Koronarajoitukset 23. – 31.1.2022

Rajoitamme asiakasmääriä yleisissä tiloissa ja yleisötilaisuuksissa.

Koronapassi 1. – 20.2.2022

Asiakasmäärärajoitukset välttääksemme tarkistamme koronapassin kaikilta 16-vuotta täyttäneiltä yleisissä tiloissa ja yleisötilaisuuksissa.

Ravintolarajoitukset 12.1.2022 alkaen

Ravintola Pata&Pannu on avoinna klo 18.00 saakka. Live Klubilla on anniskelua klo 9 – 17.00.

Bistro Nemo on avoinna klo 8 – 18.00, anniskelu päättyy klo 17.00. Bistro Nemosta saa take away ruoka-annoksia klo 19.00 ja take away kahvilatuotteita klo 20.00 asti.

Ravintola Peurankello ja Apollo Bar ovat  suljettu.

Lisätietoja rajoituksista voit lukea Turvallinen matkustaminen ja lomailu -artikkelistamme.

Senioritarjous 2 vrk -25%

Senioreille 25 % alennus min 2 vrk lomasta

Tule rentouttavalle lomalle luonnonläheiseen Peurunkaan!

Halusitpa rauhallista tai aktiivista lomaa, meillä onnistuu molemmat. Nauti kylpylän poreista, retkeile upeissa maisemissa tai varaa itsellesi hemmotteluhoito. Nauti herkullinen illallinen ja monipuolinen aamiainen ravintolassamme.

Majoitushintaan sisältyy aamiainen sekä kylpylän ja kuntosalin vapaa käyttö. Tarjous on voimassa edullisemmissa pihan rivitalohuoneissa ja hyvätasoisissa kylpylähotellin huoneissa.

Alennus on 25 % päivän hinnasta minimissään 2 vrk lomasta. Tarjoushintaisia huoneita on rajoitettu määrä, hinta ei ole voimassa sesonkiaikana eikä erikoisajankohtina.

Varaa lomasi verkkosivuiltamme koodilla PROSENIORI. Eläkeläiskortti on esitettävä hotellissa.

Jos sinulla ei ole mahdollisuutta varata verkosta, otathan yhteyttä myyntipalveluumme puh. 020 751 6300.

 

Varaa aktiviteetit lomallesi

Varmista, että saat haluamasi hemmotteluhoidon tai aktiviteetit lomallesi. Verkkokaupastamme voit varata mm. hemmottelevan kasvohoidon, rentouttavan hieronnan tai kosmetologin palveluja. Jos haluat nauttia yksityissaunan rauhasta, varaa Panorama-sauna käyttöösi. Saunasta pääset myös kylpylän puolelle.

Aktiivisempaa lomaa kaipaavalle suosittelemme esim. fatbiken vuokrausta, frisbeegolfia tai sulkapallokentän vuokrausta. Kesäkautena meiltä voi vuokrata soutuveneen, kanootin tai suplaudan. Talvella voit lähteä hiihtämään tai vuokrata lumikengät.

Peurungan ympäröivä luonto ja retkeilyreitit tarjoavat monipuoliset mahdollisudet ulkoiluun.

Verkkokaupassa voit tehdä halutessasi myös pöytävarauksen ravintolaamme.

 

Viihdetarjonta

Tarkistathan tapahtumakalenteristamme viihdetarjontamme ja tapahtumamme. Peurunka Areenalle nousevat eturivin artistit ja Live Klubin bilebändit ja duot viihdyttävät vieraitamme pääasiassa viikonloppuisin.