Kylpyläloma alk. 50 €/hlö

Kylpyläloma keskellä kaunista keskisuomalaista luontoa

Anna itsellesi lupa hemmotteluun ja tule Peurunkaan. Nauti kauniista järvimaisemasta, retkeile harjumaisemissa tai rentoudu kylpylän poreissa.

Valitse itsellesi sopiva majoitus. Kylpylähotellin huoneissa majoitut lähellä kaikkia palveluja. Peurantähden huoneistohotellissa majoitut moderneissa ja tilavissa huoneistoissa noin 150 m hotellista. Huoneistoissa on oma parveke ja sauna.

Vietä lomaa Peurungassa nyt poikkeukselliseen etuhintaan, hinta alkaen 50 € / hlö. Kampanjahinta varattavissa heti ja käytettävissä 8.8. – 19.9.2021.

Hinta kylpylähotellin huoneissa 50 € / hlö / vrk kahden hengen huoneessa. Yhden hengen huone 100 € / vrk. Hintaan sisältyy runsas buffetaamiainen sekä kylpylän ja kuntosalin käyttö.

Peurantähti huoneistohotellin 38 m2 huoneistossa hinta  50 € / hlö / vrk kahden hengen huoneessa. Yhden hengen käytössä 100 € / vrk.

Peurantähden huoneistoissa hinta 50 €  / hlö / vrk, kun minimissään kolme henkilöä majoittuu samaan huoneistoon.

Huoneistojen hintaan sisältyy kylpylän ja kuntosalin käyttö. Kylpylähotellin aamiainen on ostettavissa erikseen, verkkokaupasta saat aamiaisen edullisempaan ennakkohintaan.

Tarjoushintaisia huoneita saatavilla rajoitetusti, joten olethan nopea. Hinta on voimassa arkisin su-to (ei perjantaisin eikä lauantaisin) kuluttaja-asiakkaille ja koskee uusia varauksia.

Varaa lomasi nyt koodilla PRORENTO alk. 50 € / hlö / vrk.

Viikonlopun tarjoukset verkkokaupassa ilman koodia, tutustu alla lomapaketteihimme.

Varaa aktiviteetit ja hemmotteluhoidot lomallesi

Kaipaatko lomallesi hemmottelua?

Day Spa Nautiluksen ammattitaitoiset kosmetologit ja hierojat varmistavat rentouttavan loman. Varaa haluamasi hoito valmiiksi verkkokaupastamme.

Oletko liikunnan ystävä?

Varaa aktiviteetit lomallesi. Lähde järvelle melomaan tai soutelemaan, meiltä saat vuokrattua soutuveneen, kanootin tai sup-laudan. Ulkoile retkeilyreiteillä kävellen tai fatbikella pyöräillen.

Verkkokaupastamme näet koko valikoiman ja varaat haluamasi palvelut. Aktiviteetit alkaen 10 €/henkilö.

Lomapaketit

Astetta erämpi kylpyläloma

Peurungan laavu kesällä

Anna luonnon koskettaa. Ihaile järvimaisemaa, retkeile harjumaisemissa ja pysähdy rantalaavulle tai metsään nauttimaan retkieväät.

Astetta erämpi -lomapaketti

Lähiloma kaikilla herkuilla

nainen Peurungan kylpylässä

Anna itsellesi lupa hemmotteluun. Vietä astetta tasokkaampi lähiloma kaikilla herkuilla Peurungassa aktiviteettien, hemmottelun ja hyvän ruuan ja juoman merkeissä. 

Viihdy viikonloppu vierainamme

Viihdy vieraimme. Alkusyksyn viikonloppulomat saat edullisempaan hintaan. Etusivun artistit ja bilebändit viihdyttävät vieraitamme viikonloppuisin.

Omanlainen omatoimiloma

Meillä voit matkustaa huoletta. Peurungassa huolehdimme käsidesit saatavillesi ja muistutamme aktiivisesti turvaväleistä. Lisäksi halutessasi voit pitää etäisyyttä myös lomalla, olit sitten majoittumassa tai päivän elämysvisiitillä.

Huoneistohotellissa ja mökissä lomailet omatoimisesti välimatkaa pitäen. Monipuolisesti varustellussa keittiössä valmistat ja nautit ruokailut omassa rauhassa.

Panorama-saunakabinetissa vietät aikaa kylpyläkäynnillä omalla porukalla saunoen.  Saunakabinetissa on omat puku- ja pesutilat, saunasta upea näköala kylpylään sekä oma käynti kylpylän puolelle.