Poikkeuksellisen tilanteen vaikutukset toiminnassamme

Poikkeuksellinen tilanne vaikuttaa toimintaamme myös loppuvuodesta ja vaikutukset näkyvät aukioloajoissamme, viihdekattauksessa sekä pikkujoulutarjonnassa. Näillä muutoksilla pidämme huolta asiakkaidemme sekä henkilökuntamme turvallisuudesta ja noudatamme THL:n sekä hallituksen ohjeistuksia.

Poikkeukselliset aukioloajat syyskauden ajan, jouluna suljettu

Aukioloajat muuttuvat 9.11. alkaen.

Päivitämme uudet aukioloajat sivullemme maanantaina 2.11.

Kylpylä ja liikuntapalvelut ovat saatavilla ma-pe klo 12 ja viikonloppuihin klo 10. Aamu-uintiin lunastetut sarjakortit ovat voimassa 9.11. alkaen koko päivän, aamun aukioloaikojen muuttuessa.

Joulun olemme poikkeuksellisesti suljettuna

Olemme suljettuna 19.-27.12. välisen ajan. Palvelemme jälleen maanantaina 28.12. alkaen aukioloaikojemme mukaisesti.

Välipäivinä 27.12.-6.1. ravintoloista palvelee Bistro Nemo sekä Pata & Pannun aamupala.

Katso aukioloajat

Pikkujoulut voi viettää tänä talvena turvallisesti esimerkiksi ulkoilemalla ja pienemmällä porukalla

Viihde ja pikkujoulut

Syksyn esiintyjäkaartiimme kuuluu Suvi Teräsniska, Sami Hedberg sekä Kaikilla aisteilla-illassa Kauko Röyhkä ja LiveKlubilla Itsenäisyyspäivä viikonloppuna Kake Randelin. Olemme siirtäneet osan syksylle suunnitelluista viihdetapahtumista keväälle tai ensi syksyyn, jotta voimme varmistaa syksyllä toteutettavien tapahtumien turvallisuuden. Toteutamme vain ne viihdetapahtumat, jotka voimme turvallisin mielin ja viranomaisten linjaukset huomioiden järjestää.

Tapahtumajärjestäjinä olemme ammattilaisia, meiltä löytyy taitoa ja kokemusta järjestää tapahtumat turvallisesti alusta loppuun saakka. Tilaisuuksissa tarjoamme aina käsidesit, panostamme turvaväleihin, suosittelemme maskeja sekä viestimme talon sisällä näkyvästi näistä turvaohjeista. Nämä turvallisuustoimet toteutuvat myös ravintoloissamme.

Olemme suunnitelleet pikkujoulukaudelle hauskoja paketteja joista löytyy jokaiselle oma suosikki. Tutustu poikkeuksellisen pikkujoulusesongin tarjontaan alla olevasta linkistä.  Varaa haluamasi pikkujoulupaketti sopivalle porukalle, anna meidän huolehtia turvallisuudesta ja nauti loistavista pikkujouluista juuri teille sopivalla tavalla!