Kylpylän huoltotauko
Kylpylässämme on huoltotauko 7.-21.4.2024, jolloin kylpylän allasosasto saunoineen on täysin pois käytöstä. 

Majoittuville asiakkaille lämmitetään päivittäin aamu- ja iltasauna.

Palvelumme toimivat muutoin normaalisti, mm. ravintolan palvelut kuten tanssit ja keikat sekä erilaiset ruokailumahdollisuudet.  Myös kokouspalvelut ja tyhy-päivät toteutuvat normaalisti ilman kylpylää. Liikuntapalvelut kuten ryhmäliikuntatunnit, kuntosali, välinevuokraus sekä keilarata ovat käytössä.

Aktiivinen arki: vireyttä ja hyvinvointia liikunnasta -hyvinvointialmennus Peurungassa

  • 5 + 3 päivää
  • Min. 12 henkilöä
  • Pyydä tarjous!

Aktiivinen arki: vireyttä ja hyvinvointia liikunnasta -hyvinvointivalmennuksessa tarkastellaan arjen aktiivisuuden merkitystä omaan hyvinvointiin. Jaksoilla tutustutaan erilasiin liikuntamuotoihin tavoitteena löytää intoa ja uskallusta kokeilla uutta sekä löytää itselle sopivia keinoja hyvinvoinnin parantamiseksi. Nykypäivänä työntahti kiihtyy ja arjessa saattaa olla vain vähän hetkiä hengähtää ja liikkua.

Miten pienetkin teot tuovat aktiivisuutta ja hyvinvointia arkeen?

Työrytmi voi usein olla yksipuolista ja kuormittavaa, joka yhdessä arjen liikunnan vähyyden kanssa aiheuttaa tuki- ja liikuntaelinsairauksille altistumista. Tuki- ja liikuntaelimistön vaivat aiheuttavat paljon sairauslomapäiviä ja ovat toiseksi yleisin syy joutua ennenaikaiselle eläkkeelle. Valmennuksen tavoitteena on auttaa tunnistamaan omaan terveyteen ja hyvinvointiin vaikuttavia tekijöitä. Lisäksi valmennuksen aikana kartoitetaan kuntotestien avulla tuki- ja liikuntaelimistön nykyistä tilaa sekä etsitään mielekkäitä liikunta- ja kehonhuoltotapoja terveyden ja elämänlaadun ylläpitämiseksi. Hyvässä seurassa ja motivoivassa ympäristössä saadaan lisää kipinää omasta hyvinvoinnista huolehtimiseen.

Hyvinvointivalmennuksen aikana toteutetaan yksilöllisiä terveysmittauksia (mm. kehonkoostumus, verenpaine) sekä fyysisen kunnon mittauksia (polkupyöräergometri-, lihaskunto- ja liikkuvuustestit). Mittausten sekä terveyskyselyiden avulla fyysisen kunnon kehittymistä pystytään seuraamaan seurantajaksojen välillä. Mittareiden pohjalta laaditaan lisäksi henkilökohtainen hyvinvointisuunnitelma, jonka tavoitteena on kannustaa omatoimiseen hyvinvoinnin edistämiseen.

Valmennus sisältää 5 päivän valmennusjakson ja 3 päivän seurantajakson.

Pyydä tarjous hyvinvointivalmennuskokonaisuudesta majoituksineen ja tarjoiluineen.

Kysy heti saatavuus

020 751 601

Jaa sivu: