Luontoloma

Haaveiletko luontolomasta?

Anna luonnon koskettaa – Tule Peurunkaan luontolomalle. Meillä yhdistät kylpylä- ja luontoloman.

Peurungan kaunis keskisuomalainen järvi- ja harjumaisema houkuttelevat retkeilemään tai järvelle melomaan veneellä, kanootilla tai sup-laudalla.

Lähde retkelle Multamäen luontopolulle, joka kiertää Peurunkajärven koillisrannalla jylhän Multamäen rinteillä nousten 210 m korkean mäen päälle. Maaston vaihtelevuus, jääkauden jäljet maisemassa, hienot näkymät Peurunkajärvelle, marja- ja sienimaastot ja hyvät taukopaikat ovat tehneet Multamäestä suositun retkipaikan.

 

 

Luontoloma kylpylähotellissa

Tule Peurunkaan, meillä on luonnostaan hyvä olla.

Peurunka sijaitsee Peurunkajärven rannalla, joten pääset heti nurkan takaa laiturille ihailemaan kaunista järvimaisemaa ja pulahtamaan virkistävään järviveteen.

Lämmittele kylpylän löylyissä ja rentoudu allasosaston poreissa. Yhdistä luontoelämys kylpyläloman vaivattomuuteen. Peurunka sijaitsee noin 20 min ajomatkan päässä Jyväskylästä.

 

Varaa luontoloma

Varaa majoitus parhaimmalla hinnalla verkkokaupastamme

Valitse itsellesi sopivin majoitusvaihtoehto. Kylpylähotellin hyvätasoisissa huoneissa majoittuessasi olet lähellä kaikkia palveluja. Peurantähden huoneistot ovat moderneja ja tilavia ja niissä on oma sauna, keittiö ja parveke.

Minimissään kahden vuorokauden lomista saat 10 % alennuksen päivän hinnasta.

Varmista myös aktiviteetit lomallesi

Varaa vene, kanootti, sup-lauta ja muut aktiviteetit myös valmiiksi lomallesi.