Koronapassi

Leviämisalueen rajoitukset otetaan käyttöön Keski-Suomessa la 4.12.2021 klo 00.00. Perjantain ja lauantain välisenä yönä tarkistamme Apollo baarin asiakkailta koronapassin klo 00.00.

La 4.12.2021 alkaen Peurungan ravintolamaailma on käytössä ilman koronapassia klo 18.00 asti asiakaspaikkarajoituksia noudattaen.

Klo 18.00 alkaen tarkistamme 16 vuotta täyttäneiltä ravintolamaailmamme asiakkailtamme koronapassin. Lisäksi voimme tarkistaa henkilöllisyyden.

Bistro Nemossa ja hotellin aulabaarissa anniskelu päättyy klo 17.00 ja vain 50 % paikoista on käytössä eli koronapassia ei tarvita.

Peurunka Areenan keikoille sekä Apollo baariin tulijoilta tarkistamme koronapassin.

Joulukuun lomat min 2 vrk -25 %

Varaa edullinen loppuvuoden loma

Irrottaudu arjesta ja nauti kylpylälomasta poreissa rentoutuen tai erilaisten aktiviteettien parissa. Meillä muistat jälleen miltä hyvä olo tuntuu.

Lomaile edullisesti ennen joulua ja joulun pyhien jälkeen! Min 2 vrk loma -25 %. 

Etuhinta on voimassa 1. – 16.12.2021 ja 27.12.2021 – 4.1.2022 minimissään 2 vrk majoituksissa. Alennus on 25 % päivän hinnasta.

Tarjous on voimassa päärakennuksessa ja pihan rivitalohuoneissa.

Majoitushintaan sisältyy runsas buffetaamiainen sekä kylpylän ja kuntosalien käyttö.

Varaa pian, tarjoushintaisia huoneita on rajoitettu määrä. Saat tarjoushinnan suoraan verkkokaupasta, kun laitat hakuun minimissään 2 vrk viipymän.

Varaa aktiviteetit ja hemmotteluhoidot

Kaipaatko lomallesi aktiviteetteja, hemmotteluhoitoja tai hyvinvointipalveluja?

Lumitilanteesta riippuen voit hiihtää, pyöräillä fatbikella tai lumikenkäillä. Jäätilanteen salliessa myös järven jäällä on ulkoilureitti. Kävelemään ja fatbikella pääsee pyöräilemään joka tapauksessa ulkoilureiteillämme.

Sisällä pääset kylpyläpalvelujen ja kuntosalien lisäksi keilaamaan tai pelaamaan vaikka biljardia tai sulkapalloa.

Jos kaipaat hemmottelua, varaa joku ihana Day Span hemmotteluhoito tai hieronta. Myös Neurosonic-patjan rentouttavien ohjelmien avulla pääset irrottautumaan arjesta.

Katso koko valikoimamme verkkokaupastamme ja varmista palvelujen saatavuus varaamalla haluamasi palvelu valmiiksi.

Tutustu kylpyläämme ja Day Spa -palveluihin