Peurunka yrityksille

Henkilöstön terveyteen ja hyvinvointiin panostaminen on parhaita tapoja investoida yrityksen tulevaisuuteen. Kevyimmillään se voi tarkoittaa innostavaa asiantuntijaluentoa kokouspäivän yhteydessä ja laajimmillaan pitkäkestoista hyvinvointivalmennusta koko henkilöstölle. Me autamme sinua vuosikymmenten kokemuksella sopivan kokonaisuuden löytämisessä, haluamassasi mittakaavassa. Lisäksi tarjoamme etätyötilat nykyaikaiseen työskentelyyn hyvinvointipalveluiden äärellä, pitääksesi huolta omasta tai henkilöstösi hyvinvoinnista.

Kun haluat pienintä yksityiskohtaa myöten onnistuneen kokouksen tai yritystapahtuman, tule Peurungan inspiroivaan ympäristöön. Täällä koet porukan yhteisen energian ja virkistyt elämysten ja aktiviteettien parissa. Valitse valmis kokouspaketti tai suunnittele kanssamme mieleenjäävä tapahtuma, josta kumpuaa innostusta ja ideoita.

Yritystapahtumat Peurunka Areenalla

Onnistunut tapahtuma vaatii toimivat puitteet

Peurunka Areena tarjoaa puitteet suurillekin tilaisuuksille, jopa 1000 henkilölle. Areena on jaettavissa myös mukavasti kahteen yhtä suureen tilaan, jolloin toinen puoli toimii vaikkapa seminaaritilana ja toisella puolella voit järjestää esimerkiksi yhteistyökumppaneiden näyttelyn tai minimessut.

Anna tilaisuutesi ammattilaisten käsiin

Helppo tulla ja yöpyä

Peurunkaan on helppo tulla. Löydät meidät Keski-Suomen Laukaasta, 30 minuutin ajomatkan päässä Jyväskylästä. Meillä on runsaasti parkkitilaa heti päärakennuksen vieressä. Julkiset kulkuneuvot tuovat sinut myös suoraan hotellin pääsisäänkäynnin eteen. Lähin rautatieasema on Matkakeskus Jyväskylässä, jonne pääset ympäri Suomen myös busseilla. Peurungassa on majoitusvaihtoehtoja runsaasti – seurueellesi löytyy varmasti mieluisa.

Tilaussaunoja moneen makuun

Onko suosikkisi ylimmän kerroksen näköalasauna, rento rantasauna vai moderni Panorama-sauna kylpylässä? Tilaussaunat alk. 12,50€!

Kokoustarjoilut kunnossa

Peurungan kokouksissa nautitaan runsaasta ja monipuolisesta kahvitorista Peurankello Tasting-buffetin tiloissa ravintolassamme.
Voit juoda kokouskahvisi nauttien ravintolamme järvimaisemasta tai ottaa juoman ja herkut mukaasi kokoustiloihin.
Kahvit onnistuvat toki myös itse kokoustilaan. Lounas nautitaan Peurankello Tasting -ravintolassa, joka tarjoilee monipuolisia makunautintoja.

Kokousvälineet terävinä

Peurungassa on kokoustiloja joka makuun. Tiloista löytyy ajanmukaiset laitteet ja välineet.

WiFi
AV-Laitteet
Langattomat mikrofonit
Videotykit ja tietokoneet
Jatkojohdot

Kokousohjelmaa ja elämyksiä Peurungassa

Antoisan kokouksen jälkeen on kiva rentoutua ja viihtyä yhdessä. Peurungan ammattilaiset osaavat suunnitella ja järjestää sopivaa ohjelmaa kokouksen oheen.

Illanvietto Peurungassa

Illasta upeissa ravintoloissamme. Meillä on vaihtoehtoja á la carte -tasoisesta ruokailusta rennompaan illanviettoon. Ja kaikkea siltä väliltä. Voimme järjestää ruokailun joko pöytiintarjoiluna tai buffet-illallisena.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!