2 vrk lomatarjous -10 %

2 vrk loma -10 %

Yhdistä kylpylä- ja rantaloma ja tule Peurunkaan!

Nauti yhteisestä ajasta ja lasten riemusta kylpylässä tai ranta-aktiviteettien parissa.

Valitse suosittu loma 10 % alennuksella (rivitalo- ja hotellihuoneissa)

Peurungassa on majoitusvaihtoehtoja erikokoisten perheiden tarpeisiin. Kylpylähotellin huoneisiin mahtuu lisävuoteita ja ne sijaitsevat lähellä kaikkia palveluja. Hinta sisältää aamiaisen rivitalo-ja hotellihuoneissa majoittuville sekä kylpylän ja kuntosalien käytön kaikissa majoitusmuodoissa.

Peurantähden huoneistot ja lomamökit ovat täysin varusteltuja ja sopivat isompienkin perheiden tarpeisiin. Aamiaisen voit valmistaa omassa keittiössä tai ostaa hotelliaamiaisen majoitusvarauksen yhteydessä edullisempaan ennakkohintaan. Huoneistoissa ja mökeissä on myös oma sauna.

Peurantähden huoneistoissa alennus 5 % päivän hinnasta.

Tutustuthan myös Piristy Peurungasta 3 vrk pakettiin, varaa edullinen loma puolihoidolla.

Lomatarjoukset saat suoraan verkkokaupastamme!

Varaa loman aktiviteetit helposti verkosta

Peurungassa riittää tekemistä koko perheelle

Peurungassa on leikkipaikkoja sekä ulkona että sisällä. Uimaranta on hienohiekkainen ja matala rantavesi sopii myös perheen pienempien vesileikkeihin. Olemme tänä kesänä laajentaneet hiekkarantaa, nyt se on entistä viihtyisämpi.

Vuokraa vene, kanootti tai sup-lauta ja lähde järvelle melomaan. Kisaile frisbeegolf-radalla. Vuokraa potkulauta tai fatbike ja tutustu lähimaastoon.

Ota perheen pienimmät mukaan myös keilaamaan. Keilahallissa on ramppi, jolla saa vauhtia keilapalloon. Meiltä saat myös erilaisia sisä- ja ulkopelejä lainaan, rannassa on hiekkaleluja lainattavissa.

Kesäohjelma 28.6. – 8.8.

Ohjattua jousiammuntaa tiistaisin klo 15 – 16.30, torstaisin klo 10 – 11.30 opastettu mato-onginta (vanhemman kanssa) ja lauantaisin (poislukien 10.7.) klo 13 – 15.00 kirkkovenesoutua.

Jousiammunta ja kirkkovenesoutu tulevat pian varattaviksi verkkokauppaan, hinta 9 €/hlö, majoittuvat asiakkaat -50%.

Ohjattu mato-onginta on hotellin asukkaille ilmaista, ilmoittautuminen paikan päällä.

Ravintolapalvelut

Aloita päiväsi kiireettömällä aamiaisella ja kokoa mieleisesi aamupala monipuolisesta noutopöydästä. Porrastamme sesonkiaikaan aamiaisia varmistaaksemme asiakkaillemme turvallisen ruokailuhetken. Kysymme aamiaisajan hotelliin saapuessasi, joten sinun ei tarvitse ilmoittaa sitä ennakkoon.

Bistro Nemossa nautit mm. hampurilaisia, pitsaa, kahvilaherkkuja ja jäätelöannoksia joka päivä.

Ravintola Peurankello on sesonkiaikaan (26.6. – 8.8.) avoinna joka päivä. Testaa uuden kesälistamme herkullisia annoksia upeissa järvimaisemissa.

Ravintoloiden ja muiden palvelujemme aukiolojat saat tarkistettua verkkosivultamme.