Tasapainoa ja hyvinvointia elämään -hyvinvointivalmennus Peurungassa

  • 5 + 3 päivää
  • Min. 12 henkilöä
  • Pyydä tarjous!

Hyvinvointivalmennuksessa keskitytään yksilölliseen kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin, painottaen etenkin terveellisiä elämäntapoja.

Kohderyhmänä ovat mm. liikuntaa aloittelevat, sydän- ja verisuonisairaus- tai diabetesriskiryhmään kuuluvat.

Hyvässä seurassa ja motivoivassa ympäristössä saat lisää kipinää omasta hyvinvoinnista huolehtimiseen. Elintärkeät elämäntavat -hyvinvointivalmennuksen tavoitteena on elämäntapojen edistäminen terveyttä tukevaan suuntaan. Kurssin tarkoituksena on tunnistaa oma nykyinen tila ja sen riskit terveydelle sekä työkunnolle, motivoida säännölliseen ja vastuulliseen elämäntapojen oppimiseen sekä löytää omasta arjesta niitä voimatekijöitä, jotka tukevat terveellisiä elintapoja. Terveellisemmät elämäntavat, on elinikäinen prosessi. Kurssin aikana on tarkoitus ”potkaista” tämä prosessi liikkeelle ja tukea päätösten siirtymistä arkeen.

Hyvinvointivalmennuksen aikana toteutetaan kehonkoostumuksen mittaus, lihaskunto- ja liikkuvuustestit. Mittausten sekä terveyskyselyiden avulla fyysisen kunnon kehittymistä pystytään seuraamaan seurantajaksojen välillä. Mittareiden pohjalta laaditaan lisäksi henkilökohtainen hyvinvointisuunnitelma, jonka tavoitteena on kannustaa omatoimiseen hyvinvoinnin edistämiseen sekä terveyden elämäntapojen omaksumiseen. Valmennus sisältää 5 vrk valmennusjakson ja 3 vrk seurantajakson.

Pyydä tarjous hyvinvointivalmennuskokonaisuudesta majoituksineen ja tarjoiluineen.

Kysy heti saatavuus

020 751 601

Jaa sivu: