Peurunka yrityksille

Henkilöstön terveyteen ja hyvinvointiin panostaminen on parhaita tapoja investoida yrityksen tulevaisuuteen. Se voi tarkoittaa innostavaa asiantuntijaluentoa kokouspäivän yhteydessä ja laajimmillaan pitkäkestoista hyvinvointivalmennusta koko henkilöstölle. Me autamme sinua vuosikymmenten kokemuksella sopivan kokonaisuuden löytämisessä, haluamassasi mittakaavassa. Lisäksi tarjoamme etätyötilat nykyaikaiseen työskentelyyn hyvinvointipalveluiden äärellä, pitääksesi huolta omasta tai henkilöstösi hyvinvoinnista.

Kun haluat pienintä yksityiskohtaa myöten onnistuneen kokouksen tai yritystapahtuman, tule Peurungan inspiroivaan ympäristöön. Täällä koet porukan yhteisen energian ja virkistyt elämysten ja aktiviteettien parissa. Valitse valmis kokouspaketti tai suunnittele kanssamme mieleenjäävä tapahtuma, josta kumpuaa innostusta ja ideoita.

Yritystapahtumat Peurunka Areenalla

Onnistunut tapahtuma vaatii toimivat puitteet

Peurunka Areena tarjoaa puitteet suurillekin tilaisuuksille, jopa 1000 henkilölle. Areena on jaettavissa myös mukavasti kahteen yhtä suureen tilaan, jolloin toinen puoli toimii vaikkapa seminaaritilana ja toisella puolella voit järjestää esimerkiksi yhteistyökumppaneiden näyttelyn tai minimessut.

Anna tilaisuutesi ammattilaisten käsiin

Helppo tulla ja yöpyä

Peurunkaan on helppo tulla. Hotellimme sijaitsee Keski-Suomessa Laukaasta noin 30 minuutin ajomatkan päässä Jyväskylästä. Meillä on runsaasti parkkitilaa heti päärakennuksen vieressä. Julkiset kulkuneuvot tuovat sinut myös suoraan hotellin pääsisäänkäynnin eteen. Lähin rautatieasema on Matkakeskus Jyväskylässä, jonne pääset ympäri Suomen myös busseilla. Peurungassa on majoitusvaihtoehtoja runsaasti – seurueellesi löytyy varmasti sopiva vaihtoehto.

Tilaussaunoja moneen makuun

Peurungassa on tilaussaunoja monenlaisiin tarpeisiin. Kylpylän yhteydessä olevassa Panorama-saunassa nautit saunan löylyistä omassa seurueessa ja kaikki kylpylän palvelut ovat myös käytettävissäsi.

Hotellin päärakennuksessa on myös kaksi tilaussaunaa kauniilla näköalalla ja kabinetilla. Järven rannassa pääset nauttimaan tunnelmallisen rantasaunan tai perinteisen savusaunan löylyistä. Rantasaunan terassilta ja laiturilta voit ihalla upeaa järvimaisemaa ja pulahtaa virkistävään järviveteen.

 

Kokoustarjoilut kunnossa

Peurungan kokouksissa nautitaan runsaasta ja monipuolisesta kahvitorista Peurankello Tasting-buffetin tiloissa ravintolassamme.
Voit juoda kokouskahvisi nauttien ravintolamme järvimaisemasta tai ottaa juoman ja herkut mukaasi kokoustiloihin.
Kahvit onnistuvat toki myös itse kokoustilaan. Lounas nautitaan Peurankello Tasting -ravintolassa, missä tarjoillaan monipuolisia makunautintoja.

Kokousvälineet terävinä

Peurungassa on kokoustiloja joka makuun. Tiloista löytyy ajanmukaiset laitteet ja välineet.

WiFi
AV-Laitteet
Langattomat mikrofonit
Videotykit ja tietokoneet
Jatkojohdot

Kokousohjelmaa ja elämyksiä Peurungassa

Antoisan kokouksen jälkeen on kiva rentoutua ja viihtyä yhdessä. Peurungan ammattilaiset osaavat suunnitella ja järjestää sopivaa ohjelmaa kokouksen oheen.

Illanvietto Peurungassa

Viihdy ja ruokaile kauniissa järvimaisemissa ravintolassamme. Meillä on vaihtoehtoja á la carte -tasoisesta ruokailusta rennompaan illanviettoon. Voimme järjestää ruokailun joko pöytiintarjoiluna tai buffet-illallisena.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!