Koronarajoitukset 23. – 31.1.2022

Rajoitamme asiakasmääriä yleisissä tiloissa ja yleisötilaisuuksissa.

Koronapassi 1. – 20.2.2022

Asiakasmäärärajoitukset välttääksemme tarkistamme koronapassin kaikilta 16-vuotta täyttäneiltä yleisissä tiloissa ja yleisötilaisuuksissa.

Ravintolarajoitukset 12.1.2022 alkaen

Ravintola Pata&Pannu on avoinna klo 18.00 saakka. Live Klubilla on anniskelua klo 9 – 17.00.

Bistro Nemo on avoinna klo 8 – 18.00, anniskelu päättyy klo 17.00. Bistro Nemosta saa take away ruoka-annoksia klo 19.00 ja take away kahvilatuotteita klo 20.00 asti.

Ravintola Peurankello ja Apollo Bar ovat  suljettu.

Lisätietoja rajoituksista voit lukea Turvallinen matkustaminen ja lomailu -artikkelistamme.

Digiterveys ® -kokonaisvaltainen hyvinvointivalmennus

Digiterveys®-ohjelma on nousujohteinen hyvinvoinnin polku. Yhdeksän kuukauden mittainen valmennusjakso on suunnattu pienryhmille. Valmennuksessa huomioidaan myös osallistujien yksilölliset hyvinvointitavoitteet.  Mobiilisovelluksen ja mittareiden avustuksella seuraat etenemistäsi hyvinvointisi polulla. Ohjelma etenee kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin teemojen mukaisesti pienin, mutta määrätietoisin askelin valmentajan opastuksella. Huomaat, kuinka olosi paranee, jaksat ja voit paremmin. Oma tavoitteesi sekä ohjattu eteneminen takaavat, että muutokset jäävät pysyviksi. Mikset lähtisi mukaan hyvinvointipolulle!

Valmennukseen kuuluvat teemat

  1. Alkupala: vireyden eväät
  2. Mitä minä olen, mitä minä tarvitsen?
  3. Uni, palautuminen ja stressi: Uni ja palautuminen ovat hyvinvointimme perusedellytyksiä. Unen määrän lisäksi on tärkeää panostaa unen laatuun sekä ympäristötekijöihin. Teemavalmennuksessa opit hallitsemaan palautumistasi kokonaisvaltaisesti ja tunnistamaan palautumisesi epäkohdat. Oppimisen tueksi valmennuksessa saat käyttöösi Emfit unimittarin, jolla tarkastellaan unesi määrää, laatua ja vaiheita.
  4. Kaksi seuraavista teemoista ryhmän tarpeiden mukaan: liikunta, kehonhuolto, ravinto, vuorovaikutus.

Valmennus toteutetaan lähivalmennustapaamisina Peurungassa valmentajan ohjaamana (6 krt), henkilökohtaisina tapaamisina valmentajan kanssa (4 krt) Peurungassa tai työpaikalla. Etävalmennuksessa hyödynnetään mobiilisovellusta.

Pyydä tarjous kokonaisvaltaisesta valmennuksesta.

Kysy heti saatavuus

020 751 601

Jaa sivu: