Pandemiasta johtuen olemme suljettuna 8.3.-18.4.2021. Myyntipalvelumme on avoinna ma-pe klo 10-14 ja verkkokauppamme palvelevat normaalisti. Tarkista palveluidemme saatavuus ja aukioloajat täältä.

#PeurunkaHaaste

Haastamme sinut, hyvinvoinnin nimissä.

Otatko haasteen vastaan? Voita kylpyläloma koko perheelle!

#PeurunkaHaaste on henkilökuntamme ideoima aktiviteettien haastesarja, jonka avulla haluamme auttaa asiakkaitamme löytämään hyvinvoinnin myös näinä poikkeuksellisina aikoina.

Osallistu viikoittain haasteeseen bongaamalla haaste tältä sivulta tai some kanavistamme.  Jaa kuva tai kommentti suorituksestasi hästägin #PeurunkaHaaste kera Facebookissa tai Instagramissa. Tägää meidät kuvaan jotta näemme sen varmasti. Voit osallistua myös s-postitse peurunka@peurunka.fi.

Voit suorittaa minkä tahansa haasteen millä tahansa viikolla haasteajan loppuun, 31.5., saakka. Huomioithan että silloin et kuitenkaan osallistu kylpylälippujen viikkoarvontaan. Voit myös välittää haasteen eteenpäin ja levittää hyvinvointia ympärillesi.

Arvomme viikkohaasteisiin osallistuneiden kesken viikoittain 2 kpl kylpylälippuja. Voittajille ilmoitamme henkilökohtaisesti. Kaikkien toukokuun loppuun mennessä postattujen haastesuoritusten kesken arvomme 1.6.2020 kylpyläloman koko perheelle. Huomioithan että osallistumalla useampaan haasteeseen moninkertaistat myös mahdollisuutesi voittaa.

Kylpyläloma sisältää majoituksen kylpylähotellin päärakennuksessa, aamiaisen sekä kylpylän ja kuntosalien vapaan käytön.

Kylpyläloman voittaja on arvottu ja voittajalle on ilmoitettu henkilökohtaisesti. Kiitos kaikille haasteeseen osallistuneille, nähdään pian!

 

#PeurunkaHaaste vko 14

Kiintorastit

Suunnistus on luontoseikkailu, joka tarjoaa elämyksiä luonnon keskellä kaikkina vuodenaikoina. Laji sopii kaikenikäisille ja -kuntoisille liikkujille. Suunnistaminen ei vaadi erityistaitoja eikä kompassiakaan välttämättä tarvita. Koe etsimisen ja löytämisen ilo – Peurungan lähimaastossa on 32 kiintorastia ja metsässä tilaa liikkua turvavälit huomioiden.

Lataa kiintorastikartta älylaitteellesi tai tulosta se, nyt poikkeuksellisesti veloituksetta tästä.

Haasteen ja kartat tarjoaa yhteistyössä Vihtavuoren Pamaus

Haasteen viikkoarvonta on suoritettu ja voittajalle ilmoitettu henkilökohtaisesti.

#PeurunkaHaaste vko 15

Pääsiäisretki metsään

Luonto auttaa palauttamaan stressistä ja unohtamaan arjen huolet sekä parantaa mielialaa. Verenpaine laskee ja syke tasaantuu. Valo ja vaihteleva sää, tekevät jokaisesta retkestä omanlaisensa seikkailun.  Peurungan ympäristössä on helppokulkuisia metsäpolkuja, pidempiä ja haastavampia reittejä niitä kaipaavalle. Maastomme sopii kaikille tasoille, myös esteettömästi alueemme hiekkatietä hyödyntäen. Pääsiäisen kiireettömään retkeen kuluvat ehdottomasti eväät kodalla tai metsän mättäällä. Pääsiäismunajahti on takuuvarma retken kohokohta.

Katso alueen reittikartta tästä.

Haasteen viikkoarvonta on suoritettu ja voittajalle ilmoitettu henkilökohtaisesti.

 

#PeurunkaHaaste vko 16

Frisbeegolf

Frisbeegolf sopii kaikille ja kaikenikäisille luonnossa liikkumisesta pitäville. Laji yhdistää mielenkiintoisella tavalla luonnon ja haasteita tarjoavan pelin. Peurunka DiscGolfPark 21-väyläinen frisbeegolf-rata sijaitsee Peurungan ranta-alueella ja lähimetsissä kiertäen jäähallin. Radalla on yksi Par 4 ja muut on Par 3 väyliä joten radan par on 61. Rata soveltuu hyvin aloittelijoille ja harrastelijoille. Lisäksi pihapiirissämme on esteettömiä koreja. Katso lisätiedot  ja lunasta pelioikeus 5 € / pvä täältä.

