Peurungan valoviikot 1.11.-7.12.2023

Tunnelmaa ja elämyksiä kylpylässä

Peurungan valoviikoilla 1.11.-7.12.2023 kylpylässä erikoisvalaistus joka päivä klo 16 alkaen.

Valoviikkojen ajaksi Peurungan kylpylä saa ylleen tunnelmallisen valaistuksen. Kylpyläosaston värikäs ja leikkisä erikoisvalaistus luo tunnelmaa kävijöille ja muuntuu joka hetki hieman erilaiseksi. Valaistuksen toteuttaa valotaiteilija Elisa Hillgen. Tule kokemaan ihana tunnelma ja viihtymään kylpyläämme.

Tervetuloa kylpemään elämyksellisessä valossa!

  • Kylpylän poreet, liukumäet, hierontapisteet ym. ovat kaikki normaalisti toiminnassa myös ko. aikana, pois lukien 11.11. ja 18.11. kylpylän Livemusiikki-iltoina klo 21 alkaen.
  • Kylpylälippu norm. hintainen, kts. hinnasto

 

Kylpylän erikoisvalaistus Elisa Hillgrenin toteuttama

Peurungan kylpylän erikoisvalaistuksen toteuttaa mikkeliläinen valotaiteilija ja valaistusalan yrittäjä Elisa Hillgen, joka tunnetaan myös työstään Jyväskylän Valon kaupunki -hankkeessa.

Elisa on toteuttanut erilaisia sekä pysyviä että väliaikaisia erikoisvalaistuksia kaupunkiympäristöön ja tapahtumiin ja tutkii omassa taiteellisessa työssään erityisesti valon ilmiöitä, värejä ja heijastuksia. Elisa on myös Suomen valotaiteen seura FLASHin varapuheenjohtaja ja aktiivinen valon puolestapuhuja.

Infoa tapahtumasta

Missä?

 

Valoviikot toteutetaan Peurungan kylpylän allasosastolla 1.11. – 7.12.2023 välisenä aikana joka päivä klo 16 alkaen.

 

Hinta?

 

Valoviikoilla kylpylään on normaalihintaiset liput, pois lukien Livemusiikki-illat 11.11. ja 18.11. klo 21-23.

Kts. kylpylän hinnasto tästä. 

Huomioitavaa

 

Kylpylän poreet, liukumäet, hierontapisteet ym. ovat kaikki normaalisti toiminnassa myös ko. aikana, pois lukien 11.11. ja 18.11. Livemusiikki-iltoina klo 21 alkaen.

Tutustu myös!