HUOM Matkaparkki pois käytöstä viikonloppuna  pe 31.3. aamusta su 2.4. iltaan saakka koiranäyttelyn vuoksi.

Lomakkeiden täyttäminen

Nordhealth Connect-palvelussa täytettävistä lomakkeista saat ilmoituksen sähköpostiviestillä.

Jotta pääset täyttämään lomakkeen, kirjaudu Nordhealth Connect-palveluun joko sähköpostissa olevasta linkistä tai osoitteessa https://peurunka.connect.nordhealth.com/ .

 

Lomakkeen saat auki avaamalla Nordhealth Connect-palveluun tulleen viestin.

Saapunut viesti sisältää linkit täytettäviin lomakkeisiin ja ohjeistetaan lomakkeiden täyttöön.

Huomaathan, että kukin lomake täytetään vain yhden kerran.

Lomakkeen täyttöaikaa ei ole rajattu, vaan voit tarvittaessa palata täyttämään kesken jäänyttä lomaketta myöhemmin.

Keskeneräinen lomake tallentuu automaattisesti luonnoksena. Luonnoksen löydät palvelun ”Lomakkeet” -välilehdeltä ja voit jatkaa näiden täyttämistä klikkaamalla lomaketta.

Lomakkeen lähettämistä varten kaikki lomakkeen pakolliset kentät tulee olla täytetty ja lopuksi painettu ”Lähetä”-painiketta.

Mikäli lomakkeen lähettäminen ei onnistu, joku vaadittu vastaus puuttuu. Saat ilmoituksen ”Tallennus epäonnistui virheellisesti täytettyjen kenttien takia. Varmista, että kaikki kentät on täytetty oikein ja yritä uudestaan.” Virheellisesti täytetyt tekstikentät tai tyhjät vastaukset on merkitty punaisella värillä. Lomakkeen tulostaminen onnistuu, vaikka lomake ei olisi valmis lähetettäväksi.

Kun olet täyttänyt lomakkeen, paina ”Lähetä”. Saat ilmoituksen ”Lomake tallennettiin onnistuneesti.”

Mikäli sinulla on täytettävänäsi useampia lomakkeita, siirry täyttämään seuraavaa lomaketta. Huomioi, että valitset viestin linkeistä lomakkeeseen, jota et ole jo täyttänyt.

Ellet muista mitä lomakkeita olet lähettänyt jo aiemmin, katso lähettämäsi lomakkeet ”Lomakkeet”-osion ”Vastaukset”-välilehdeltä.