Kylpylän huoltotauko
Kylpylässämme on huoltotauko 7.-21.4.2024, jolloin kylpylän allasosasto saunoineen on täysin pois käytöstä. 

Majoittuville asiakkaille lämmitetään päivittäin aamu- ja iltasauna.

Palvelumme toimivat muutoin normaalisti, mm. ravintolan palvelut kuten tanssit ja keikat sekä erilaiset ruokailumahdollisuudet.  Myös kokouspalvelut ja tyhy-päivät toteutuvat normaalisti ilman kylpylää. Liikuntapalvelut kuten ryhmäliikuntatunnit, kuntosali, välinevuokraus sekä keilarata ovat käytössä.

Yhteistyöstä voimaa -hyvinvointipäivä

  • 1 päivä
  • 20-30 hlöä
  • Pyydä tarjous!

Yhteistyöstä voimaa -hyvinvointipäivän tavoitteena on löytää tiimissä tekemisen riemu, keskitytään yhteisen tiimihengen nostatukseen monipuolisten ja innostavien aktiviteettien sekä vuorovaikutustaitoihin ja motivaatioon keskittyvien luentojen avulla.

Hyvät vuorovaikutustaidot lisäävät työhyvinvointia sekä parantavat työilmapiiriä ja työn tuloksellisuutta. Hyvässä seurassa ja motivoivassa ympäristössä saat lisää kipinää omasta hyvinvoinnista huolehtimiseen ja ideoita arkeen.

Aamupäivän luennolla keskitytään tiimihengen ja yhteistyön kohottamiseen tai motivaation ja vuorovaikutustaitojen kohentamiseen. Aktiviteeteissa esim. tiimikarkeloissa tai Peurunka Racessa kisaillaan leikkimielisesti. Päivä päätetään rentoon yhdessäoloon lihaskalvoketjujen liikkuvuusharjoitteluun ja lasilliseen viiniä tai äijäjoogaan ja olueen.

Päivään sopii liikuntaan soveltuva vaatetus.

Pyydä tarjous hyvinvointipäivästä tarjoiluineen. Hinta vaihtelee aktiviteettien ja tarjoilujen mukaan.

Kysy heti saatavuus

020 751 601

Jaa sivu: