Koronarajoitukset 23. – 31.1.2022

Rajoitamme asiakasmääriä yleisissä tiloissa ja yleisötilaisuuksissa.

Koronapassi 1. – 20.2.2022

Asiakasmäärärajoitukset välttääksemme tarkistamme koronapassin kaikilta 16-vuotta täyttäneiltä yleisissä tiloissa ja yleisötilaisuuksissa.

Ravintolarajoitukset 12.1.2022 alkaen

Ravintola Pata&Pannu on avoinna klo 18.00 saakka. Live Klubilla on anniskelua klo 9 – 17.00.

Bistro Nemo on avoinna klo 8 – 18.00, anniskelu päättyy klo 17.00. Bistro Nemosta saa take away ruoka-annoksia klo 19.00 ja take away kahvilatuotteita klo 20.00 asti.

Ravintola Peurankello ja Apollo Bar ovat  suljettu.

Lisätietoja rajoituksista voit lukea Turvallinen matkustaminen ja lomailu -artikkelistamme.

Tasapainoa ja hyvinvointia elämään -hyvinvointivalmennus Peurungassa

  • 5 + 3 päivää
  • Min. 12 henkilöä
  • Pyydä tarjous!

Hyvinvointivalmennuksessa keskitytään yksilölliseen kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin, painottaen etenkin terveellisiä elämäntapoja.

Kohderyhmänä ovat mm. liikuntaa aloittelevat, sydän- ja verisuonisairaus- tai diabetesriskiryhmään kuuluvat.

Hyvässä seurassa ja motivoivassa ympäristössä saat lisää kipinää omasta hyvinvoinnista huolehtimiseen. Elintärkeät elämäntavat -hyvinvointivalmennuksen tavoitteena on elämäntapojen edistäminen terveyttä tukevaan suuntaan. Kurssin tarkoituksena on tunnistaa oma nykyinen tila ja sen riskit terveydelle sekä työkunnolle, motivoida säännölliseen ja vastuulliseen elämäntapojen oppimiseen sekä löytää omasta arjesta niitä voimatekijöitä, jotka tukevat terveellisiä elintapoja. Terveellisemmät elämäntavat, on elinikäinen prosessi. Kurssin aikana on tarkoitus ”potkaista” tämä prosessi liikkeelle ja tukea päätösten siirtymistä arkeen.

Hyvinvointivalmennuksen aikana toteutetaan kehonkoostumuksen mittaus, lihaskunto- ja liikkuvuustestit. Mittausten sekä terveyskyselyiden avulla fyysisen kunnon kehittymistä pystytään seuraamaan seurantajaksojen välillä. Mittareiden pohjalta laaditaan lisäksi henkilökohtainen hyvinvointisuunnitelma, jonka tavoitteena on kannustaa omatoimiseen hyvinvoinnin edistämiseen sekä terveyden elämäntapojen omaksumiseen. Valmennus sisältää 5 vrk valmennusjakson ja 3 vrk seurantajakson.

Pyydä tarjous hyvinvointivalmennuskokonaisuudesta majoituksineen ja tarjoiluineen.

Kysy heti saatavuus

020 751 601

Jaa sivu: