Tapahtuman tiedot

Klo 17.00 Etkot Apollo
Klo 18.30 Areena ovet auki
Klo 18.45 SauerKraut7 pienempi kokoonpano
Klo 19.00 alkaen Bufee
Klo 21.00 SauerKraut7 iso kokoonpano
Klo 23.00 Osmo´s Cosmos
Klo 01.00 Valomerkki
Jatkot Apollo klo 03.00

Oktoberfestin aika on jälleen täällä! Kutsu tiimisi tai asiakkaasi isojen tuoppien ja tuhdin ruuan äärelle Peurunkaan

Arkisen aherruksen ja tiukkojen palaveriputkien lomassa useat meistä haaveilevat hyvin samankaltaisista asioista: naurusta, rennosta olemisesta sekä maistuvasta ruuasta ja juomasta.
Mitä jos yhdistäisit nämä kollektiiviset päiväunien aiheet työporukan tai asiakkaiden rentotunnelmaiseen kohtaamiseen? Kliseistä sanontaa hyödyntäen niittaisit siis kaksi kärpästä yhdellä iskulla: starttaisit syksyn työsuhteita vaalien ja samalla tarjoaisit osallistujille kaivattua ilonpitoa pimeneviin iltoihin.

Peurunka Oktoberfest kutsuu sinut yhdessä työryhmäsi, tiimisi, työntekijöidesi tai asiakkaidesi kanssa viihtymään 30.9.2023!

Oktoberfest – miten sitä juhlitaan Peurungassa?
Oktoberfestin perusrunko Peurungassa on kaikessa yksinkertaisuudessaan erittäin toimiva: luvassa on ruokaa, juomaa ja musiikkia.
Tapahtuma alkaa klo 19.00, kun tuhti Oktoberfest-buffet on katettu tarjolle Peurunka Areenalle. Santsikierrokset buffetissa ovat luonnollisesti sallittuja niin monta kertaa, että seurueesi vatsat ovat varmasti täynnä.
Tutustu Oktoberfest buffetin tuhtiin sisältöön
Illan viihdepuolesta vastaavat rempseät yhtyeet Sauerkraut7 sekä Osmo’s Cosmos. Näillä bilekoneilla on tapana saada aikaan vipatusta hiukan jäykemmässäkin tanssijalassa!
Voit myös haastaa ryhmäsi pukeutumaan olutjuhlan tunnelmaan sopivalla tavalla, sillä niin tekee myös Peurunka Areenan henkilökunta. Myymme rajoitetun erän Oktoberfest-hattuja ja asusteita paikan päälläkin, joten jos kaapissasi ei valmista asukokonaisuutta ole, niin täydennät illan lookia helposti myös juhlassa.
Lue lisää tapahtumasta

Mitä muuta Peurunka Oktoberfestilla on tarjota?
Kaipaatko Oktoberfest-illan ympärille lisäpalveluita? Tässä muutamia ehdotuksiamme:

1. Oktoberfest-juomatilaus valmiiksi pöytään:
Kun tilaat juomat valmiiksi oman ryhmäsi pöytään, pääsette aloittamaan Oktoberfest-illanvieton suoraan saavuttuanne. Ennakkojuomatilausta suosittelemme erityisesti, jos ryhmässäsi on useita kymmeniä ihmisiä, sillä voitte ryhmän koosta huolimatta asettua mukavasti suoraan paikoillenne ja käydä itse asiaan!

2. Majoitus:
Peurungassa majoitat vieraasi mukavasti joko hotellihuoneissa, lomamökeissä tai huoneistohotellissa. Tiedämme kaikki, kuinka vauhdikkaan päivän jälkeen parasta on vain kaatua pehmeän peiton alle, joten tarjoamme tähän myös vaivattoman ratkaisun. Kysy myyntipalvelustamme lisätietoja ryhmääsi varten!

3. Yksityissaunat:
Haluaisitteko aloitella illanvieton yhdessä jo ennen Peurunka Areenalle saapumista? Varaa jokin yksityissaunoistamme ryhmäsi käyttöön, ja vaihdatte päällimmäiset kuulumiset perisuomalaiseen tapaan lauteilla hikoillen. Saunavaihtoehtomme ovat rantasauna, savusauna sekä panoramasauna.

4. Kylpylä:
Jos taas viikonlopun aikataulussanne on sopiva hetki, jolloin vieraasi voivat viettää vapaa aikaa kylpylän lämmössä, voit varata sopivan määrän kylpylälippuja myyntipalvelustamme ennakkoon.

5. Jotain muuta, mitä?
Jos haluaisit lisätä Oktoberfest-päivään esimerkiksi jonkin aktiviteetin tai ohjatun kokoontumisen, kysy myös näitä vaihtoehtoja myyntipalvelustamme. Me olemme täällä vastaamassa ryhmäsi viihtymisestä!

Peurunka Oktoberfest 30.9.2023 – liput myydään nyt!
Liput 75 €/hlö (sis. buffet-ruokailun).
Osta liput seurueellesi Peurungan myyntipalvelusta puh. 020 751 6300 tai peurunka@peurunka.fi .