Kylpylälomatarjous 3 vrk huoneistossa alk. 31,25 €/hlö/vrk

Viivy 3 vrk Peurantähden huoneistossa edulliseen etuhintaan

Miltä kuulostaisi pidennetty viikonloppu tai lyhyt loma kauniin Peurunkajärven rannalla? Meillä nautit kylpylän poreista, monipuolisista aktiviteeteista, hemmotteluhoidoista tai luonnossa liikkumisesta.

Peurantähden huoneistossa majoitut mukavasti isommankin perheen tai seurueen kanssa.

Hinta alkaen 31,25 €/hlö/vrk (125 €/huoneisto/vrk), kun 4 henkilöä majoittuu samassa huoneistossa.

Hintaan sisältyy kylpylän ja kuntosalin vapaa käyttö. Hotelliaamiaisen voit ostaa edullisempaan ennakkohintaan 12 €/aikuinen/vrk ja 6 €/4-14-v./vrk.  Varauksen veloitukseton peruutuspäivä on 7 vrk ennen saapumista.

Varaa heti verkkokaupastamme, tarjoushinnan ja saatavuuden näet sieltä. Tarjoushinta edellyttää min. 3 vrk viipymää ja tarjoushintaisia huoneita on rajoitettu määrä.

Kahdelle henkilölle suosittelemme pienintä huoneistoa tai vaihtoehtoisesti majoitusta kylpylähotellin viihtyisissä hotellihuoneissa.

Varaa aktiviteetit lomallesi

Peurungassa on tekemistä monenlaiseen makuun. Nauti ulkoilusta kauniissa maisemissa kävellen tai vauhdikkaasti Fatbikella pyöräillen.  Varaa keilarata tai sulkapallokenttä tai kisaile ystävien kanssa frisbeegolf-radalla.

Jos hemmottelu on enemmän sinun mieleesi, varaa hieronta tai hemmotteluhoito Day Spahan. Aktiviteetit ja hoidot voit varata valmiiksi verkkokaupastamme.

Palveluidemme aukioloajat kannattaa tarkistaa verkkosivuiltamme ennen saapumista.