Peurunka on suljettuna pandemian johdosta. Avaamme palvelut rajoitetusti 29.6.. Voit seurata ajankohtaista tiedotusta kanavissamme, verkkosivujemme ajankohtaisissa uutisissa sekä seuraamalla meitä Facebookissa ja Instagramissa tai tilaamalla uutiskirjeemme.

Asiakaspalvelumme on kiinni 21.-31.5. Palvelemme varauksiin liittyen jälleen 1.6. alkaen arkisin klo 10-14 numerossa 020 751 601 sekä peurunka@peurunka.fi. Verkkokauppamme palvelevat normaalisti.

Saunayoga®

  • 30 min.
  • max. 10 / ryhmä
  • 90€ + kylpylälippu ryhmähintaan 11€/hlö

Peurungassa Saunayoga ® -liikkeet tehdään miedossa, noin 50-asteisessa Infrapunasaunassa lauteilla istuen. Harjoitus sopii kaikille niille, joilla myös saunominen miedossa lämmössä onnistuu. Saunan miellyttävä lämpö ja lempeät joogaliikkeet purkavat yhdessä kehon jännitystiloja ja rauhoittavat mieltä. Asennot vahvistavat keskivartalon ja jalkojen lihaksia, lisäävät selkärangan ja lonkkien liikkuvuutta sekä venyttävät ylävartalon ja pakaroiden lihaksia. Lisäksi ne vilkastuttavat aineenvaihduntaa, vähentävät stressiä ja auttavat nukkumaan paremmin.

Valmistaudu: Vältä ateriointia 1,5-2 tuntia ennen harjoitusta. Juo pari lasillista vettä ennen kuin aloitat Saunayogan ®. Peseydy ennen saunaan menoa. Pukeudu vaikka shortseihin ja hihattomaan toppiin. Ota saunaan mukaan juomapullo ja hikipyyhe.

Katso lisää Saunayogasta ® www.saunayoga.com

30min.

90 €

+ kylpylälippu ryhmähintaan 11 € / hlö

Kysy heti saatavuus

020 751 601

Jaa sivu: