Senioritarjous 2 vrk -25%

Senioreille 25 % alennus min 2 vrk lomasta

Tule rentouttavalle lomalle luonnonläheiseen Peurunkaan! Halusitpa rauhallista tai aktiivista lomaa, meillä onnistuu molemmat. Nauti kylpylän poreista, retkeile upeissa maisemissa tai varaa itsellesi hemmotteluhoito. Nauti herkullinen illallinen ja monipuolinen aamiainen ravintolassamme.

Majoitushintaan sisältyy aamiainen sekä kylpylän ja kuntosalin vapaa käyttö. Tarjous on voimassa edullisemmissa pihan rivitalohuoneissa ja hyvätasoisissa kylpylähotellin huoneissa.

Alennus on 25 % päivän hinnasta minimissään 2 vrk lomasta. Tarjoushintaisia huoneita on rajoitettu määrä, hinta ei ole voimassa sesonkiaikana eikä erikoisajankohtina.

Varaa lomasi verkkosivuiltamme koodilla PROSENIORI. Eläkeläiskortti esitettävä hotellissa.

Jos sinulla ei ole mahdollisuutta varata verkosta, otathan yhteyttä myyntipalveluumme puh. 020 751 6300.

 

Varaa aktiviteetit lomallesi

Varmista, että saat haluamasi hemmotteluhoidon tai aktiviteetit lomallesi. Verkkokaupastamme voit varata mm. hemmottelevan kasvohoidon, rentouttavan hieronnan tai kosmetologin palveluja. Jos haluat nauttia yksityissaunan rauhasta, varaa Panorama-sauna käyttöösi. Saunasta pääset myös kylpylän puolelle.

Aktiivisempaa lomaa kaipaavalle suosittelemme esim. fatbiken vuokrausta, frisbeegolfia tai sulkapallokentän vuokrausta. Kesäkautena meiltä voi vuokrata soutuveneen, kanootin tai suplaudan. Talvella voit lähteä hiihtämään tai vuokrata lumikengät.

Peurungan ympäröivä luonto ja retkeilyreitit tarjoavat monipuoliset mahdollisudet ulkoiluun.

Verkkokaupassa voit tehdä halutessasi myös pöytävarauksen ravintolaamme.

 

Viihdetarjonta

Tarkista tapahtumakalenteristamme viihdetarjontamme, esiintyjät ja tanssiorkesteri-illat.