuntavaihtoehtoja on aktiivilomailijalle: Iltaisin on liikuntaryhmiä, joihin voi mennä mukaan pientä maksua vastaan. Aktiviteetitkin on helppo varata verkkokaupasta ennakkoon. Kuntosaleja on kaiken kaikkiaan kolme kappaletta. Sulkapallokentällä voi ottaa mittaa kaverista. Sulkapallon pelaaminen on yllättävän raskasta, vaikka sulkapallo on itsessään kevyt kuin mikä.

Keilaaminen on matalan kynnyksen liikuntaa, sillä onnistumisia tulee aloittelijaltakin. Keilaaminen onnistuu perheen pienemmiltäkin ja pakettiin kuuluu aina myös keilauskengät. Bistro Nemosta voi tilata keilailun lomaan virvoittavat juomat tai vaikka ruokailla Bistro Nemossa keilailun jälkeen.

Uiminen kylpylässä taitaa olla kaikkien pikkuasiakkaidemme mieleen. Hurjimmille on 130 m vesiliukumäki ja hieman kesympi 40 m vesiliukumäki. Ihan pienille on lasten altaassa oma pikkuinen vesiliukumäki lohdutuksesi. Lasten ja nuorten mieleen on myös wibit vesikiipeilyrata keskialtaalla. On radalla nähty isiäkin kiipeilemässä ja mätkähtämässä altaaseen. Halutessasi voit tutustua kylpylään kotisivuillamme. Sieltä löytyy myös Hydrohex-virtuaaliallasjumppa-ajat.

 

Jos aktiiviloma ei ole mieleen, voi lomalla toki olla rennomminkin. Nauttia hyvästä ruuasta, seurasta ja vaikka hemmotteluhoidoista. Kenpä ei hierontaa joskus kaipaisi. Day Spa Nautiluksesta voit varata ihania hemmotteluhoitoja täydentämään lomaasi.

Meillä on huomattu semmoinen asia, että kun lapset ovat tyytyväisiä ja iloisia, aikuisetkin viihtyvät. Meillä on luonnostaan hyvä olla.