Haasteen viikkoarvonta on suoritettu ja voittajalle ilmoitettu henkilökohtaisesti.

#PeurunkaHaaste vko 17

PokémonGo

Matkusta reaalimaailman ja virtuaalisen Pokémon-maailman välillä pelaamalla Pokémon GO -peliä. Voit ladata pelin sovelluskaupasta iPhone tai Android laitteellesi. Ulkoalueellamme on hyvä kokeilla tätä liikuttavaa peliä. Alueemme lukuisat pokestopit ja kolme ”salia” tuovat luonnossa seikkailuun uutta näkökulmaa. Tämä seikkailu soveltuu koko perheelle.

Haasteen viikkoarvonta on suoritettu ja voittajalle ilmoitettu henkilökohtaisesti.

#PeurunkaHaaste vko 18

Talviturkin heitto

Pulahdus kylmään veteen aiheuttaa kihelmöivän tunteen sekä hyvän olon. Vappuviikon haasteena on kesäuimareidenkin aika heittää talviturkki ja nauttia vielä viileän veden monista hyvinvointia edistävistä vaikutuksista. Säännöllisesti nautittuna pulahdus viileään veteen vähentää stressiä, lievittää flunssan oireita sekä auttaa nukkumaan paremmin. Lisäksi jokainen pulahdus on elämys joka sopii kaikenikäisille.

Osallistuessasi viikkohaasteeseen, joko Peurunkajärvessä tai kotirannassasi, voit aloittaa samalla harjoittelun tuleviin talviuinnin SM- ja EM-kisoihin, jotka järjestetään Peurungassa 5.-7.2.2021 yhteistyössä Suomen Ladun kanssa.

Tutustu tapahtumaan tästä ja haasta myös ystäväsi mukaan.

Haasteen viikkoarvonta on suoritettu ja voittajalle ilmoitettu henkilökohtaisesti.

 

#PeurunkaHaaste vko 19

Maastopyöräily

Maastopyörän selässä voi viilettää polkuja pitkin Peurungan metsissä ja hiekkateillä. Levähdyspaikat tarjoavat maastopyöräilyn ystäville luonnonrauhaa. Huikeita maisemia ja haasteita ylämäkien, vaihtelevien polkujen ja vauhdikkaiden alamäkien muodossa pääset nauttimaan mäkisessä maastossa. Pyöräillen on mahdollista taittaa pidempiä matkoja nauttien lähiympäristömme muista kohteista, esimerkiksi Multamäen suuntaan, tai maakuntauraa pitkin aina Jyväskylään saakka. Perheen pienempien kanssa elämykseksi riittää Peurungan alueen ympäri kiertävä noin kahden kilometrin lenkki ja matkan kruunaa eväät kodalla ja rohkeimmille pulahdus järveen.

Haasteen viikkoarvonta on suoritettu ja voittajalle ilmoitettu henkilökohtaisesti.

 

#PeurunkaHaaste vko 20

Koko perheen polkujuoksu

Polkujuoksu, eli nimensä mukaisesti juoksentelu luonnontilassa olevilla metsäpoluilla, soveltuu koko perheen harrastukseksi. Kun poluilla juoksenteluun lisätään pysähtyminen keväisen luonnon kasvun ääreen, kiipeilyä puissa ja tasapainottelua tai hyppelyä kivillä, kehittää polkujuoksu kaikenikäisten motorisia taitoja, tasapainoa ja kehonhallintaa. Koko perheen harrastuksena laji on hauskaa yhdessäoloa ja luonnosta nauttimista. Peurungan lähiympäristö tarjoaa paljon polkuja tutkittavaksi ja mäkisiä haasteita jo edistyneemmällekin harrastajalle.

Haasteen viikkoarvonta on suoritettu ja voittajalle ilmoitettu henkilökohtaisesti.

#PeurunkaHaaste vko 21

Golf

Golfilla on lukuisia positiivisia vaikutuksia sekä kehoon että mieleen. Golf mm. vahvistaa luustoa, auttaa nukkumaan paremmin sekä pitää sydämen ja keuhkot kunnossa. Laukaan Peurunkagolfin kentällä nautit lyöntitaidoistasi yhdellä Suomen kauneimmaksikin tituleeratuista kentistä tai kokeilet lajia matalalla kynnyksellä kaikille ilmaisella harjoituskentällä. Ronald Freamin suunnittelema kenttä avattiin vuonna 1989. 18-reikäinen kenttä sijaitsee Peurunkajärven luonnonkauniissa maisemassa kahden järven välisellä kannaksella.

Lue lisää kentästä ja varaa oma pelilähtösi täältä.