Kylpyläloma alk. 50 €/hlö

Staycation kylpyläloma kauniin keskisuomalaisen luonnon ympäröimänä lähellä Jyväskylää

Anna itsellesi lupa hemmotteluun ja varaa lähiloma eli staycation. Nauti kauniista järvimaisemasta, retkeile harjumaisemissa tai rentoudu kylpylän poreissa. Varaa aktiviteetteja tai herkuttele illallisella, valitse omanlaisesi loma.

Vietä lähilomaa Peurungassa nyt poikkeukselliseen etuhintaan, hinta alkaen 50 € / hlö. Kampanjahinta varattavissa heti ja käytettävissä 19.4. – 24.6.2021. 

Hinta kylpylähotellin huoneissa 50 € / hlö / vrk, kun kaksi henkilöä majoittuu samassa huoneessa. Yhden hengen huone 100 € / vrk. Hintaan sisältyy runsas buffetaamiainen sekä kylpylän ja kuntosalin käyttö.

Peurantähti huoneistohotellin 38 m2 huoneistossa hinta  50 € / hlö / vrk, kun kaksi henkilöä majoittuu samassa huoneessa. Yhden hengen käytössä 100 € / vrk. Isommissa huoneistoissa hinta 50 €  / hlö / vrk, kun minimissään kolme henkilöä majoittuu samaan huoneistoon.

Huoneistojen hintaan sisältyy kylpylän ja kuntosalin käyttö. Kylpylähotellin aamiainen on ostettavissa erikseen, verkkokaupasta saat aamiaisen edullisempaan ennakkohintaan.

Tarjoushintaisia huoneita saatavilla rajoitetusti, joten olethan nopea.

Varaa lomasi nyt koodilla PRORENTO alk. 50 € / hlö / vrk.

Tutustu myös alla oleviin 2 vrk lomapaketteihimme, jotka saat 25 % alennuksella päivän hinnasta. Tarjoushinnat käytettävissä 19.4. – 24.6.2021.

Kympillä kivaa -kampanjassa on myös aktiviteetteja edulliseen tarjoushintaan vain 10 €, aktiviteetit saat varattua verkkokaupastamme.

 

Lomapaketit 25 % alennuksella

Astetta erämpi kylpyläloma

Anna luonnon koskettaa. Ihaile järvimaisemaa, retkeile harjumaisemissa ja pysähdy rantalaavulle tai metsään nauttimaan retkieväät.

Astetta erämpi -lomapaketti

Lähiloma kaikilla herkuilla

nainen kylpylässä

Anna itsellesi lupa hemmotteluun. Vietä astetta tasokkaampi lähiloma kaikilla herkuilla Peurungassa aktiviteettien, hemmottelun ja hyvän ruuan ja juoman merkeissä. 

Hyvinvointia kylpylälomaan

Valitse hyvä olo. Vietä lomaa omistaen se hyvinvoinnin ja palautumisen kehittämiselle. Tutustu lomaillessa esimerkiksi Peurungan monipuolisiin hyvinvointi- sekä testauspalveluihin ja kokoa omatoimisesti oma hyvän olon loma!

Omanlainen omatoimiloma

Meillä voit matkustaa huoletta. Peurungassa huolehdimme käsidesit saatavillesi ja muistutamme aktiivisesti turvaväleistä. Lisäksi halutessasi voit pitää etäisyyttä myös lomalla, olit sitten majoittumassa tai päivän elämysvisiitillä.

Huoneistohotellissa ja mökissä lomailet omatoimisesti välimatkaa pitäen. Monipuolisesti varustellussa keittiössä valmistat ja nautit ruokailut omassa rauhassa.

Panorama-saunakabinetissa vietät aikaa kylpyläkäynnillä omalla porukalla saunoen.  Saunakabinetissa on omat puku- ja pesutilat, saunasta upea näköala kylpylään sekä oma käynti kylpylän puolelle.