Epidemiasta johtuen olemme suljettuna 8.3.-11.4.2021. Tarkista palveluidemme aukioloajat täältä.

Loma löytyy läheltä. Kylpylälomatarjous nyt alk. 50 €/hlö

Staycation kauniin keskisuomalaisen luonnon ympäröimänä, lähellä Jyväskylää

Lähiloma eli staycation on mahdollisuus virkistävään lomailuun turvallisesti. Tutustu Peurungan lähiympäristön tuttuihin paikkoihin uusin tavoin tai koe uusia elämyksiä. Minkälaisen loman sinä valitset?

Vietä lähilomaa Peurungassa nyt poikkeukselliseen etuhintaan, hinta alkaen 50 € / hlö. Kampanjahinta varattavissa heti ja käytettävissä 12.4. – 25.6.2021. 

Hinta kylpylähotellin huoneissa 50 € / hlö / vrk, kun kaksi henkilöä majoittuu samassa huoneessa. Yhden hengen huone 100 € / vrk. Hintaan sisältyy runsas buffetaamiainen sekä kylpylän ja kuntosalin käyttö.

Peurantähti huoneistohotellin 38 m2 huoneistossa hinta  50 € / hlö / vrk, kun kaksi henkilöä majoittuu samassa huoneessa. Yhden hengen käytössä 100 € / vrk. Isommissa huoneistoissa hinta 50 €  / hlö / vrk, kun minimissään kolme henkilöä majoittuu samaan huoneistoon.

Huoneistojen hintaan sisältyy kylpylän ja kuntosalin käyttö. Kylpylähotellin aamiainen on ostettavissa erikseen, verkkokaupasta saat aamiaisen edullisempaan ennakkohintaan.

Tarjoushintaisia huoneita saatavilla rajoitetusti, joten olethan nopea.

Varaa lomasi nyt koodilla PRORENTO alk. 50 € / hlö / vrk.

Tutustu myös alla oleviin 2 vrk lomapaketteihimme, jotka saat 25 % alennuksella päivän hinnasta. Tarjoushinnat käytettävissä 12.4. – 25.6.2021.

 

Lomapaketit 25 % alennuksella

Astetta erämpi kylpyläloma

Meiltä löytyy aktiviteettejä vauhtia rakastaville, taitoa tuunaaville ja erähenkeä kaipaaville. Aktiivisen päivän ulkona kruunaa pehmeät poreet ja lämpimät löylyt kylpylässä. 

Astetta erämpi -lomapaketti

Lääkettä lomakuumeeseen?

nainen kylpylässä

Vietä astetta tasokkaampi lähiloma kaikilla herkuilla tai tingitty puolihoitoloma Peurungassa aktiviteettien, hemmottelun ja hyvän ruuan ja juoman merkeissä. 

Hyvinvointia kylpylälomaan

Vietä lomaa omistaen se hyvinvoinnin ja palautumisen kehittämiselle. Tutustu lomaillessa esimerkiksi Peurungan monipuolisiin hyvinvointi- sekä testauspalveluihin ja kokoa omatoimisesti oma hyvän olon loma!

Omanlainen omatoimiloma

Meillä voit matkustaa huoletta. Peurungassa huolehdimme käsidesit saatavillesi ja muistutamme aktiivisesti turvaväleistä. Lisäksi halutessasi voit pitää etäisyyttä myös lomalla, olit sitten majoittumassa tai päivän elämysvisiitillä.

 

Huoneistohotellissa ja mökissä lomailet omatoimisesti välimatkaa pitäen. Monipuolisesti varustellussa keittiössä valmistat ja nautit ruokailut omassa rauhassa.

 

Panorama-saunakabinetissa vietät aikaa kylpyläkäynnillä omalla porukalla saunoen.  Saunakabinetissa on omat puku- ja pesutilat, saunasta upea näköala kylpylään sekä oma käynti kylpylän puolelle.