Loma löytyy läheltä. Syksyn kylpylälomat alk. 50 € / hlö

Valitse loma läheltä. Syksyn kylpylälomat alk. 50 € / hlö.

Valitse alkusyksyn lomasi läheltä. Helli kehoa ja mieltä kylpylälomalla. Anna hetki itsellesi sekä läheisillesi alkavan syksyn ja kauniin luonnon äärellä. Nautit sitten kylpylässä hemmottelusta tai aktiviteettien ilosta, meillä on mistä valita.

Varaa lomasi nyt kampanjahintaan verkosta. Koodilla PRORENTO varaat kylpylälomasi nyt alk. 50 € / hlö / vrk.

Kampanjahinta edellyttää min. 2 hlön varausta. Peurantähti huoneistohotellissa min. 3 hlöä / huoneisto.  Kampanjahinta on varattavissa 30.9. saakka. Etuhintaan voit lomailla 11.10.2020 saakka.

Tarjoushintaisia huoneita saatavilla rajoitetusti, joten olethan nopea.

Kylpylä sisältyy majoitukseen aina verkkokaupastamme varattuna.

Varaa loman aktiviteetit helposti verkosta

Valmistele loma jo etukäteen ja varaa verkkokaupasta kanootti, fatbiket koko perheelle, Day Span rentouttava hoito sekä herkullinen illallinen ravintolaamme.

Ulkoilureitit ja laavut

Nauti luonnon kauneudesta ja syksyn tunnelmasta alueemme ja Laukaan ulkoilureiteillä. Retkipäivän kruunaa tietysti eväät laavulla.

Kylpylässä UV-valotaideteokset vielä elokuun ajan

Taianomainen revontuliteema kylpylässä sekä Jyväskylän Valon Kaupunki -tapahtumastakin tutun Flowers Of Life -kollektiivin UV-taidetta elokuun loppuun saakka.

Syö & nauti

Nauti hyvän ruuan tuomasta voimasta Peurankellon à la cartessa tai uudistetussa Pata & Pannu ravintolassa. Meillä on mistä valita.