Kylpylän huoltotauko
Kylpylässämme on huoltotauko 7.-21.4.2024, jolloin kylpylän allasosasto saunoineen on täysin pois käytöstä. 

Majoittuville asiakkaille lämmitetään päivittäin aamu- ja iltasauna.

Palvelumme toimivat muutoin normaalisti, mm. ravintolan palvelut kuten tanssit ja keikat sekä erilaiset ruokailumahdollisuudet.  Myös kokouspalvelut ja tyhy-päivät toteutuvat normaalisti ilman kylpylää. Liikuntapalvelut kuten ryhmäliikuntatunnit, kuntosali, välinevuokraus sekä keilarata ovat käytössä.

Itu (nuorten kurssi)

  • 5+5+5 vrk 12 kk aikana
  • Kela

Kohderyhmänä ovat mielenterveyden häiriöitä sairastavat 16–28-vuotiaat nuoret, jotka ovat opiskelemassa, työelämässä tai siirtymässä opintoihin tai työhön. Sairaudesta aiheutuu moniammatillisesti toteutettavan kurssimuotoisen kuntoutuksen tarve. Edellytyksenä on, että opiskelu- ja työkykyä voidaan turvata tai parantaa suunnitellulla kuntoutuksella. Kuntoutustarpeen tulee olla todettu julkisessa tai yksityisessä terveydenhuollossa tai opiskelijaterveydenhuollossa tai työterveyshuollossa. Itu-kursseille valitaan asiakkaita,joilla on asianmukaisesti diagnosoitu keskivaikea tai vaikea masennus, joka voi olla myös uusiutunut, ja/tai ahdistuneisuushäiriö; oireiden yhtenä taustatekijänä voi olla esim. koulukiusaaminen, syrjintä tai muu kuormitustekijä. Asiakkaiden asianmukainen hoito on toteutettu hyvän hoitokäytännön mukaisesti ja hoidollaon saavutettu sellainen vaste, että kuntoutuksen voidaan arvioida olevan oikea-aikaista mm. keskittymiskyky ja jaksaminen huomioiden. Asiakkaalla on hoitosuhde julkiseen tai yksityiseen terveydenhuoltoon, opiskelijaterveydenhuoltoontai työterveyshuoltoon jatkuu myös kuntoutuksen aikana ja sen jälkeen. Asiakkaat pystyvät osallistumaan, hyötymään ja muutoin soveltuvat ryhmämuotoiseenkuntoutukseen.

Kuntoutukseen hakeudutaan Kelan kautta täyttämällä Kelan hakulomake KU132 sekä liitteeksi lääkärin B-lausunto. Kela vastaa kuntoutuspäätöksistä.

Sanna Rossi

Palvelupäällikkö

Kysy heti saatavuus

020 751 601

Jaa sivu: