Loma löytyy läheltä. Syksyn kylpylälomat nyt – 25%

Staycation kauniin keskisuomalaisen luonnon ympäröimänä, lähellä Jyväskylää

Lähiloma eli staycation on mahdollisuus virkistävään lomailuun turvallisesti. Tutustu Peurungan lähiympäristön tuttuihin paikkoihin uusin tavoin tai koe uusia elämyksiä. Minkälaisen loman sinä valitset?

 

Vietät lähilomaa Peurungassa nyt poikkeukselliseen etuhintaan.

Koodilla PROHAAVE –25% alennus kylpylälomista, min. 2 vrk. Etu saatavilla vain verkkokaupastamme.
Varattavissa 26.10.-19.2. välillä.

Tarjoushintaisia huoneita saatavilla rajoitetusti.

Astetta erämpi kylpyläloma

Meiltä löytyy aktiviteettejä vauhtia rakastaville, taitoa tuunaaville ja erähenkeä kaipaaville. Aktiivisen päivän ulkona kruunaa pehmeät poreet ja lämpimät löylyt kylpylässä. 

Astetta erämpi -lomapaketti

Lääkettä lomakuumeeseen?

Vietä astetta tasokkaampi lähiloma kaikilla herkuilla tai tingitty täysihoitoloma Peurungassa aktiviteettien, hemmottelun ja hyvän ruuan ja juoman merkeissä. 

Hyvinvointia kylpylälomaan

Vietä lomaa omistaen se hyvinvoinnin ja palautumisen kehittämiselle. Tutustu lomaillessa esimerkiksi Peurungan monipuolisiin hyvinvointi- sekä testauspalveluihin ja kokoa omatoimisesti oma hyvän olon loma!

Omanlainen omatoimiloma

Meillä voit matkustaa huoletta. Peurungassa huolehdimme käsidesit saatavillesi ja muistutamme aktiivisesti turvaväleistä. Lisäksi halutessasi voit pitää etäisyyttä myös lomalla, olit sitten majoittumassa tai päivän elämysvisiitillä.

 

Huoneistohotellissa ja mökissä lomailet omatoimisesti välimatkaa pitäen. Monipuolisesti varustellussa keittiössä valmistat ja nautit ruokailut omassa rauhassa.

 

Panorama-saunakabinetissa vietät aikaa kylpyläkäynnillä omalla porukalla saunoen.  Saunakabinetissa on omat puku- ja pesutilat, saunasta upea näköala kylpylään sekä oma käynti kylpylän puolelle.