Henkinen hyvinvointi -hyvinvointivalmennus Peurungassa

  • 5 + 3 päivää
  • Min. 12 henkilöä
  • Pyydä tarjous!

Henkinen hyvinvointi -hyvinvointivalmennusjaksoilla keskitytään yksilölliseen kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin, painottaen etenkin henkistä hyvinvointia ja palautumista arjen kuormitustilanteista. Tavoitteena on omien voimavarojen kehittäminen ja monipuolinen hyvinvoinnin ylläpito arjessa.

Hyvässä seurassa ja motivoivassa ympäristössä saat lisää kipinää omasta hyvinvoinnista huolehtimiseen. Hyvinvointivalmennuksen aikana arjen stressitilanteita ja kuormituksesta palautumista mitataan ennen molempia jaksoja Firstbeat Hyvinvointianalyysin avulla. Mittaus toteutetaan yksilöllisesti 3-7 vuorokauden sykevälivaihtelumittauksena omassa arjessa. Mittauksen avulla voidaan autonomisen hermoston toiminnan kautta havainnoida arjen kuormitustilanteita, liikuntaa sekä palautumista.

Tulosten perusteella voidaan havainnoida ja kehittää omia voimavaroja arjessa. Firstbeat Hyvinvointianalyysin sekä työkykykyselyn avulla, pystytään ryhmälle räätälöimään yksilöllisemmin luentojen ja ohjelman sisältöjä. Mittareiden avulla voidaan seurata tavoitteiden saavuttamista sekä muutosta, jos asiakas tilaa 5 vrk valmennusjakson ja 3 vrk seurantajakson.

Pyydä tarjous hyvinvointivalmennuskokonaisuudesta majoituksineen ja tarjoiluineen.

Kysy heti saatavuus

020 751 601

Jaa sivu: