Koronarajoitukset 23. – 31.1.2022

Rajoitamme asiakasmääriä yleisissä tiloissa ja yleisötilaisuuksissa.

Koronapassi 1. – 20.2.2022

Asiakasmäärärajoitukset välttääksemme tarkistamme koronapassin kaikilta 16-vuotta täyttäneiltä yleisissä tiloissa ja yleisötilaisuuksissa.

Ravintolarajoitukset 12.1.2022 alkaen

Ravintola Pata&Pannu on avoinna klo 18.00 saakka. Live Klubilla on anniskelua klo 9 – 17.00.

Bistro Nemo on avoinna klo 8 – 18.00, anniskelu päättyy klo 17.00. Bistro Nemosta saa take away ruoka-annoksia klo 19.00 ja take away kahvilatuotteita klo 20.00 asti.

Ravintola Peurankello ja Apollo Bar ovat  suljettu.

Lisätietoja rajoituksista voit lukea Turvallinen matkustaminen ja lomailu -artikkelistamme.

Aktiivinen arki: vireyttä ja hyvinvointia liikunnasta -hyvinvointialmennus Peurungassa

  • 5 + 3 päivää
  • Min. 12 henkilöä
  • Pyydä tarjous!

Aktiivinen arki: vireyttä ja hyvinvointia liikunnasta -hyvinvointivalmennuksessa tarkastellaan arjen aktiivisuuden merkitystä omaan hyvinvointiin. Jaksoilla tutustutaan erilasiin liikuntamuotoihin tavoitteena löytää intoa ja uskallusta kokeilla uutta sekä löytää itselle sopivia keinoja hyvinvoinnin parantamiseksi. Nykypäivänä työntahti kiihtyy ja arjessa saattaa olla vain vähän hetkiä hengähtää ja liikkua.

Miten pienetkin teot tuovat aktiivisuutta ja hyvinvointia arkeen? Työrytmi voi usein olla yksipuolista ja kuormittavaa, joka yhdessä arjen liikunnan vähyyden kanssa aiheuttaa tuki- ja liikuntaelinsairauksille altistumista. Tuki- ja liikuntaelimistön vaivat aiheuttavat paljon sairauslomapäiviä ja ovat toiseksi yleisin syy joutua ennenaikaiselle eläkkeelle. Valmennuksen tavoitteena on auttaa tunnistamaan omaan terveyteen ja hyvinvointiin vaikuttavia tekijöitä. Lisäksi valmennuksen aikana kartoitetaan kuntotestien avulla tuki- ja liikuntaelimistön nykyistä tilaa sekä etsitään mielekkäitä liikunta- ja kehonhuoltotapoja terveyden ja elämänlaadun ylläpitämiseksi. Hyvässä seurassa ja motivoivassa ympäristössä saadaan lisää kipinää omasta hyvinvoinnista huolehtimiseen.

Hyvinvointivalmennuksen aikana toteutetaan yksilöllisiä terveysmittauksia (mm. kehonkoostumus, verenpaine) sekä fyysisen kunnon mittauksia (polkupyöräergometri-, lihaskunto- ja liikkuvuustestit). Mittausten sekä terveyskyselyiden avulla fyysisen kunnon kehittymistä pystytään seuraamaan seurantajaksojen välillä. Mittareiden pohjalta laaditaan lisäksi henkilökohtainen hyvinvointisuunnitelma, jonka tavoitteena on kannustaa omatoimiseen hyvinvoinnin edistämiseen.

Valmennus sisältää 5 päivän valmennusjakson ja 3 päivän seurantajakson.

Pyydä tarjous hyvinvointivalmennuskokonaisuudesta majoituksineen ja tarjoiluineen.

Kysy heti saatavuus

020 751 601

Jaa sivu: