Koronarajoitukset 23. – 31.1.2022

Rajoitamme asiakasmääriä yleisissä tiloissa ja yleisötilaisuuksissa.

Koronapassi 1. – 20.2.2022

Asiakasmäärärajoitukset välttääksemme tarkistamme koronapassin kaikilta 16-vuotta täyttäneiltä yleisissä tiloissa ja yleisötilaisuuksissa.

Ravintolarajoitukset 12.1.2022 alkaen

Ravintola Pata&Pannu on avoinna klo 18.00 saakka. Live Klubilla on anniskelua klo 9 – 17.00.

Bistro Nemo on avoinna klo 8 – 18.00, anniskelu päättyy klo 17.00. Bistro Nemosta saa take away ruoka-annoksia klo 19.00 ja take away kahvilatuotteita klo 20.00 asti.

Ravintola Peurankello ja Apollo Bar ovat  suljettu.

Lisätietoja rajoituksista voit lukea Turvallinen matkustaminen ja lomailu -artikkelistamme.

Yhteistyöstä voimaa -hyvinvointipäivä

  • 1 päivä
  • 20-30 hlöä
  • Pyydä tarjous!

Yhteistyöstä voimaa -hyvinvointipäivän tavoitteena on löytää tiimissä tekemisen riemu, keskitytään yhteisen tiimihengen nostatukseen monipuolisten ja innostavien aktiviteettien sekä vuorovaikutustaitoihin ja motivaatioon keskittyvien luentojen avulla.

Hyvät vuorovaikutustaidot lisäävät työhyvinvointia sekä parantavat työilmapiiriä ja työn tuloksellisuutta. Hyvässä seurassa ja motivoivassa ympäristössä saat lisää kipinää omasta hyvinvoinnista huolehtimiseen ja ideoita arkeen.

Aamupäivän luennolla keskitytään tiimihengen ja yhteistyön kohottamiseen tai motivaation ja vuorovaikutustaitojen kohentamiseen. Aktiviteeteissa esim. tiimikarkeloissa tai Peurunka Racessa kisaillaan leikkimielisesti. Päivä päätetään rentoon yhdessäoloon lihaskalvoketjujen liikkuvuusharjoitteluun ja lasilliseen viiniä tai äijäjoogaan ja olueeseen.

 

Päivään sopii liikuntaan soveltuva vaatetus.

Pyydä tarjous hyvinvointipäivästä tarjoiluineen. Hinta vaihtelee aktiviteettien ja tarjoilujen mukaan.

Kysy heti saatavuus

020 751 601

Jaa sivu: